Пъзели 32

• 28 781
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз опатках днес първия си от 500 части. Ма то било много хубаво ей така лежерно и бързо... разбирам вече какво казвате с това "с кафето" Simple Smile Само как ще насмогна с поръчките, ако почна регулярно да редя дребосъци, не знам.
Ама вижте го какъв е сладъъък!

Сега трябва да поръчам нови, че останах пак без нищо - само тези за продаване ми пълнят рафта (явно само аз си ги харесвам).

# 166
  • София
Тони къде си пуснала за продажба Simple Smile аз не че нямам предостатъчно, но никога не е излишен нов пъзел Simple Smile

# 167
  • София
Във Фейсбук. Ето тези са, за теб вероятно ще са елементарни, ама аз си ги харесвам и се учудвам, че циклят толкова време "на пазара" Simple Smile

# 168
  • София
Аз в последно време, заглеждам над 3000 защото иначе много бързо свършват 😊

# 169
  • Варна
Аз установих, че оптималната ми бройка е около 2000. По-големи не ми се събират на масата, а по-малките заминават супер бързо.

# 170
  • София, България
Тони, няма ли да се пробваш в състезанието? Как се казва малкото пъзелче, уникален сладур е, а май не съм го виждала?
Стискам палци на Mimok! Този път ще успеете, аз за толкова време, за колкото редят 1000 части, ще разопаковам пъзела и ще наредя рамката. Joy
Да се похваля, на картата остана само синьото, труден е пъзелът, но някак не ме изнерви. През цялото време редя и си мисля как ще се похваля на Тони. Joy

# 171
Аз съм в чудене дали да участвам пак в Пъзелмания. Иска ми се, но не знам с кого. Трябва да си търся съотборник евентуално, че пак с детето доникъде няма да го докараме.  HighSpeed, ти не си ли навита Smiley

# 172
  • Варна
Навита ама... Тия дни ми започва много натоварен период на работа и съм ангажирана служебно дори уикендите. Така ще е до към средата/края на октомври Sad Аз затова редя интензивно лятото, а през останалото време никаква ме няма Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 09:20 от HighSpeed

# 173
  • София
Много хубави неща видях в последните постове, но момата с ябълките ме впечатли много, браво!

Нещо от мен:
Скрит текст:

# 174
  • гр.София
Ха-ха, много е забавен

# 175
  • Варна
Имам имейл от озон за намалени Трефл ама те нали и досега си бяха намалени, защо пак ми пускат, нещо ново ли...

# 176
При мен винаги така идват мейлите от озон - след започване на промоциите. От пишещите тук в темата научавам за новите намаления 🙂

Котката на mimeime ми хареса 🙂 ToniShu, количката е много сладка, също се интересувам коя марка е.

Ще стискам палци на участващите в състезанието.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 13:03 от Ghibli

# 177
Количката, според мен е прототипът на Фиат 500. Това е много легендарен модел на Фиат отпреди много години.

# 178
  • София
Фиатчето е на Clementoni, момичета - направо само се реди Simple Smile Ето линк https://www.ozone.bg/product/clementoni-30575-clementoni-500ch-p … ality-collection/.
Аз в състезанието не смятам да се пробвам - ако хората редят за 2 часа и нещо цял пъзел, нямам никакъв шанс. Пък ако нямам шанс, защо да се предизвиквам вместо да редя за кеф... такава ми е логиката на мен, нали си се познавам и знам как би ми се отразило да се боря с вятърна мелница Simple Smile А и след кафявата мъка, сега мисля дълго време да разпускам.

евето, и аз искам да редя 3000 части (за повече нямам място, иначе бих се пробвала; може зимата да измисля нещо), ама в Озон няма разнообразие и рядко си харесвам картинка. Някъде другаде да има повечко 3000-ци, знаеш ли?

Мона Лиза, браво, момиче! Аз на синята част бях вече изнервена и ММ се наложи да подхване с лупата Grinning Ама не беше от пъзела - хем ми беше първа карта, хем първи с нестандартни части, хем бях още неопитна Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 11:05 от ToniShu

# 179
И от мен успех на всички от темата, които ще участват в надпреварата!
С мойто темпо на редене, победителя ще бъде излъчен за Коледа 😀.
На мен нещо времето май ми влияе на кръвното, та 2 дни не съм редила нищо.

Общи условия

Активация на акаунт