Пъзели 32

• 28 760
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мили другарчета, само на мен ли не ми рабои сайтът на Озон?

# 151
  • Варна
Има някакъв проблем.

# 152
Завърших "Мома с ябълки". Снимката я слагам в спойлер нарочно.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 10:36 от Ghibli

# 153
  • Русе
Имаше проблем,но при мен вече работи
Ghibli-прекрасна е тази Мома с ябълки

# 154
  • Варна
Тъкмо си преглеждам архива. Не знам за вас, но аз си снимам всеки нареден пъзел последните години и си имам папка на харда, от време на време си ги гледам. Сложих малко в ред нещата и добавих някои нови. Установих и липси, ще снимам пак вкъщи Simple Smile

# 155
Аз също имам папка, само че в онлайн-галерия и не с готовите, а с натрупаните запаси. Ползвам я да си припомням какво имам, и уж за да се впечатлявам от това колко много хубави пъзели имам вече и да не ме тегли да купувам нови (не действа). Направих я след като веднъж си поръчвах пъзел от Озон и ми излезе надпис "Вие поръчахте този продукт на .... (дата)". Да са живи и здрави, без това предупреждение щях да си купя един и същ пъзел втори път 😅

# 156
  • Варна
Тъкмо гледам сега германския ибей, има употребявани пъзели по 1 евро. И ме тресе люта завист. Щото аз ще ги купя за едно евро ама после доставката ще ме довърши.

# 157
  • София, България
HighSpeed, дай линк към пъзелите да ги видим.

Тони, ти какво редиш сега след предизвикателството?

# 158
Тъкмо гледам сега германския ибей, има употребявани пъзели по 1 евро. И ме тресе люта завист. Щото аз ще ги купя за едно евро ама после доставката ще ме довърши.
Те вероятно са начална цена на търг едно евро. Като почнат да наддават, и някои стават по-скъпи и от БГ

# 159
  • София, България
Aaa ,ибей, аз прочетох амазон. Можеш да ги доставиш през превозвач, возят на 3.60 лева/кг до България

# 160
  • Варна
Да, начална цена е, но на някои оставаха по ден-два, а нямаше записали се да наддават.

Нямам линк на телефона, останаха на компа в офиса. Но с един филтър веднага излизат.

За доставката, аз мога да ги пусна до адреса на сестра ми в Германия, но и там куриерските услуги поскъпнаха. Оттам дотук тя ще ми ги докара без пари Simple Smile

# 161
Погледнах в немския ebay, но тези евтините не изпращат извън Германия. Иначе цените до адрес в Германия започват от 7.50 евро
Получих си поръчката от озон

# 162
  • Русе
Преди малко завършен.Марката е Neon puzzle,турски са,качството е добро.Бих казала стандартна дебелина на частите,леко гланцирани,  стегната сглобка.

# 163
  • София, България
Ново състезание в озон
https://www.ozone.bg/product/bilet-za-uchastie-v-pazelmaniya-202 … NG25pk4oy78kabqws

Марката би ме отказала мен, но знам че много се харесва.

# 164
  • София
Ново състезание в озон
https://www.ozone.bg/product/bilet-za-uchastie-v-pazelmaniya-202 … NG25pk4oy78kabqws

Марката би ме отказала мен, но знам че много се харесва.

Благодаря!
Записах се за участие.
Дано имаме повече късмет този път. На предното състезание не стигнахме до финала за 2 парчета.

Общи условия

Активация на акаунт