Пъзели 32

• 28 754
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
Аз обичам на земята, използвам детски килим

# 136
  • Варна
Редя върху мукава, на кухненската маса. Преди да е завършен, ако ми трябва масата, мятам отгоре още една мукава, върху нея покривка, ползвам масата и после раздигам за да редя пак. Но аз съм се усъвършенствала и хилядарка го редя за ден-два, а по-големите за 2-3 дни, така че не стои дълго заета масата Simple Smile

# 137
Да, това е идея. Моята кухненска маса е малка и винаги има нещо на нея, но масата в хола ми е удобна и, че е по-ниска и мога да седя удобно във фотьойла. На земята нямам шанс, че при мен е много студено.

# 138
  • София
Poni69, добре дошла! виж на първа страница инфото, има полезни съвети и мнения за различните марки - на мен ми бяха полезни в началото.
За голям пъзел (над 3000 части) не мисля, че има готови подложки. До 3000 има килимчета, до 1500 има и папки - и двата аксеасоара позволяват пренасяне на пъзела, освен съхранение. Има ги в Озон, можеш да разцъкаш.
На мен любими марки, от които бих редила над 3000 части, са ми Schmidt, Falcon, Eurographics, Bluebird, Gold puzzle. Обаче далеч не от всички има налични големи пъзели в България (а навън не съм търсила). От наличните над 5000 части в Озон, лично аз бих пробвала всичко без Еduca,; макар че може големите им да са с хубава сглобка - нямам представа.

sali, това ми изглежда голяма мъка. Ама пък красиво!  Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 11:16 от ToniShu

# 139
За мен прашинките от рязането са ми най-малкия проблем.
Спиди, и аз съм така на едно бюро. Върху започнатия със сърничките съм сложила бирен картон и реда върху него. Като ми дойде музата за него ще го продължа. 2/3 съм наредила, но не е моята картинка и не ме кефи, но ще го довърша...някога 😊.
За мен водещото е да ми харесва картинката.

# 140
  • Варна
В момента са три един върху друг на моята кухненска маса, с мукави между тях Simple Smile На склада ми беше свършило двойнозалепващото тиксо, с което ги лепя и чаках доставка. Днес си взех две големи ролки и уикенда ще лепя. Трябва да довърша най-горния Simple Smile

# 141
  • София
Вече няма пъзел, който да съм започнала и да не съм успяла да преборя!

# 142
Урааааа! Поздравления, прекрасен е 🌟

# 143
Браво! Аз мисля, че с времето, ако пъзелът не е твърде лошо качество, почти всички пъзели могат да се наредят.

# 144
  • София
Момичета, благодаря за идеята за едновременно редене на няколко картона. Изобщо не ми беше идвало наум, веднага го прилагам.

# 145
И аз мисля, че няма непреборим пъзел, зависи основно от човека. Мен лично трябва да ми е приятно, започне ли да ме затормозява, го зарязвам. Просто аз приемам пъзелите за разтоватване, някои може да ги приемат като предизвикателство ...

# 146
  • София
Аз някои ги приемам за разтоварване, а някои за предизвикателство. Този беше от вторите Simple Smile

# 147
  • Варна
Като дрога са ми.

# 148
Разкошен е 🙂

# 149
  • Варна
Те са ми серия. Вече и трите ги имам. Като се сетя колко време ги дебнах да излязат намалени... Струваше си.

Общи условия

Активация на акаунт