Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 014
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 120
И аз съм много доволна от д-р Кръшкова и може би тя е в основата да реша да раждам в Селена, но мисля, че всички в клиниката са добри специалисти, просто аз попаднах на д-р Кръшкова. Предстои ми раждане до 2 седмици и съм се разбрала с нея, че тя ще води самото раждане, ама на бебчо май нещо му харесва вътре и няма намерение скоро да излиза. Това, което в момента ме притеснява /мен все нещо ме притенява, нормално е/ е въпросът за педиатъра и къде да намеря добър такъв, трябва ли да се срещна с него предварително, преди да се е родил бебо? В Селена имало две педиатърки, които били добри, но дали в последствие приемат да се занимават индивидуално с бебето ти, това много ме вълнува. Някой знае ли нещо за тях.

# 121
samo za rajdaneto sa tezi 480lv az rajdah tam

# 122
vania 83, какжо имаш предвид, като казваш, че тези пари са само за раждането?Какво се плаща отделно?

# 123
Искам да попитам колко време предварително става уговорката за раждане там /тъй като не съм от Пловдив/ и задължителни изследвания преди раждането в тази клиника има ли? За да си направим сметката кога да се ориентираме за посещение де. И ако някой може да обясни за нормално раждане кое се включва в цената- 480 лева. Мерси предварително на всички.

# 124
Аз искам да попитам, кои лекари работят в тази клиника и по-специално кои гинеколози?

# 125
imam predvid 4e ne se vklu4va v cenata predvaritelni pregledi a tova sa samo za rajdaneto  pri men be6e taka[

# 126
  • Пловдив
Цената от 480 лева е за нормално раждане, включва всичко по раждането - включително епидурална упойка ако искате, антидегамагуболин - при Rh  несъвместимост, дрехи и всичко необходимо за майката и бебето по престоя.  Храната също е включена в тази цена. Аз съм пациентка на Кръшкова и заради нея се насочих към клиниката, но определено си струва. Цитирам думите й - трябва да си носиш само четка и паста за зъби, нищо друго. Отделно ако искате конкретен екип да ви изражда се доплаща още 100лева.
Лекарите, които работят там ги има изброени на първа странца от темата.
Нямат все още договор със ЗК, най-вече заради проблемите като цяло около НДР 2007 до колкото разбрах.
mini_79, добре е да те прегледат поне веднъж преди раждането в болницата, за да могат да видят какво да очакват, а и ти да си ги попиташ всичко, което те интересува. В общи линии всички лекари, които работят там са достатъчно добри и едва ли ти е нужна уговорка конкретно с някой щом не си посещавала определен лекар по време на бременността. В темата има телефон на клиниката - обади се и ги попитай кога е добре да отидеш, какви изследвния да носиш и т.н. Виждам, че си от Ст.Загора. Баткото го раждах там с уговорка при доктор Узунова и съм много доволна. Доста мои познати раждаха при нея с уговорка и всички са на същото мнение, най-прясно е от бартовчедка ми, която роди след Коледа. Не те оставя за минута, постоянно ти виси до главата. Ако не държиш на Селена уговори се с нея. Няма да съжаляваш. Ако не бях попаднала на Кръшкова в Пловдив сериозно се бях замислила да се изтупам отново в Ст.Загора при Узунова и като човек е супер и като специалист е добра. Беше ми гинеколог сумати години, дори след като живеех вече в Пловдив отново си ходех при нея.

Последна редакция: ср, 10 яну 2007, 13:56 от gmsvetla

# 127
tam rabotqt dr. minev, stratev, topalova, kra6kova. az sam mnogo dovolna ot kra6kova 

# 128
gmsvetla, благодаря за подробното разяснение, аз като цяло държа на обстановката, иначе имам абсолютно доверие на гинеколожката, която ме следи в момента. Пък и ако ще е за уговорки и плащане- предпочитам да е там, където е регламентирано.  Hug

# 129
И ние, с моето момченце, вече сме "на бял свят". Сърдечни благодарности на целия екип и по-специално на д-р Ставрев. Препоръчвам го горещо на всички мами.    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet bouquet В болницата условията са просто перфектни, грижите - ежеминутни, а за вниманието и отношението - нямам думи! Родих секцио и искам да кажа на всички колебаещи се, възстановяването е неусетно. И аз доста време разсъждавах по въпроса как да родя - но мисля, че аргументът, че така е  "най-безопасно за бебето" /който се застъпи от доста места/ надделя и сега мога със сигурност да кажа, че това е правилният, според мен, избор. За успокоение на тези, които ще предпочетат нормалното раждане, искам да кажа, че в тази болница всички родилки се чувстваха отлично. Няма да обяснявам за цените, защото май всичко е изяснено от родилите преди мен, искам само да кажа, че не трябва за най-важния миг в живота да се правят сметки - не че и аз не си правех, но сега съм толкова впечатлена, че ми се струва качеството многократно надхвърля цената. Дано не звучи преувеличено, защото наистина го мисля.
P.S. За интересуващите се - Взимат и стволови клетки!

# 130
  • Пловдив
А някакви подробности за стволовите клекти знаеш ли? Аз няма да раждам там, но от процедурата със стволовите клетки може да се заинтересувам. 

# 131
Cleare, не знам какво точно те интересува, но най-общо мога да ти кажа, че цената за вземане и съхранение на стволови клетки е  3300лв. Бях помолила моя приятелка, която живее в Лондон, да проучи въпроса, тъй като не бях наясно дали такава услуга се извършва въобще в България. Информацията, която събра от там  /от някаква асоциация, занимаваща се само с това/, е че най-добре обучените екипи от страната, занимаващи се с такъв род дейност, са в клиниката на д-р Малинов в София и в клиника Селена в Пловдив. Основното и най-важно нещо било вземането и началната обработка на материала, за да може да се извърши ефикасно и качествено съхранение в последствие. Не се сещам какво друго да пиша, ако имаш въпроси - надявам се да бъда полезна, доколкото съм информирана по повод на моя случай.

# 132
Здравейте мами, искам да ви препоръчам горещо болница Селена, в която аз родих миналата година на 3-ти ноември. Всичко там е върхът, екипът също. Аз бях една от първите, които роди в болницата (влязох втора, а малката Лилия се роди пето по ред бебе). Много големи благодарности на д-р Минев, д-р Кичуков, акушерката Негалова и педиатърката Молева. След раждането бях навита веднага за следващо раждане. Всичко мина перфектно. Имате ли финансова възможност, задължително се насочете към Селена. Няма да коментирам, че всъщност сте на хотел, угаждат ви, обръщат ви необходимото внимание и следят постоянно за вашето здраве и това на вашето бебче. Храната се доставя от ресторант Класик... какво повече да коментираме. Влизате да раждате само с един чифт чехли:)

Да се похвалим:) Малката Лилия е първото изписано бебе на болница Селена - на 5 ноември 2006 г.
Пожелам на всички възможността да родят в тази болница под погледа на специалистите, които са се събрали там:)

# 133
Имам въпрос, всички ли мами които са раждали там са имали предварителна уговорка с лекар? Мога ли да отида когато момента наближи, и да родя там, дали отношението ще е същото, и предварително ли се заплаща сумата от 480лв. или след раждането?

# 134
sled rajdaneto se zapla6ta az rajdah tam na 10 noemvri

Общи условия

Активация на акаунт