Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 110
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 765
  • plovdiv
ами аз всъщност съм си при Топалова В Селена, тя ще ми води раждането и за това не се колебая изобщо. По-скоро искам да знам как се чувстват майките при и след такава операция?! Rolling Eyes

# 766
Точно това щях да кажа че повечето процедури по раждането се занимава Топалова!Искам да ти кажа че и при най - малкото съмнение да е смениш защото тя не е много голям специалист и съм чувала много ама много отрицателни мнения за нея.Тя ми беше гинеколог в частният и кабинет се преглеждах и въобще не останах доволна.Когато последният път имах гъбички тя само ми бръкна с двата пръста (ако така мога да се изразя) и каза че нищо ми нямаше а имах гъбички и много ме сърбеше блеше и имах бяло гъсто течение.Пък и си взима доста скъпичко.Мнението ми за нея е доста отрицателно.Поразрови се из нета и ще видиш колко недоволни майки има от нея!

# 767
Преди няколко дни родих в СЕЛЕНА, секцио, но мен ме обезболиха по собствено желание с пълна упойка. Операцията ми я направи Топалова, заедно с Матев. Топалова ми следи цялата бременност в частия и кабинет, останала съм много доволна от нея. Шева ми е една много тънка ивичка, конците се разграждат сами.На втория ден вече ставах и кърмех бебето, на петия ден ни изписаха и вече можех да мокря операцията. При Топалова в частия кабинет съм плащала само ехографа-20 лева /като в повечето частни кабинети/, а иначе тя ми следеше бременността по ЗК и за изследвания нищо не съм плащала. Много съм доволна и не съжалявам, че родих в СЕЛЕНА, а и че Топалова ми направи секциото. Иначе анестезиолозите там си разбират прекрасно от работата, обезболяват както с епидурална упойка, така и с комбинирана-спинална с епидурална, а може и с пълна, както вече казах. Ако имаш още въпроси, с радост ще ти отговоря. Иначе цената на секциото в СЕЛЕНА е 750 лева и включва абсолютно всичко, храна, упойка, престой и т.н.

# 768
  • plovdiv
ох, много благодаря за отговора и ЧЕСТИТО!!! Аз също смятам че Топалова е точен лекар, дано съм права, защото вече е късно да търся друг, а и при нея съм си свикнала, харесва ми и съм спокойна. Аз за сега смятам да е секцио с епидурална. Моля те кажи ми как определят дата за такова раждане, от нещо зависи ли, или просто коментирате дата заедно? И след като те изписаха в къщи пиеш ли някакви обезболяващи? как се чувстваш сега? Извинявай за въпросите, ама всичко ме интересува.Също в тази цена влиза ли заплащането за стаята или се плаща отделно. Всъщност това не ме интересува толкова, готова съм да си платя за всичко, само да мине нормално. Повече ме интересува какво си изпитала ти преди, повреме и след раждането? Не се чувствай длъжна да ми отговаряш на всички въпроси, само ако ти се пише... Знам, че сега имаш много по-важна и сладка работа- да се грижиш за едно малко съкровище!!! Още Веднъж ЧЕСТИТО!!!!

# 769
Аз лично досега не съм се разочаровала с нищо от Топалова. Относно датата на секциото-по принцип се прави около 2 седмици преди термина, ако няма други показания. Но при мен лично не беше така. Аз бях за нормално раждане през цялата бременност, всичко си беше ок и се бях нагласила да раждам така. Но рано сутринта започнаха да ми текат водите и в 5,30 сутринта се обадих на Топалова и тя ми каза да отивам в болницата. Там си ме приеха за нормално раждане, направиха ми преглед за разкритие, клизма и започна чакането. Да, ама не. Още към 7,00 сутринта ми почнаха контракции през 3 мин., но разкритие никакво-само 1 см. И така до 13,00 часа, като през това време ми слагаха системи за предизвикване на контракции, но без успех. Разкритието си стоеше 1 см., а контракциите станаха на 10-15 секунди и страшно болезнени. Но епидурална може да се бие към 4 см.разкритие. И водите почти ми бяха изтекли и вече имаше опасността за бебето. И затова Топалова прецени, че за бебето е по-добре да се направи секцио. Аз въобще не съм оспорвала нейното мнение. И така след 1 час вече бях будна и всичко беше минало. Аз исках с пълна упойка, че не ми се гледаше как щъкат около мен разни сестри и доктори. Н втория ден вече ме вдигнаха и ме раздвижиха, обезболяваха ме също до втория ден. На третия ми дадоха една свещичка за обезболяване, ама аз не си я сложих-болката беше съвсем търпима поне за мен. Обезболяват те, ако прецениш, че те боли много. В цената 750 лева влиза абсолютно всичко, не плащаш нито стотинка повече. Носиш си само паста и четка за зъби, хавлия и чехли. Всичко друго-дрехи за бебо, памперси, и т.н. е от тях, даже и пижами и дамски превръзки те ти ги дават ежедневно, храната е от ресторант-питат те какво искаш да си поръчаш от менюто по твой избор. Ох, стана много дълго, ако нещо съм забравила питай пак. Успех и не се тревожи. Всичко ще бъде ОК.

# 770
  • Пловдив
ТОНИ NASCH аз родих в СЕЛЕНА при д-р Минев и съм много доволна. Той следеше цялата ми бременност. Страхотен специалист и човек е. Мисля, че много бъдещи и настоящи мами ще го подтвърдят. Няма да сгрешиш ако избереш него. Ако те интересува нещо друго, питай Hug

# 771
Ами ти как раждаше riri_tol, нормално или секцио. Защото аз имам момченце на шест години и е родено секцио и сега преполагам пак ме чака същото. Раждах с пълна упойка и много беше болезнено, затова сега предпочитам епидурална. Разкажи ми ти как роди, колко лева ти струваше всичко, какво си носеше като постъпваше в болницата и изобщо ако нещо друго се сетиш. Всичко ми е важно. Много ти благодаря за отзивчивоста.

# 772
  • Пловдив
     ТОНИ NASCH според мен ако всичко при теб е наред и бременността ти протича добре можеш да родиш нормално. Това, че си родила първото си дете със секцио не е основание и второто раждане да е по-същия начин. Все пак са минали шест години оттогава, но това естествено може да го прецени само лекаря и най-вече решението си е изцяло твое.
     Аз родих нормално с епидурална упойка. За по-лесно и безболезнено раждане не бих и могла да си мечтая. При поставянето на упойката не се усеща никаква болка, макар, че преди това се бях наслушала на какви ли не глупости относно нея.  #Crazy Нямах никакви странични ефекти от упойката.
      Раждането в СЕЛЕНА ми струваше 480лв., секциото е 750лв., като това включва всичко - престоя в болницата, храната, упойката, консумативите за бебчо. Ти трябва само да си носиш необходимите документи /лична карта, последните изследвания и направлението за хоспитализация, ако имаш такова, иначе не е задължително/, тоалетни принадлежности и чехли, нищо друго. Всичко за бебчо по време на престоя е от тях. Стаите са с по две легла, но ако искаш може и да си сама. Бебчо е постоянно при теб. През ноща ти го взимат, ако искаш да си починеш. За свижданията няма точно определени часове, крайния час е 19,00 часа, ако не се лъжа.. Това е за което се сещам. Стискам ти палци и ти желая едно безпроблемно раждане  bouquet

Последна редакция: чт, 19 юли 2007, 09:43 от riri_tol

# 773
  • plovdiv
Орхидея, много ти благодаря! Не знам какво друго да питам, това , което ме интересуваше ми е ясно, оценям жеста, и ти благодаря, че ми отдели толкова внимание! Сега само чакам да мине този последен месец, (много е дълъг!!!) и да минава всичко по-леко! Пожелавам ти само приятни мигове на тебе и на твойто бебче!

# 774
Благодаря ти много riri_tol за изчерпателната информация. Сигурно ще се насоча към Селена. Дано и аз като теб, да се отърва леко и всичко да е нормално. Пожелавам ви да растете здрави и щастливи.

# 775
  • Пловдив
Здравейте на всички след дълго отсъствие. Не съм писала отдавна, че нямах време и възможност. И аз да се похваля с две думи. Родих  секцио в Селена на 11 юни с помощта на д-р Топалова. Всичко мина ОК за щастие и принцеса Виктория се появи на бял свят в 8,38 ч. тежаща цели 3,770 кг.  Wink От началото на бремеността ми бях за нормално раждане, но тъй като госпожицата наедря мното, решихме с Топалова да я извадим принудително  Simple Smile Иначе съм много доволна от екипа на Селена, включително акушерики, санитерки, анестезиолога Георгиев - голяма работа е той Joy . И вече отдавна сме си в къщи и се гледаме а аз се възстановям. За сега толкова. Ако има нещо питайте ....  Heart Eyes

# 776
Блазе ви на всички, които сте от Пловдив. И аз искам да раждам в Селена, но досега  съм ходила само един път на преглед при Минев и не знам дали ако отида в последният момент там ще ме приемат и ще ми обърнат достатъчно внимание. Какво ще кажете по въпроса

# 777
Блазе ви на всички, които сте от Пловдив. И аз искам да раждам в Селена, но досега  съм ходила само един път на преглед при Минев и не знам дали ако отида в последният момент там ще ме приемат и ще ми обърнат достатъчно внимание. Какво ще кажете по въпроса

сигурна съм, че ще го направят !
Успех и леко раждане !

# 778
И аз не съм от Пловдив и съм ходила един път на преглед но се надявам да получа необходимото внимание.Мисля че няма значение от къде си.Така или иначе аз ще продължавам да ходя там на консултации до самото раждане.

# 779
  • под шипковия храст
не е необходимо да ходите на консултации там, освен ако разбира се сами не предпочитате! добре е да отидете поне веднъж - за да се ориентирате в обстановката и да се уговорите с някой от лекарите. ако ви се чете - това сме го обсъждали преди в темата. аз ходих там само веднъж - като влязох в деветия месец, т.к. не съм от пловдив, си уговорих ден в който да отида - около 10 дни преди термина. и така на 18.04. вечерта ме приеха, сутринта предизвикаха раждането и на 19.04. по обяд родих - аз му викам нормално планирано раждане!

Общи условия

Активация на акаунт