Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 093
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 795
Някой раждал ли е при д-р Минев в Селена секцио.На мен ми предстои там операция и съм малко напрегната. Мисля да раждам с епидурална упойка и незнам как ще я понеса. Кажете ми нещо хубаво за успокоение.

# 796
Моята приятелка ражда секцио при Минев и е много доволна. НямаШе проблеми с упойката, нито с раната след това.

# 797
  • Пловдив
ТОНИ NASCH, снаха ми роди секцио точно при Минев. Той си е специалист, а и е страхотен човек. Всичко мина нормално, доволна е. Ражда със спинална упойка, след това имаше малко проблеми с кръвното, но това си е до човек. Аз раждах също при него, но бях нормално, затова пиша от нейно име. Бъди спокойна, всичко ще е наред и ще се радваш на здраво и страхотно бебче  Hug

# 798
Някой раждал ли е при д-р Минев в Селена секцио.На мен ми предстои там операция и съм малко напрегната. Мисля да раждам с епидурална упойка и незнам как ще я понеса. Кажете ми нещо хубаво за успокоение.
4увала съм,4е минев е мн добър за следене на бременост и раждане!успех!

# 799
Благодаря ви много за хубавите отговори на всички, дано наистина всичко мине нормално и се приберем живи и здрави

# 800
в Селена само не разбрах работят ли със здравната каса.
т.е. за преглед с направление колко се плаща.
за изследвания също се интересувам колко се плаща

# 801
здравейте мами,
  Искам да си водя консултациите при З.Минев.Но той приема доколкото разбрах само в частния си кабинет.Това значи ли ,че той не работи по здравна каса и всички изследвания ще трябва да се плащат.А как стои този въпреос  при другите лекари Топалова,Кръшков?Моля ви отговорете,че тази седмица ще трябва да избирам при кого да се запиша.  bouquet

# 802
Прочети темата назад и ще разбереш доста неща за д-р Минев Peace.Да той е добър специалист,но е много комерсиална личност Mr. Green.Бих ти препоръчала д-р Топалова smile3521

# 803
Ти от личен опит ли говориш зя Минев или от това което си чула  tedy2 ??Аз съм му пациентка и това което мога да кажа е рче да не работи с здравна каса но не е комерсиален!Прекрасен човек и лекар е!cveti77 на правилен избор си!Говори с него кое ще плашташ! Peace

# 804
 Мами дайте мнения за доктор Даскалов. Някоя от вас следи ли си бременността при него или скоро да е раждала. Моята кума роди при него и беше много доволна още докато работеше в Торакс, затова се насочих към него, но искам да чуя и други мнения. Ох направо вече не издържам, започва да ме хваща голям страх, защото вече чакам на полусъединител, не остана. А искам да се чувствам в сигурни ръце.

# 805
ох,вече ще се побъркам.нямам търпение да се връщам назад в темата така,че ще ми кажете ли точния адрес на Топалова.Тя нали работи по здравна каса в кабинета си?Знам ,че Минев е много добър,но ..........май везните са към Топалова.

# 806
Ти от личен опит ли говориш зя Минев или от това което си чула  tedy2 ??Аз съм му пациентка и това което мога да кажа е рче да не работи с здравна каса но не е комерсиален!Прекрасен човек и лекар е!cveti77 на правилен избор си!Говори с него кое ще плашташ! Peace

Az пък говоря от личен опит и съЩо твърдя, че Минев е доста комерсиален, а аz лично не съм доволна от него. Но при мен не става въпрос zа бременност.  Naughty

# 807
 Предстои ми 2-ро раждане и незнам къде да раждам. АГ Селена е нова клиника,но незнам дали има добри доктори(акушер-гинеколози). newsm78

Моля, ако има майки които са раждали там да ми дадат съвет(професионалисти ли работят и т.н.). Praynig
Благодаря предварително!

# 808
milepetrova нямам грам намерение да споря с теб!Ако можеш даи един пример в които е бил комерсиален??Бади спокоина при Даскалов цените са още по високи GrinningНа мен Минев ми помогна и ако е наред всичко ще имам бебе през март Praynig Grinning

# 809
  • Пловдив
 cveti77  , частния кабинет на д-р Топалова е с/у кино "Фламинго". Обади се по телефона, за да ти обясни точно къде - 032/64-28-19. Дано избора ти да е правилен и успех    smile3525
milepetrova Какво означава "доста комерсиален" newsm78 Нима при другите лекари не се плаща? Д-р Минев е чудесен човек и голям специалист. В никакъв случай не е комерсиален. Помогнал е и ще помага на още много жени. Трябва да се радваме, че все още има лекари, които са изцяло отдадени на работата си и на пациентите си. Съжалявам, че си с толкова лошо мнение за него.

Общи условия

Активация на акаунт