Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 109 092
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 360
Явно не съм се иzраzила правилно. Имах предвид следното. Ако на вси4ки им вzемат една и съ6та сума, неzависимо дали са zастраховани или не, а в съ6тото време вzемат и пари от касата zа zастрахованите е гадно. И това с4итам zа не4естно. Смятам 4е и лекарите в държавните болници са обирджии, но това си е друга тема. И аz да бях и аz 6тях да иzбера Селена или Торакс пред всяка друга болница в Пловдив. Надявам се да сте ме раzбрали правилно.   bouquet
Нали точно това се писа по-нагоре - за осигурените нормалното раждане е 480 лв , а секциото 750лв, а за неосигурените цената е с 300 - 400 лв по-висока. Цената не е една и съща за осигурени и неосигурени лица!!! Защо да е гадно!

# 361
  • Пловдив
Естествено, че са нормални тези цени за частна клиника. Даже преди да видя, че имат договор със ЗК ми се виждаха доста ниски и се чудех как си покриват разходите и поддържат такова ниво на болницата. А за държавните болници не коментирам, за това и се насочих към Селена. Като си направих простата аритметика ми излезна, че в държавна болница с уговорка ще ми легне дори по скъпо, а като капак на всиччко ще нося една чанта с багаж и ще се налюбувам на "перфектното" отношение на останалия персонал, с който естествено нямам уговорка и им дреме, че съм си платила на еди кой си лекар. Всичко си е честно, има си правила в Селена, които са обявени и се спазват. В държавните - уж раждаш безплатно, ама не. Кихаш си на доки и ходи  и се молиш и останалите в екипа да са свестни, а не да те гледат със злоба, защото те не са получили нищо. А официално никой нищо не получава, всички го правят за едната чест и кеф към работата.

# 362
Явно не съм се иzраzила правилно. Имах предвид следното. Ако на вси4ки им вzемат една и съ6та сума, неzависимо дали са zастраховани или не, а в съ6тото време вzемат и пари от касата zа zастрахованите е гадно. И това с4итам zа не4естно. Смятам 4е и лекарите в държавните болници са обирджии, но това си е друга тема. И аz да бях и аz 6тях да иzбера Селена или Торакс пред всяка друга болница в Пловдив. Надявам се да сте ме раzбрали правилно.   bouquet
Нали точно това се писа по-нагоре - за осигурените нормалното раждане е 480 лв , а секциото 750лв, а за неосигурените цената е с 300 - 400 лв по-висока. Цената не е една и съща за осигурени и неосигурени лица!!! Защо да е гадно!

НЕ Е ВЯРНО!!!!!!!!!!!!!!!! ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО!!!!!!!!!!!!!!!!

# 363
абе момичета,как ще се различават цените за осигурени и неосигурени лица като от тази година раждането е БЕЗПЛАТНО ЗА ВСИЧКИ!А който е решил да ражда в частна клиника съответно си плаща за удоволствието/което мисля си струва!/Няма значение дали си плащаш осигуровки или не-цените са еднакви!В "Торакс" не работят със здравната каса и затова цените са двойни!

# 364
Да, цените са различни за осигурени и неосигурени лица. Бяхме на оглед в Селена и точно това попитахме д-р Георгиев и той обясни, че за неосигурените лица цената е друга. Каза, че ще ни я каже като тръгваме, защото трябвало да попита на регистратурата, че не е сигурен в момента точно каква е, но аз не изчаках да чуя, защото съм осигурена и не ме интересуваше. Затова не зная точната цена, но е сигурно, че цените са различни!

# 365
Thorax imat dogovor sas zdravnata kasa - tova moje da se widi w sajta na NZOK. Taka, 4e si vzimat i parite ot kasata.

eto towa sa patekite, po koito thorax imat dogowr sas zdrawnata kasa:

6. Многопрофилна болница за активно лечение"Торакс- Д-р Сава Бояджиев"ЕООД-Пловдив
Управител: 
Област(РЗОК): РЗОК Пловдив
Община: ПЛОВДИВ
Населено място: ГР.ПЛОВДИВ
Телефон: 032/625-125

158 - Раждане, независимо от срока на бременността, предлежанието на плода и начина на родоразрешение и грижи за здраво родено дете
159 - Преждевременно прекъсване на бременността по медицински показания
160 - Интензивни грижи при бременност с реализиран риск
161 - Нерадикално отстраняване на матката
163 - Оперативни интервенции чрез коремен достъп за отстраняване на болестни изменения на женските полови органи
164 - Оперативни процедури за задържане на бременност
165 - Оперативни интервенции чрез долен достъп за отстраняване на болестни изменения или изследване на женските полови органи
166 - Корекции на тазова (перинеалната) статика и/или на незадържане на урината при жената
167 - Диагностични процедури и консервативно лечение на възпалителни заболявания на женската полова система

A towa sa pytekite po koito Selena ima dogowor:

11. СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПО АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ “СЕЛЕНА”ООД, ГР. ПЛОВДИВ
Управител: 
Област(РЗОК): РЗОК Пловдив
Община: ПЛОВДИВ
Населено място: ГР.ПЛОВДИВ
Телефон: 64 80 20

158 - Раждане, независимо от срока на бременността, предлежанието на плода и начина на родоразрешение и грижи за здраво родено дете
159 - Преждевременно прекъсване на бременността по медицински показания
160 - Интензивни грижи при бременност с реализиран риск
161 - Нерадикално отстраняване на матката
163 - Оперативни интервенции чрез коремен достъп за отстраняване на болестни изменения на женските полови органи
164 - Оперативни процедури за задържане на бременност
165 - Оперативни интервенции чрез долен достъп за отстраняване на болестни изменения или изследване на женските полови органи
166 - Корекции на тазова (перинеалната) статика и/или на незадържане на урината при жената
167 - Диагностични процедури и консервативно лечение на възпалителни заболявания на женската полова система

Kopirala sym gi ot site-a na NZOK:

http://www.nhif.bg/bg/default.phtml?w=1280&h=994

A anelia2006 e absolyutno prawa - za ravdaneto nqma znachenie dali si osiguren ili ne. Klinikite poluchavat ednakwa suma ot kasata i za osigureni i za neosigureni.

Izvinyawajte za latinicata!

# 366
  • БГ
здравейте, аз съм се насочила да раждам там,бях на един преглед,но се питам дали трябва избор на лекар според вас,при положение че никой от там не ми е следил бременностт newsm78, и знаете ли в кои дни кой лекар е дежурен,иска ми се следващия път да попадна на някоя лекарка,мерси

# 367
Ми най-добре се обади и питай, те имат две лекарки- Топалова и Кръшкова, аз два пъти ходих преди да родя и двата пъти на Кръшкова попадах.

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 11:47 от mini_79

# 368
Топалова също е в Селена и е много добра!
здравейте, аз съм се насочила да раждам там,бях на един преглед,но се питам дали трябва избор на лекар според вас,при положение че никой от там не ми е следил бременностт newsm78, и знаете ли в кои дни кой лекар е дежурен,иска ми се следващия път да попадна на някоя лекарка,мерси

# 369
az rajdah pri kra6kova i sam stra6no dovolna

# 370
Ето това е уловката!
Раждането за неосигурени лица се заплаща от държавата.Т.е. частните клиники си получават пътеката от всички.А се спекулира с това осигурени-неосигурени.Нали трябва да спечелят...
Ако наиситна е така, извинявам се, че бях толкова настоятелна. Но така ни обясниха и нямах представа, че държавата плаща раждането и на неосигурените Confused

# 371

Според мен , няма смисъл да си избираш лекар след като никой от тях не е следил бремеността ти. Пък и лекарите там са на едно ниво и все пак ще си спестиш 100лв , които повярвай ми ще са ти много нужни за бебчо. Леко раждане ти пожелавам и едно много красиво бебе. Hug

# 372
Zdraveite. Predstoi mi rajdane v nachaloto na may. Reshila sam veche che shte e v Selena. Zaslujavamr dobro otnoshenie  tkav moment. Ne sam si izbrala lekar. Chuvam mnogo dobri otzvuci za d-r Topalova. Shte se radvam da chuia i vasite mnenia.

# 373
Родих близнаците си при Топалова и съм много доволна,добър специалист и човек.
Zdraveite. Predstoi mi rajdane v nachaloto na may. Reshila sam veche che shte e v Selena. Zaslujavamr dobro otnoshenie  tkav moment. Ne sam si izbrala lekar. Chuvam mnogo dobri otzvuci za d-r Topalova. Shte se radvam da chuia i vasite mnenia.

# 374
Аз също родих при д-р Топалова,много съм доволна и я препоръчвам като избор въпреки че чувам добри отзиви и за останалите лекари.В екипа на Топалова е Георгиев,който според мен е един от най-добрите анестезиолози в града.Не разбирам за какви 100лв допълнително говорите newsm78,аз си избрах екипа на Топалова/не ми е следила бременността,ходих при нея два пъти преди раждането/специално я попитах за въпросните 100лв за избор на екип /нали съм информирана от форума/ тя ми каза,че такова нещо няма.Т.е. не се заплаща допълнително - платила съм 750 лв за секциото,оперира ме екипа който аз си избрах Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт