Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 054
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
И мен много ме интересува как стоят нещата в Селена,ще следя темата.

# 721
Здравейте! Моя приятелка преди месец ражда в Селена, и остана много доволна - тя раждаше при д-р Минев, но доколкото знам и от много други, раждали при него, както и от моята приятелка - САМО ТОЙ взима 100 лв още върху нормалната цена ако искаш точно той да те изражда (ти си писала 480 лв. за нормално раждане, аз знаех 450, но може би са вдигнали малко цените, а 750 е секцио).
Иначе за други цени - още 100 лв. ако искаш и бащата на бебето да присъства на раждането.
В цената, която са ти казали влиза всичко - памперси, храна (като си избираш от меню), упойки и всичко. Но клиниката е много добра, нова и с модерна апаратура. Аз лично ходя на частен гинеколог д-р Топалова, която също работи в Селена. Много мила жена е, спокойна, знам че доста хора имат добро мнение за нея.
За д-р Кръшков нищо не знам, не съм и чувала, но за жена му - Кръшкова, съм чула добри мнения!  Peace Дано съм помогнала с нещо, успешно раждане ти желая, всичко да е наред с теб и с бебо   bouquet

# 722
ORHIDEA ,днес ходих там за запис,струва 15 лв.Продължава 10 мин.

# 723
ORHIDEA ,днес ходих там за запис,струва 15 лв.Продължава 10 мин.

Мерси!  bouquet

# 724
И аz zнам, че само Минев вzема 100 лева ако майчето иzбере него.

# 725
Добър ден момичета.
Темата която искам да обсъдим е вече повдигана няколко пъти , но все пак ми се струва странно. Не мислите ли,  че на прекалено много от момичетата родили в Селена им се казва в последния момент че се налага секцио ? Аз съм един от случаите + още две приятелки с абсолютно безпроблемна бременност от началото да края. Искам да отбележа , че аз съм изключително доволна от обстановката и обслужването там , но все пак ме човърка .
И аз да се включа.Раждах 17 часа,Още на 5-тия час д-р Топалова ми каза ,че бебето е малко голямо от това което очаквам/бяха ми казали около3400/ и ако не искам да се мъча е добре да ме резнат.В този момент си помислих , че го правят за пари , а пък и още не ме бяха хванали болките и си казах "е аз 5 часа в предродилно изкарах , та още малко ли няма да издържа".Благодарение на професионализъма на Топалова , Минев  И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ родих нормално, а бях на ръба да ме изпуснат.Въпреки , че уважиха решението ми тримата бяха в пълна готовност за секцио, защото нещата се закучиха.
КАТО ЦЯЛО СЪМ МНОГО ДОВОЛНА ОТ ОБСЛУЖВАНЕТО , ТОВА СА НАЙ-ПРИЯТНО ИЗХАРЧЕНИТЕ НИ 480 ЛВ.
По повод цитата.Впредродилна бях с едно момиче и в момента , който й започнаха болките и тя преиграваше малко с виковете  -докторите й предложиха секцио за да свърши всичко за 20 минути , а и да не боли.обадиха се на бащата-чужденец и след 30 минути имаха бебче, а пък аз от ината си останах да си се мъча.

# 726
Аз пък не съм чувала за това,че д-р минев взима допълнително пари от официално обявените. Те са 480 естествено раждане с епидурална упойка, седи се 2 дни в болницата и 750 лв. за секцио,седи се 4 дни в болницата.
Жената отива в болницата с едни чехли и каквото тя друго си реши, иначе болницата осигурява всичко, дори преврзъките например.
Храната се избира от меню на ресторант Класик.
Стаите са с 2 легла или самостоятелни, по избор на жената.
Всяка е с баня и тоалетна.
Много са приятни, както и цялата сграда между другото. Разликата от болничната обстановка в държавните болници е от небето до земята.
Ако искате да знаете за Минев или нещо друго, питайте на телефоните на клиниката: 032/648020;0886418841.Това са телефони на рецепция.Там могат да ви дадат и телефони на определени лекари.
Нещо много важно-всеки може да отиде и да разгледа всичко /даже стаята с малките бебоци:) -само звъннете на тези телефони и предупредете.
Ще ви разходят и ще можете да говорите с дежурния лекар и анестезиолог и да питате каквото се сетите.
Хората са много любезни и отзивчиви. Аз лично бях вече 2 пъти там и смятам там да раждам.
Може да си вземете и външен лекар за израждането, аз ще ходя с моята си докторка, да не пропусна:)

Ами, стискайте ми палци момичета, че наближава и леееека паника и голяма тръпка се навдигат в мен:)

# 727
  • под шипковия храст
момичета, имате ли новини от истерията около 07.07.07г. Разбрах, че са поискали 50% по-високи цени от тези, които са отишли да раждат по желание?

# 728
Аз пък не съм чувала за това,че д-р минев взима допълнително пари от официално обявените. Те са 480 естествено раждане с епидурална упойка, седи се 2 дни в болницата и 750 лв. за секцио,седи се 4 дни в болницата.

Az лично поzнавам жена, на коятмо Минев след ПЛАНОВО секцио е вzел 100 лв. 750 лева са били платени на клиниката, а 100 си ги е поискал лично Минев. Иначе е много доволна от условията.

# 729
За Минев и аз чух че бил май най добрият специалист там,май затова иска пари отделно на ръка:)

# 730
  • Пловдив
Ако не сте забелязали има цяла тема за Селена:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=136427.0

Предполагам, че всичко което ви интересува вече е коментирано там от бъдещи и настоящи мами.

Леко раждане!
Явно е,че не сме забелязали,но благодаря за линка-отговори на всичките ми въпроси.

# 731
Един въпрос към родилите секцио в Селена.Махнаха ли ви косъмчетата по корема преди операцията?Ако ги бръснат там,искам да знам,защото предпочитам да ида на кола преди това   newsm78  И още нещо,обезболяващите след операцията съвместими ли са с кърменето?Благодаря предварително   bouquet

# 732

По повод цитата.Впредродилна бях с едно момиче и в момента , който й започнаха болките и тя преиграваше малко с виковете  -докторите й предложиха секцио за да свърши всичко за 20 минути , а и да не боли.обадиха се на бащата-чужденец и след 30 минути имаха бебче, а пък аз от ината си останах да си се мъча.

Не предлагат ли епидурална примерно или някакво обезболяване, ами директно скалпел  newsm78

# 733

Не предлагат ли епидурална примерно или някакво обезболяване, ами директно скалпел  newsm78
[/quote]
Разбира се , че предлагат.През цялото време бях под влияние на епидоралната и обезболяващи, а момичето не искаше първоначално , но после си промени мнението

# 734
Един въпрос към родилите секцио в Селена.Махнаха ли ви косъмчетата по корема преди операцията?Ако ги бръснат там,искам да знам,защото предпочитам да ида на кола преди това   newsm78  И още нещо,обезболяващите след операцията съвместими ли са с кърменето?Благодаря предварително   bouquet
Да махат всички косъмчета с бръснач така че по добре си направи кола.Обезболяващите са абсолютно съвместими с кърменето Peace

Общи условия

Активация на акаунт