Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 097
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 705
Pariss79, мерси! А евентуално в родилна зала пак ли по една пациентка приемат или повече? Знам ли, чувала съм, че в някой болници може две-три жени да раждат, разделени от една завеса, всичко да се чува и т.н.  Там как е?А стаите колко са в СЕЛЕНА- 6 или повече. От сайта не ми става 100 % ясно. А дали вече работят с 3 Д ехограф там? И колко е прегледа с него? newsm78
Стаите са 6.Цената на 3D - 80лв

# 706
ORHIDEA , в Селена вече има и 4D - цената мисля че е почти същата като на 3 D.
Успех и пиши после !

# 707
Кога след секцио могат да те видят напр. съпруга ми ,или майка ми, а бебето показват ли?Какво ви е мнението за анестезиолога- д-р Георгиев?

# 708
Кога след секцио могат да те видят напр. съпруга ми ,или майка ми, а бебето показват ли?Какво ви е мнението за анестезиолога- д-р Георгиев?
Съпругът ти може да те види веднага - и теб и бебето.По принцип първия ден пускат само най-близките за малко /веднага след операцията/.Анестезиолога е страхотен специалист и човек Peace

# 709
Днес бях на 4Д в Селена прегледа струва 80 лв но аз останах малко разочарована явно още се учат да работят с него.

# 710
Днес бях на 4Д в Селена прегледа струва 80 лв но аз останах малко разочарована явно още се учат да работят с него.
Би ли разказала повече ако не те затруднявам .
И аз се интересувам от 4D ?!

# 711
  • Пловдив
Цитат
А евентуално в родилна зала пак ли по една пациентка приемат или повече?

Да, само по една приемат

# 712
Цитат
А евентуално в родилна зала пак ли по една пациентка приемат или повече?

Да, само по една приемат

bouquet

# 713
Прегледа трая много кратко аз не успях да видя почити нищо а от това което видях не направих особена разлика с обикновения Според мен е по добре да отидеш на фетална морфология в София но това е мое мнение

# 714
Здравейте  Simple Smile аз ходя при доктор Даскалов и ходех в Торакс и там щях да раждам, но като му се обадих последният път и той ми каза че вече ще изражда в Селена и няма да работи повече в Торакс и реших да си остана при него и да  родя в Селена. Като чета отзивите са много добри и спрях да се притеснявам, че ми се налага да сменя болницата, но сега това което прочетох, че през юли и август няма да работи ме притеснява. Аз ще раждам в края на септември, но нали си ходя при него на прегледи той ме следи и ме притеснява това че няма да го има, трябва да търся друг лекар да ме следи и после пак ще се върне става неприятно.Някаква идея защо няма да го има 2 месеца? Аз съм на преглед при него във вторник все още в Торакс и ще го попитам, но ако знаете нещо кажете ми  Simple Smile
Д-р Даскалов ще приема и в тези месеци. Ако те притеснява нещо, просто му се обади го попитай!

# 715
Не се притеснявай. Докторът ще си продължи проследяванията и през юли и август, ще разреди само случаите, при които за забременяване е нужна асистирана технология.
За проследяванията разбрах, че ще са в Медикус алфа, но все пак добре е да му се обадиш.

# 716

Аз съм с отрицателен резус фактор и ми обясниха че точно в момента са свършили инжекциите които са слагали до сега и са били включени в цената - БГ производство, но са спряни. Затова се налага да взимат вносни и ако трябва да ти бият ще я платиш - около 170-180 лева мисля беше. В моя случай детето взе моя "-" и не се наложи, но е добре да попиташ пак дали ще плащаш, защото не са малко пари.
успех!  Peace

Здравейте...аз пак искам да попитам дали има някакво развитие относно тази ваксина, или просто от тук нататък ще си се заплаща допълнително и няма шанс да е включена в цената?

# 717
Все още я няма БГ ваксината. Ще я има към края на август, началото на септември. Аз я търся под дърво и камък и я няма никъде, нито във фирмата дистрибутор, нито по аптеките. За тези, които ще раждат септември ще я има, но за мен и други като мен, които чакаме съвсем скоро - ще си я платим.

# 718
Предстои ми раждане в АГ Селена Пловдив след 20 дни,интересувам се за отзиви за там,какво трябва да нося в болницата,ще раждам нормално казаха ми че цената на всичко е 480 лева с престоя и грижи за бебето,това че избирам лекар от там който да ме изражда,означава ли ,че трябва още да доплатя или това е цената независимо от лекаря,искат ли си пари допълнително лекарите освен официалната им сума от 480 лева,ще се радвам на всякаква информация за да съм подготвена.Мерси предварително за отговори и мнения!!! Hug Hug Hug

# 719
Момичета, утре сутрин ще ходя на запис на тоновете на бебо в СЕЛЕНА, знаете ли колко струва въпросната процедура там?

Общи условия

Активация на акаунт