Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 078
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 690
Аз пък не съм на такова мнение, защото на мен там ми предстои секцио по желание е.И ми се струва , че не са въодушевени много от секциото.

# 691
Може би зависи и от доктора, дали е привърженик на секциото на всяка цена или на нормалното раждане. Лично на мен Топалова ми следи бременността и досега не обелва и дума за секцио, въпреки, че очаквам по-едричко бебе.

# 692
Здравейте, момичета и от мен  Hug Преди няколко дни се прибрахме от Селена с моето слънчице Златомир.Искам да споделя с вас, как протече раждането и престоя ми в Селена. Родих по нормален път с епидурална упойка, имах предварителна уговорка с Д-р Минев за раждането.Тук е момента да благодаря от цялото си сърце на Д-р Минев, Д-р Георгиев и останалите от екипа за професионализма и вниманието им   bouquet Не съм предполагала, че раждането може да премине по толкова лесен и безболезнен начин. Обстановката и обслужването са на ниво, подържането на хигиената също. Доволна съм и от грижите на акушерките към бебчо, не са ми отказали да отговорят на нито един от въпросите ми.Пожелавам на всички бъдещи майки леко и безпроблемно раждане, и да си спомнят този момент ,като едно страхотно преживяване  Grinning

# 693
danita, а ти плаща ли допълнителните 100 лв за избора на Д-р Минев?

# 694
  • Пловдив
Цитат
Добър ден момичета.
Темата която искам да обсъдим е вече повдигана няколко пъти , но все пак ми се струва странно. Не мислите ли,  че на прекалено много от момичетата родили в Селена им се казва в последния момент че се налага секцио ? Аз съм един от случаите + още две приятелки с абсолютно безпроблемна бременност от началото да края. Искам да отбележа , че аз съм изключително доволна от обстановката и обслужването там , но все пак ме човърка .
Не съм съгласна с теб Naughty При мен, когато страха от наближаващото раждане беше най-голям  Shocked, при един от прегледите  бях споменала на д-р Минев за планирано раждане със секцио, но той беше категоричен, че ще родя със секцио само в случай, че настъпят някакви усложнения. Радвам се, че го послушах, защото имах едно безпроблемно и безболезнено нормално раждане в Селена, което пожелавам на всички бъдещи майки.  Grinning

# 695
Момичета , не ме разбирайте погрешно , аз не твърдя че всяка от нас , която е отишла да ражда в Селена е родила секцио. Точно за това исках да разбера вашето мнение по въпроса.   Hug

# 696
Искам да попитам раждалите чрез секцио, след операцията обезболяват ли пак, както и на другия ден или само през първия?

# 697
обезболяват те и на другия ден

# 698
Искам да попитам раждалите чрез секцио, след операцията обезболяват ли пак, както и на другия ден или само през първия?
Обезболяват те когато им кажеш че имаш болки т.е. не само първия ден.Ако не се чувстваш добре или те боли продължават с обезболяващите. Peace

# 699
Здравейте и от мен.Аз родих в Селена нормално.Никой не се е опитвал да ме убеждава за секцио/въпреки че съм на 35/.Предполагам,че когато се налага само тогава прибягват до него,или по ваше желание.Не се притеснявайте,всичко минава.Искайте епидурална,няма да усетите,че раждате.Успех на всички.

# 700
В селена практикуват секцио със спинална упийка , като освен това ти поставят епидурален катетър , през който ти вливат упойка допълнително. Никаква болка не се усеща.

# 701
Аз пък не съм на такова мнение, защото на мен там ми предстои секцио по желание е.И ми се струва , че не са въодушевени много от секциото.

И аз съм на това мнение  Hug

# 702
А по колко майки има в стая? И може ли да избереш да си сама или зависи от натовареността в даден момент от пациентки?

# 703
Аз лежах там преди дни и когато ме приемаха ме попитаха дали искам сама или с някой в стаята.Аз нямах претенции и ме сложиха сама.Леглата са две, значи по две майки в стая.

# 704
Pariss79, мерси! А евентуално в родилна зала пак ли по една пациентка приемат или повече? Знам ли, чувала съм, че в някой болници може две-три жени да раждат, разделени от една завеса, всичко да се чува и т.н.  Там как е?А стаите колко са в СЕЛЕНА- 6 или повече. От сайта не ми става 100 % ясно. А дали вече работят с 3 Д ехограф там? И колко е прегледа с него? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт