Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 642
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 915
  • До хладилника, който обичам
Методът на раждане зависи не от болницата (по принцип), а от големината на бебето, съпоставена с ширината (вътрешна) на таза. Ако е по-широк, дори 5-килограмово бебе може да се роди лесно по нормален път; ако е тясен, и 2,5 кг бебе ще се роди трудно. Така.
Ще те мерят преди раждането и ще ти кажат - можеш предварително да потърсиш второ мнение (за големината на таза), просто за да си сигурна, че няма да ти препоръчат секцио заради финансовата му страна.

# 916
Много благодаря Мис Му  Rolling Eyes, просто имах нужда да го коментирам с някой, откровено казано, нямам много представа за раждането секцио и като че ли то повече ме палши от нормалното, аз не съм с тесен таз, но не съм много висока, то и това имало значение.

# 917
Боже, съжалявам, още не съм си отворила очите, Мис Бу, малко те прекръстих.

# 918
Здравейте!
Вчера изписаха и моята приятелка от Селена-беше много въодушевена от отношението там и от добрите специалисти,докато........не и казаха,че синът и има стафилококи  ooooh!
Като чета тук,май не им се случва рядко..... newsm78
Ама не се учудвам-като отидохме да я видим ни пуснаха всички в една стая за свиждане,а тя беше с бебето.Не е нормално бебе на 1ден да е в контакт с толкова много хора!
Докато не ограничат посещенията,едва ли ще се справят с този проблем!

# 919
  • Пловдив
Та нищо не казвате по повод моите опасения, вероятно нямате много време  newsm78 по-заети сте вече и ви гонят други теми за разговор, вярно че при мен има доста време, но ако всичко се развие нормално и бебето е заело правилна позиция, мога ли да разчитам на нормално раждане, при условие, че е по големичко, получавам информация от едно мяст, че ако бебенцето е по-голямко,  Praynig, да е живо и здраво, докторите в Селена настоявали за секцио, Rolling Eyes това ме интересува, така или иначе ще се ражда, няма къде да отида и на всяка цена ще е в Селена, просто искам да разбера малко повече от някоя, която го е изпитала и знае. ГОЛЯМО БЕБЕ Heart Eyes, как ще излезе по-лесно.
секцио Peace

Секцио по-добре, дето ще го мислиш как ще излиза.. аз също родих секцио, че моята принцеска беше доста наедряла и се роди 3,770 кг.  #Crazy. Леко бременеене и успех !

# 920
Вече се регистрирах и аз   Grinning, ще ми се налага да си говоря вече по-често с вас. Да ви кажа откровено аз лично съм възхитена от Минев, защото успоредно ходих и на д-р към здравната каса и ми идваше да го #2gunfire, защото всичките ги караше като крави на конвеер, няма да назовавам името му, но просто човек осъзнава, че всичко би дал за малко повече внимание и компетентно отношение, така че Минев си заслужава всяка стотинка. По отношение на раждането дето рано или късно ще му дойде времето, ще го умувам, още съм в края на 6-тия месец. Тепърва започвам да събирам инфо, като гледам за по-големите бебоци, явно повечето ме съветвате за секцио. newsm78 Та ще видим.

# 921
Та нищо не казвате по повод моите опасения, вероятно нямате много време  newsm78 по-заети сте вече и ви гонят други теми за разговор, вярно че при мен има доста време, но ако всичко се развие нормално и бебето е заело правилна позиция, мога ли да разчитам на нормално раждане, при условие, че е по големичко, получавам информация от едно мяст, че ако бебенцето е по-голямко,  Praynig, да е живо и здраво, докторите в Селена настоявали за секцио, Rolling Eyes това ме интересува, така или иначе ще се ражда, няма къде да отида и на всяка цена ще е в Селена, просто искам да разбера малко повече от някоя, която го е изпитала и знае. ГОЛЯМО БЕБЕ Heart Eyes, как ще излезе по-лесно.
pomisli si pak.. moq sin se rodi normalno i teje6e 3,800 a az ne vidqx 4ak tolkova golqm zor  i za 10-tina dni si stapix na krakata Simple Smile sega pak smqtam da si go rodq taka kato mu doide vremeto mart mesec baby_neutral

# 922
Да ти кажа откровено и аз съм привърженик на нормалното раждане,  Simple Smile но пази боже може и да се наложи секцио, Praynig моя близка ражда така и то и секциото си има своите негативи и гадости, казва, че е изпитвала адски болки след това, че не си чувствала мястото дето са я резнали и тям подобни. Сега както моето вървим 250гр напред, може и да се наложи. #Crazy

# 923
  • До хладилника, който обичам
Тепърва започвам да събирам инфо, като гледам за по-големите бебоци, явно повечето ме съветвате за секцио. newsm78 Та ще видим.

А, то това оставаше - да решиш как ще раждаш, защото някой в някакъв форум така ти казал Laughing

Знаеш, че има привърженици на секциото и такива на нормалното раждане. Това е избор, който трябва да направиш сама с помощта на поне две лекарски мнения, а не на основание форумни четива.
И двата метода на раждане имат плюсове и минуси, и общо взето, ако някоя майка е раждала секцио, ще донесе от десет кладенеца вода да ти докаже колко по-хубаво е то, като същото важи и за нормално родила жена - ще събере сто и един аргумента защо е по-добре да се роди естествено...
Аз съм от вторите Grinning Родих бързо и нормално бебе 3,250. Прекрасно изживяване беше за мен. Ето ти линк да прочетеш историята на моето раждане: http://www.bg-mamma.com/index.php?PHPSESSID=37b3e5b891768c114879 … g173848#msg173848

Имаш достатъчно време да проучиш въпроса и да решиш как да родиш. Но въпреки мненията на раждали жени, повечето акушер-гинеколози не биха препоръчали секцио, освен ако няма медицински показатели за това - все пак е операция и си носи рисковете.

За сега биих ти препоръчала да се запишеш на курсове за бременни: www.bg-bebe.com
Това са най-добрите курсове в града (да не кажа силна дума, че и в страната).
Лека бременност Simple Smile

# 924
Точно за такова раждане си мечтая и аз Мис Бу,  Grinning, благодаря ти за красивата история, наистина много хубаво, дано и аз мога да усетя този красив миг Heart Eyes и какво да си кривя душата, на мен също ми се ще да родя естествено, така го чувствам. И ако не се наложи секцио, така ще бъде.   bouquet

# 925
Точно за такова раждане си мечтая и аз Мис Бу,  Grinning, благодаря ти за красивата история, наистина много хубаво, дано и аз мога да усетя този красив миг Heart Eyes и какво да си кривя душата, на мен също ми се ще да родя естествено, така го чувствам. И ако не се наложи секцио, така ще бъде.   bouquet
ами пожелавам ти да не ти се налага и да го изживееш защото е страхотно,при мен беше почти сащото но нямах време за разходки Grinning Grinning Grinningмоето бебе бързаше hahaha дано това което чакам сега да не е такова Crazy

# 926
Нека и аз да попитам нещо!Предната ми бременност,я следих при др.Минев.И когато стана време за 3D,той ми каза ,4е в Селена все още нямат и ми препоръ4а да отида в София.За съжаление бременноста не беше успешна и сега пак съм бременна и не зная дали в Селена ве4е имат 3D.Ще ходя в петък при др.Минев,но се 4удя дали да се обаждам в София да си запазя 4ас!Разбира се предпо4итам да отида в Селена,та ако някой знае има ли ве4е триизмерен ехограф....
Предварително благодаря!

# 927
Нека и аз да попитам нещо!Предната ми бременност,я следих при др.Минев.И когато стана време за 3D,той ми каза ,4е в Селена все още нямат и ми препоръ4а да отида в София.За съжаление бременноста не беше успешна и сега пак съм бременна и не зная дали в Селена ве4е имат 3D.Ще ходя в петък при др.Минев,но се 4удя дали да се обаждам в София да си запазя 4ас!Разбира се предпо4итам да отида в Селена,та ако някой знае има ли ве4е триизмерен ехограф....
Предварително благодаря!

Да вече имат 3Д ехограф и в Селена мисля че струваше 80лв. ако не се лъжа имаха май и 4Д

# 928
  • Пловдив
Предварително благодаря!

Да вече имат 3Д ехограф и в Селена мисля че струваше 80лв. ако не се лъжа имаха май и 4Д

Точно така и 3Д и 4Д имат.

# 929
Има и 4Д в СЕЛЕНА, прегледа струва 80 лева. Преди две седмици съм питала Топалова и тя ми потвърди цената. Каза също, че и тя прави прегледи на 4 Д там. Тъй че може и при нея да се направи преглед ако се падне на смяна-доколкото знам сутрин е в болницата, следобед е в частия кабинет. В сряда цял ден е в СЕЛЕНА.

Общи условия

Активация на акаунт