Ще те мерят преди раждането и ще ти кажат - можеш предварително да потърсиш второ мнение (за големината на таза), просто за да си сигурна, че няма да ти препоръчат секцио заради финансовата му страна.

по-заети сте вече и ви гонят други теми за разговор, вярно че при мен има доста време, но ако всичко се развие нормално и бебето е заело правилна позиция, мога ли да разчитам на нормално раждане, при условие, че е по големичко, получавам информация от едно мяст, че ако бебенцето е по-голямко,
, да е живо и здраво, докторите в Селена настоявали за секцио,
, как ще излезе по-лесно.
. Леко бременеене и успех !
, ще ми се налага да си говоря вече по-често с вас. Да ви кажа откровено аз лично съм възхитена от Минев, защото успоредно ходих и на д-р към здравната каса и ми идваше да го
, защото всичките ги караше като крави на конвеер, няма да назовавам името му, но просто човек осъзнава, че всичко би дал за малко повече внимание и компетентно отношение, така че Минев си заслужава всяка стотинка. По отношение на раждането дето рано или късно ще му дойде времето, ще го умувам, още съм в края на 6-тия месец. Тепърва започвам да събирам инфо, като гледам за по-големите бебоци, явно повечето ме съветвате за секцио.
Та ще видим.
по-заети сте вече и ви гонят други теми за разговор, вярно че при мен има доста време, но ако всичко се развие нормално и бебето е заело правилна позиция, мога ли да разчитам на нормално раждане, при условие, че е по големичко, получавам информация от едно мяст, че ако бебенцето е по-голямко,
, да е живо и здраво, докторите в Селена настоявали за секцио,
, как ще излезе по-лесно.
sega pak smqtam da si go rodq taka kato mu doide vremeto mart mesec
но пази боже може и да се наложи секцио,
моя близка ражда така и то и секциото си има своите негативи и гадости, казва, че е изпитвала адски болки след това, че не си чувствала мястото дето са я резнали и тям подобни. Сега както моето вървим 250гр напред, може и да се наложи.
Та ще видим.
Родих бързо и нормално бебе 3,250. Прекрасно изживяване беше за мен. Ето ти линк да прочетеш историята на моето раждане: http://www.bg-mamma.com/index.php?PHPSESSID=37b3e5b891768c114879 … g173848#msg173848
, благодаря ти за красивата история, наистина много хубаво, дано и аз мога да усетя този красив миг
и какво да си кривя душата, на мен също ми се ще да родя естествено, така го чувствам. И ако не се наложи секцио, така ще бъде. 
моето бебе бързаше
дано това което чакам сега да не е такова
Препоръчани теми