Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 645
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 930
Много благодаря  bouquet

# 931
  а дали прегледа си заслужава,в смисъл дали са компетентни.някой ходил ли е там да сподели

# 932
Здравейте, момичета! Искам да попитам абсолютно задължително ли е да ти направят изследвания в Селена преди да родиш там. Аз съм събрала един наръч такива и вече не искам да ми взимат кръв, да пикая в чашка и да ме гледат на ехограф за милионен път. Не мога ли да предоставя изследванията си направени досега?

# 933
Можеш да си занесеш изследванията , само ако нещо ти липсва могат да ти го направят там. Аз си носих всичко

# 934
Здравейте момичета вчера бях на преглед в Селена онзи който е след раждане и който трябва да бъде безплатен но не е  Wink въпроса не е в парите разбира се но на регистратурата първо ми казаха че преглена е безплатен защото съм родила там но след това ми дадоха картонче и си платих , не напразно не вярвам в думата безплатно  Joy

# 935
  • Пловдив
Здравейте момичета вчера бях на преглед в Селена онзи който е след раждане и който трябва да бъде безплатен но не е  Wink въпроса не е в парите разбира се но на регистратурата първо ми казаха че преглена е безплатен защото съм родила там но след това ми дадоха картонче и си платих , не напразно не вярвам в думата безплатно  Joy
Преглед на детето ли или на теб? Защото на детето е безплатен, а за майките няма такива преференции. Аз лично водих Виктория след 15-я й ден и не ми взеха пари.
Но пък може нещата да са се променили....

# 936
Можеш да си занесеш изследванията , само ако нещо ти липсва могат да ти го направят там. Аз си носих всичко
Здравейте, аз също се интересувам, защото съм си правила изследвания при доктора, който е към здравната каса, обаче последния път не ми ги даде, Twisted Evil само каза, че са добри и си ги прибра, а аз се ядосвам на себе си, че не ги поисках. Shocked Да ги поискам ли следващия път като отида, за да си ги имам за Селена? Thinking Той сигурно си мисли, че ще раждам при него, ама не е познал. Sick . То сигурно ще ги правя още 1000 пъти и аз изследванията, ама е редно да си ги архивирам и аз при мен. Blush НАЛИ? Joy

# 937
А задължителен ли е аналния секрет?Защото аз си взех направлението от наблюдаващия лекар, но такова изследване нямам.

# 938
  • Пловдив
А задължителен ли е аналния секрет?Защото аз си взех направлението от наблюдаващия лекар, но такова изследване нямам.

Може би да. На мен ми взеха и анален и вагинален.

# 939
Аз ходих преди 10 дни на преглед в Селена и казах на доктора който бе дежурен,че ще раждам там.Съответно след 10 дни си назначих нов преглед.Бях си донесла всички изследвания и той ми каза ,че нови не ми трябват.Анален нямах.А вагиналния ми не беше хубав,но се третирах с разни свещички и след това нов вагинален нямам.Така че явноп тези изследвания(от 8ми месец са ми) ще свършат работа.

# 940
Момичета,защо толкова се плашите от взимането на вагинален и анален секрет,то е за доброто на бебето,особено ако ще раждате по естествен път,хубаво е ако има някакви бактерии те да се излекуват за да няма опасност да се пренесат на бебока при раждането! Naughty
На всички лека бременност и успех! Hug

# 941
Мен въобще не ме е страх от вземането на секрета, въпроса е че не ми е направено от лекарката по ЗК, а тя излиза в отпуска от утре и тъй като ми даде направлението и картата с изследванията мисля да ходя направо в Селената като дойде момента за раждане.Затова питам, ако го нямам какво ще стане?

# 942
Мен въобще не ме е страх от вземането на секрета, въпроса е че не ми е направено от лекарката по ЗК, а тя излиза в отпуска от утре и тъй като ми даде направлението и картата с изследванията мисля да ходя направо в Селената като дойде момента за раждане.Затова питам, ако го нямам какво ще стане?
Ще им кажеш,че го нямаш и ще ти го вземат там. Peace

# 943
А кога се правят тези изследвания, в кой месец, на мен Минев ми е правил само един път гинекологичен преглед, а онзи към ЗК - нищо, само ме гледа на ехографа, а в изследванията до сега нито вагинален нито анален секрет са ми взимали.

# 944
А кога се правят тези изследвания, в кой месец, на мен Минев ми е правил само един път гинекологичен преглед, а онзи към ЗК - нищо, само ме гледа на ехографа, а в изследванията до сега нито вагинален нито анален секрет са ми взимали.
Тези секрети се взимат в края на 8-мия месец или началото на 9-тия по преценка на лекаря.

Общи условия

Активация на акаунт