Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 621
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 975
Да кажа и аз Laughing - раждането в "Селена" е супер. Просто нямам думи. Отношението на целия персонал също е перфектно. Момичета, просто не се чудете дали да изберете тази болница. Няма да съжалявата за нищо. Аз раждах секцио, изписаха ни на 4-я ден. Всичко беше супер, е не е като в къщи, но все пак...

Относно кръвната група на бебетата - изследваха на моята бебка, защото аз съм Rh (-), оказа се, че тя е с на таткото кръвната група А+ та се наложи да ми сложат отново Анти Д. Ако имате ваша слагат си вашата, ако не те имат там и просто си я доплащате после към цената на раждането. 

Относно багажа за болницата - значи за бебка абсолютно нищо. За вас - лична козметика, чехли. Аз си бях взела и хавлии обаче там дават и голяма за баня и малка за лице. Дават и превръзки,но не е зле да си вземете защото там са едни къси  дебели (поне на мен не ми се нравеха). Дават вода и натурален сок постоянно.

Ами това е от мен, успех на всички!

# 976
Mari, благодарности за изчерпателния разказ за Селена. За там само хубави отзиви се чуват, общо взето. Само не разбрах дали дрешките за бебето накрая се връщат на болницата.

Да ти е жива и здрава малката госпожица и да ви радва много!

# 977
Само не разбрах дали дрешките за бебето накрая се връщат на болницата.

ВРЪЩАТ СЕ !!

# 978
  • София
Раждането ми води д-р Минев, но съм безкрайно благодарна и на анестезиолога, както и на акушерката, която по цял ден ни учеше как да си гледаме децата. На визитация минаха всички доктори и да Ви кажа, че може и случайно да родите при лекар там, всички са професионалисти.

Относно клиниката, ако искате мога да поставя филмчета и снимки някъде. Аз влязох да раждам само с чехли. Всичко останало ти дават те. Всички са усмихнати и много красиви. Не чувстваш грам стрес. Не разбрах какво е раждане. Освен това аз родих секцио с пълна упойка и благодарение на анестезиолога не ме боля глава, не боля раната. Раздвижиха ме да другия ден и се възстанових за около 3 дни. От време на време придърпва раната, обаче ги няма тези болки дето всички описват.

За цената за престоя на таткото - вече не знам колко е, защото ние платихме всичко на куп. Казаха, че сега правят апартаменти на 3тия етаж за семейства за да е по-спокойно на родителите. Но ви препоръчвам ако разчитате съпруга ви да ви помага веднага нека се доплати и да седи с вас. Моят мъж го научиха след другите майки една сутрин да го къпе. И той всичко правеше. Когато се прибрахме сами с бебето нямаше грам страх и стрес. Всичко се случваше нормално и сякаш сме го правили много пъти. 5 дни са, но са достатъчно за да се научиш.

Моето раждане се стече така, трябваше да раждам в Шейново - София на 14 септември. Събота 25ти решихме да отидем на преглед в Пловдив при д-р Минев, защото ни беше силно препоръчан и през ноща ми започнаха контракциите, на сутринта в неделя ми направиха пълни кръвни изследвания и урина, преглед при кардиолог и ме оперираха. Стана толкова внезапно Simple Smile
В София никой доктор няма да си мръдне пръста да отвори кабинета си за изследвания сутринта в 8. Радвайте се, че има такива слънчеви хора в България. Ние в София сме уморени от докторите, които само за пари мислят.

# 979
  • София
didiga  Моят съвет е да си вземеш помпа, ще ти е от полза. Също така Грамастан крем за зърната да не се разраняват. Нужно е бельо, сутиен за кърмачки също. Козметика за теб и тоалетни принадлежности. Всичко останало ти дават от там, всеки ден ти сменят нощницата и ти правят тоалет. За бебето ти трябват дрехи чак за изписването, преди това нищо. На изписването ти подаряват малка чанта с подаръчета от Авент. Също така на бебето са направени първите ваксини в клиниката.

# 980
Lilian, мислех си колко щастливо съвпадение на обстоятелствата се е получило при теб - да дойдеш за преглед само, а да останеш за най-важното събитие. Учудвам се, че в София няма такива клиники и такова отношение, а цените даже са двойни на тези в Селена. Колкото повече положителни отзиви чета за там, толкова по-спокойна се чувствам  Grinning.

# 981
Би ли ми казал някой,който скоро е ходил на 4D  в Селена колко струва в момента прегледа.Благодаря предварително! Hug

# 982
Би ли ми казал някой,който скоро е ходил на 4D  в Селена колко струва в момента прегледа.Благодаря предварително! Hug

Аз не съм ходила, но преди месец питах Топалова за цената и тя ми каза 80 лева. Може да те прегледа който доктор искаш, стига да си запазиш час в деня, в който е там-ако имаш предпочитания към някого.

# 983
Ей много септемврийки сме се запътили към Селена Laughing

Аз отдавна реших,че в Търново няма да раждам и тъй като в Пловдив мога да стоя преди раждането се насочих към Селена.Минах 2 прегледа вече.При д-р Кръшков,но мисля да не избирам конкретен доктор.И аз съм доволна от прегледите,информацията и отношението.Мисля да раждам нормално.Някой беше споменал,че преди раждането има 1 безплатен преглед.Аз до сега все плащах,а ако мина термин пак съм на преглед и пак ще платя.Иначе си чакам....

Много хубави неща пишат всички ,разждали там Simple Smile
Дано после и аз така положително да разказвам.

# 984
 HugНяма на4ин да не останеш доволна.Бъди жива и здрава,не се притеснявай... Simple Smileвси4ки са страхотни специалисти-дават вси4ко от себе си.Успех и леко раждане и после да разкажеш вси4ко.От сърце ти желая да родиш едно здраво и прекрасно бебенце baby_neutral.В най-добрите ръце си.

# 985
за камелия Embarassedзабравих

# 986
Здравейте отново, вече раждали в "Селена" мами! Знаете ли още какъв въпрос ми изникна - когато ти правят епизиотомия, с какви конци те шият - такива дето трябва да се махат после или с "разтворими". Благодаря ви за отговорите, предварително.

# 987
На мен ми сложиха такива, които после трябва да се махат,на 5 ден ми ги свалиха.С тях било по-сигурно,защото все пак ще сядаш,а е много важно раната да зарастне добре.Свалянето не е много приятно,но става за секунди.

# 988
Моите конци не се махаха.Имах само един шев и вси4ко мина и зарастна за около 10-12дена.Всеки ден си правиш тоалета,праскаш бивацин и така. Wink

# 989
Моите конци бяха такива, които сами падат- тоалет 3-4 пъти дневно и пръскане с бивацин след това за 10-на дена бях ок.  Peace Но отока беше до 3-4 месец някъде.

Общи условия

Активация на акаунт