⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::23::.

• 37 201
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Жребии за груповата фаза в ШЛ, ЛЕ и ЛК.
В болд са отборите, които продължават напред, а с италик са тези, които се класират като трети съответно за ЛЕ и ЛК. Simple Smile

Шампионска лига' 2023/2024

Група A
Байерн Мюнхен, Манчестър Юнайтед, ФК Копенхаген и Галатасарай

Група B
Севиля, Арсенал, ПСВ Айндховен и Ланс

Група C
Наполи, Реал Мадрид, Брага и Унион Берлин

Група D
Бенфика, Интер, РБ Залцбург и Реал Сосиедад

Група E
Фейенорд, Атлетико Мадрид, Лацио и Селтик

Група F
ПСЖ, Борусия Дортмунд, Милан и Нюкасъл

Група G
Манчестър Сити, Лайпциг, Цървена Звезда и Йънг Бойс

Група H
Барселона, Порто, Шахтьор Донецк и Антверпен

Ние както винаги теглим късата клечка за разлика от вечните калитари от Барселона например...
Кошмарна група, в която всичко е възможно и все пак ако има някаква логика, то ние ще сме първи и ПСЖ втори. И си мисля, че Нюкасъл ще изпревари Дортмунд за третото място и Борусия ще се съсредоточи в битката за сребърната салатиера, което и без това сигурно им е главната цел за сезона. За нас също между другото основната цел е скудетото, за ШЛ ще сме готови след сезон/два. Но и този ни отбор е много добър и като нищо отново можем да стигнем много далеч. Долара го чака кошмарно гостуване на Меаца. Ултрасите ще посрещнат отрепката подобаващо! 😈

Има още три много яки групи. Б, Ц и Е. Най-слабата група е Х. Направо обидно слаба група на фона на останалите.
Група Б също щеше да е смъртоносна ако Ланс не бяха така отслабени за този сезон. И си мисля също така, че Севиля ще си се озоват в любимия турнир, дори и подсъзнателно ще си го мислят и желанието ще им се сбъдне... Просто ПСВ са много силни тази година.
Реал и Наполи изглеждат по-явни фаворити в своята група, но Унион и Брага са много опасни и атрактивни отбори. Голям празник за старото лесничейство ще е да посрещне краля на шампионската лига, Реал Мадрид.

Момчи, а твоите келеши ще играят в ЛЕ напролет, сори ама няма как да се справят със Сити и Лайпциг.

Лига Европа' 2023/2024

Група A
Уест Хям, Олимпиакос, Фрайбург и ТСЦ Бачка Топола

Група B
Аякс, Марсилия, Брайтън и АЕК Атина

Група C
Рейнджърс, Бетис, Спарта Прага и Арис Лимасол

Група D
Аталанта, Спортинг Лисабон, Щурм Грац и Раков Ченстохова

Група E
Ливърпул, ЛАСК Линц, Юнион Сент Жил и Тулуза

Група F
Виляреал, Рен, Макаби Хайфа и Панатинайкос

Група G
Рома, Славия Прага, Шериф Тираспол и Сервет

Група H
Байер Леверкузен, Карабах, Мьолде и Хакен

Групи Б и Ф ми харесват най-много.

Лига на Конференциите' 2023/2024

Група A
Лил, Слован Братислава, Олимпия Любляна и Клаксвик

Група B
Гент, Макаби Тел Авив, Зоря Луганск и Брейдаблик

Група C
Динамо Загреб, Виктория Пилзен, Астана и Балкани

Група D
Брюж, Бодьо/Глимт, Бешикташ и Лугано

Група E
АЗ Алкмаар, Астън Вила, Легия Варшава и Жрински (Мостар)

Група F
Ференцварош, Фиорентина, Генк и Чукарички

Група G
Айнтрахт Франкфурт, ПАОК Солун, ХИК Хелзинки и Абърдийн

Група H
Фенербахче, Лудогорец, Спартак Търнава и Нордселанд

Коварна е групата на Лудогорец, защото както може и да са на 1 място в нея, така и да отпаднат... Все пак фенерите са леки фаворити, но Разград трябва да внимават със словаците и датчаните, които се подиграха с Партизан Белград.
Искаше ми се Лудогорец да се падне с Айнтрахт и имаше огромен шанс за това, ама уви, ПАОК се падна на немците. Просто исках да видя как ще стои на терена и как ще подходи тактически Лудогорец срещу Айнтрахт и да направя сравнение с Левски.

# 601
  • София
Ооо, Диаволо, мерси за разбивките. Групата им не просто коварна, Лудогорец почти нямат шанс в нея. Защо? Защото Бг отбор изключително рядко побеждава датски такъв. Да въпросните в групата на Луд. не са Копенхаген или Брьондби, но...са там, а и унищожиха Партизан (5:0 и с общо 6:0) оня ден.

Спартак Търнава навремето Лк Пд  едва ги отстрани, важеше правилото за гол на чужд терен. Турците - ясни: Еден Джеко (до оня ден в Интер), Миши Батшуайи, Фред, Душан Тадич..........тия какво правят в ЛК въобще!??!

Ако лудогорец не подходят турбо сериозно към мачовете, директно си отпадат, с разлика.

Много кофти група. И аз исках с Айнтрахт да се паднат, както и с Любляна отново, да им начукат канчетата тоя път.

Група Б на ЛЕ, в която са Аякс, Олимпик Марсилия, Брайтън и АЕК Атина, ми изглежда равностойна, и доста по-интересна от много групи в ШЛ....

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 16:44 от Ronald

# 602
Моите прогнози са продължаване са:

Група А: Байерн и Юнайтед - тук всичко е ясно.

Група B: Арсенал и ПСВ - надявам се ПСВ да спечелят групата, а Севиля да са последни.

Група С: Реал Мадрид и...  ами то и трите отбора имат сравнително равни шансове, но все пак ще кажа Брага.

Група D: Сосиедад са ми голяма неизвестна. Даже не знаех, че са се класирали в ШЛ. Горките Ред Бул. Ще рискувам и ще кажа Бенфика и Сосиедад.

Група Е: Атлетико М и Селтик - това е група, от която шотландците могат да излязат.

Група F: Пфффффф, много яка група. Тук не знам кой ще продължи. Всеки би могъл, но ще кажа Милан и рискувам с Нюкасъл, въпреки липсата им на опит.

Група G: Сити и Лайпциг - много скучна група.

група H: Барселона и Порто - също много скучна група.

Лудогорец ги пишете капо.

# 603
  • София
Аплодисменти за Стилиян Петров, мачът на надеждата, всички участници и зрители. SoccerHands Clap

# 604
  • София
Пореден провал за нашите ''лъвове''
Отново с човек повече и отново греда. С човек повече получихме гол в 96-та минута вместо да натискаме и да търсим победата... 🤢🤐
На Кирил Десподов трябва да му забранят да изпълнява повече дузпи. Втора много важна дузпа, която изпуска този сезон.

След снощния погром от Япония, Ханзи Флик бе уволнен от поста селекционер на бундестима. Германия са домакини на следващото европейско първенство, но с оглед играта си едва ли ще минат групите.
В огромна криза е немския футбол. Но нека продължават да манифестират с някакви каузи вместо да мислят за футбола...

Италия отново не успя да победи македонците?! 😮
Фалстарт на Лучано Спалети. Да не стане сега нов провал и след две поредни световни първенства, скуадра адзура да пропусне и европейското? Предстои ключов мач с Украйна във вторник.

# 605
Нима някой е очаквал нещо по-различно?   Докато Боби Михайлов е в управата на бфс, няма причина да се очакват по-добри резултати. Смятам, че резултатите са напълно логични и закономерни. Предвид състоянието на БФС и на фона на състоянието на цялата нация, която е безумно циганизирана, ами всичко си е в реда на нещата.

# 606
  • София
Нима някой е очаквал нещо по-различно?   Докато Боби Михайлов е в управата на бфс, няма причина да се очакват по-добри резултати. Смятам, че резултатите са напълно логични и закономерни. Предвид състоянието на БФС и на фона на състоянието на цялата нация, която е безумно циганизирана, ами всичко си е в реда на нещата.
Аз лично се чудя, защо агитките на ЦСКА и Левски не се хванат под ръка и право пред БФС и да се реши този проблем, който се оказва голям, голям проблем на БГ футбола. Лошото е, че и в другите възрастови групи се действа на принципа на този син му, на онзи брат му и нац. отбор ще е в това положение не години, а векове. Следващите попълнения са на 90% от типа "имам човек ....". Набутани "таланти" от 2-3 отбора и кой където ги хване, ги бие на поразия.

# 607
Щото тези агитки не се интересуват от националния отбор, нито от състоянието на бг футбола. За тях е важно да бием чорбата/говедата и дотам.

# 608
С изключение на победата на Залцбург
над Бенфика,  нищо интересно в първи кръг на ШЛ.

Байерн и Юнайтед на пръв поглед направиха интересен мач, но това се случи защото и двата отбора имат трагични защити.

От Милан и Нюкасъл очаквах много, много повече.

# 609
Аз гледах моите хора от Реал и бях шокиран как отбор от Бундеслигата, почти не мина центъра. Даже за малко да измъкнат точка, макар че мачът можеше да е решен много по-рано.

От късните гледах Байерн-Юнайтед и там за пръв път май в живота си виждам, в наглед дерби мач, единият отбор да загуби, да получи 4 гола и да кажа, че е имал голям късмет и трябва да се радва на резултата.

Да отбележим, че българска бригада съдийства на Галатасарай-Копенхаген и след ЧК за гостите, турците стигат до късен Х с 2 късни гола.

# 610
  • София
Лудогорец са адски странни този сезон. Редуват издънки в България с някакви гръмки победи в Европа.
Генерално се издъниха защото нито са в ШЛ, нито в ЛЕ. Но пък вижте какво правят. Праскат петици и четворки на отбори от нашия калибър или повече. А за нашите отбори това по принцип си е рядкост.
Еми браво!

Доволен съм от играта на Милан. Просто малшанс, какво да се направи. Спокойно можеше да вземем мача с два гола разлика поне. Но не влиза и не влиза. Голям късмет за англичаните.
Надявам се да излезем от групата. Щеше да е хубаво да бием свраките, които дойдоха като аутсайдер и се държаха като такъв въпреки многото пари и гръмките трансфери. На нас може би ни повлия и чисто психологически шока от загубата от Интер.

Като цяло нямаше изненади в ШЛ.
Всъщност малка изненада беше загубата на Бенфика у дома и то без да вкарат гол.
Също така поне аз очаквах Интер да спечели с лекота мача в Сан Себастиан, а то какво стана? Отърваха се. Защото баските бяха по-добрия отбор с много по-опсаните атаки и пропуски.

Изненадан съм от гръмката победа за Арсенал. Но имаха ден просто артилеристите. И обратното за ПСВ. Само от този мач не могат да се правят генерални изводи, но да, Арсенал са супер отбор, спор няма.
Не очаквах и чак толкова гръмка победа за Барса. Все пак срещу тях е шампиона на Белгия.

Севиля пак започват с издънка мисията групова фаза на ШЛ. Ако беше ЛЕ да бяха затворили този мач с 2-0

Галатасарай сътвори малко чудо, като изравни в за 2 минути в края на мача срещу датчаните. Тук очаквах домакинска победа, но равенството в никакъв случай не е изненада.

Наполи изкъртиха Брага. Резултата много лъже.

АЕК къртят!
Каква игра срещу Брайтън, които са сред най-добрите отбори във Висшата лига.
И имаше близо 2000 гърци на трибуните. Ето колко важно нещо са традициите в международния футбол. И то АЕК не са някакво име. Не са Олимпиакос или ПАО. Но ето ги, Брайтън дебютанти и си загубиха чинно по всички параграфи.

Впечатлиха също така ПАО, Рен и Леверкузен, ама аспирините са ясни. Към момента са сред големите фаворити за титлата.

Някой да ми обясни как е възможно това?
Жрински Мостар - АЗ Алкмаар 0-3 -> 4-3?! 😮
"Благородниците" се превърнаха в първия отбор от Босна с победа в групите на европейски клубен турнир!

Легия и Астън Вила беше супер мач. Англичаните винаги са играели трудно в Полша. Спомням си го като закон от дете още. Отделно и супер атмосферата на стадиона.
Не съм изненадан от тази победа. Пореден провал в Европа за отбор, който няма опит в ЕКТ. Астън Вила поне са име в Европа за разлика от Брайтън. Име, име, ама дълбоко в миналото. Но нз.

Айнтрахт се измъчиха и срещу шотландци, смятайте... Нищо общо няма този отбор с последните 2 г. Много тегаво им върви играта.

Яд ме е за Фио, ама те можеха и да загубят в края, защото белгийците удариха греда.

Десподов ''звездата'' вкара първия си гол за ПАОК. Като записа и асистенция.
Преди няколко дена в солунското дерби негово победно попадение в края на мача бе отменено след някакви си милиметри в засада при атаката.

# 611

Също така поне аз очаквах Интер да спечели с лекота мача в Сан Себастиан, а то какво стана? Отърваха се. Защото баските бяха по-добрия отбор с много по-опсаните атаки и пропуски.

Севиля пак започват с издънка мисията групова фаза на ШЛ. Ако беше ЛЕ да бяха затворили този мач с 2-0

Сосиедад са много силен отбор, играещ приятен футбол. През уикенда ги гледах срещу Реал и впечатлиха доста, особено през първото полувреме. Особено Таке Кубо, който още е 50% собственост на Реал, беше страхотен. Имат проблеми в защита, иначе може и да минат групата.

Севиля пък са ясни. Те се целят в третото място в групата.

# 612
  • София
Лудогорец са адски странни този сезон. Редуват издънки в България с някакви гръмки победи в Европа.
Генерално се издъниха защото нито са в ШЛ, нито в ЛЕ. Но пък вижте какво правят. Праскат петици и четворки на отбори от нашия калибър или повече. А за нашите отбори това по принцип си е рядкост.
Еми браво!

Скрит текст:

Доволен съм от играта на Милан. Просто малшанс, какво да се направи. Спокойно можеше да вземем мача с два гола разлика поне. Но не влиза и не влиза. Голям късмет за англичаните.
Надявам се да излезем от групата. Щеше да е хубаво да бием свраките, които дойдоха като аутсайдер и се държаха като такъв въпреки многото пари и гръмките трансфери. На нас може би ни повлия и чисто психологически шока от загубата от Интер.

Като цяло нямаше изненади в ШЛ.
Всъщност малка изненада беше загубата на Бенфика у дома и то без да вкарат гол.

Изненадан съм от гръмката победа за Арсенал. Но имаха ден просто артилеристите. И обратното за ПСВ. Само от този мач не могат да се правят генерални изводи, но да, Арсенал са супер отбор, спор няма.
Не очаквах и чак толкова гръмка победа за Барса. Все пак срещу тях е шампиона на Белгия.

Галатасарай сътвори малко чудо, като изравни в за 2 минути в края на мача срещу датчаните. Тук очаквах домакинска победа, но равенството в никакъв случай не е изненада.

Наполи изкъртиха Брага. Резултата много лъже.

АЕК къртят!
Каква игра срещу Брайтън, които са сред най-добрите отбори във Висшата лига.
И имаше близо 2000 гърци на трибуните. Ето колко важно нещо са традициите в международния футбол. И то АЕК не са някакво име. Не са Олимпиакос или ПАО. Но ето ги, Брайтън дебютанти и си загубиха чинно по всички параграфи.

Впечатлиха също така ПАО, Рен и Леверкузен, ама аспирините са ясни. Към момента са сред големите фаворити за титлата.

Някой да ми обясни как е възможно това?
Жрински Мостар - АЗ Алкмаар 0-3 -> 4-3?! 😮
"Благородниците" се превърнаха в първия отбор от Босна с победа в групите на европейски клубен турнир!

Легия и Астън Вила беше супер мач. Англичаните винаги са играели трудно в Полша. Спомням си го като закон от дете още. Отделно и супер атмосферата на стадиона.
Не съм изненадан от тази победа. Пореден провал в Европа за отбор, който няма опит в ЕКТ. Астън Вила поне са име в Европа за разлика от Брайтън. Име, име, ама дълбоко в миналото. Но нз.

Айнтрахт се измъчиха и срещу шотландци, смятайте... Нищо общо няма този отбор с последните 2 г. Много тегаво им върви играта.

Яд ме е за Фио, ама те можеха и да загубят в края, защото белгийците удариха греда.

Десподов ''звездата'' вкара първия си гол за ПАОК. Като записа и асистенция.
Преди няколко дена в солунското дерби негово победно попадение в края на мача бе отменено след някакви си милиметри в засада при атаката.
Футболът е пари, пари и пак пари. Ако и знаеш как да ги харчиш, резултатите са налице. Играят непостоянно, но пък не лошо. Навън не им се получават много нещата, но това е нормално. В БГ където не се получи, се намесва БФС, Домуса и Кабаков, и нещата засега вървят в желаната посока. Подковали са се от всички страни.
Интересно ми е, ако/ когато Боби М. сдаде властта, на какво ниво ще е Ефбет Лига и нац. отбор. Ако първите 10 отбора поддържат същото ниво при безпристрастно съдийство и липса на машинации, значи всичко е точно.

# 613
  • София
Много съм доволен от ЦСКА.
Разиграха се армейците, а снощи отнесоха Локо Пд с най-хубавата си игра от началото на сезона и изобщо в последните години.
И сега предстои ЦСКА - Левски 😎

# 614
  • София
Скрит текст:
Много съм доволен от ЦСКА.
Разиграха се армейците, а снощи отнесоха Локо Пд с най-хубавата си игра от началото на сезона и изобщо в последните години.
И сега предстои ЦСКА - Левски 😎
Чакаме дербито. Sunglasses Радослав Гидженов дано е на ниво.

Общи условия

Активация на акаунт