Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са очакванията за мача между България и Литва?
Какви са очакванията за мача между Италия и България?
Как реагираха феновете след мача между България и Италия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са очакванията за мача между България и Литва?
-
Какви са очакванията за мача между Италия и България?
-
Как реагираха феновете след мача между България и Италия?
-
Какви са реакциите след мача между България и Литва?
-
Как реагираха феновете на мача между България и Грузия?

Понеже такива са нагласите в обществото че Нигерия са такива слабаци, че ако тях не ги биеме още 5 световни няма да имаме победа. Тогава националният отива не да става 4-и в света, а да вземе първа победа в историята ни на световно, понеже тогава ни е 6-о световно а още нямаме победа. А той обяснява преди мача, че всъщност и медиите и обществеността много ги подценяват Нигерия, те са много силни и физически освен бързи и технични. Преди няколко месеца спечелиха Европейското на Африка. Между другото Нигерия тогава спечелиха нашата група, като отбелязват гола с който печелят групата в последните секунди. А нашият гол срещу Аржентина в 3-ият кръг 90 мин. на Н. Сираков, ни класира втори пред Аржентина. И така Нигерия печелят групата и отиват да играят с Италия, Аржентина с много силната по онова време Румъния, които ги изхвърлят, а нашите се падат да играят на 1/8 финала с Мексико. Най добрият вариант. Ако бяхме паднали с по малко от Нигерия вместо 3-0 да речем 2-0, 1-0, ние е можело да спечелим групата впоследствие и да се натресем на Италия и Баджо тогава още на 1/8финал. И може би нямаше лудото американско лято, да е толкова лудо. Та и във футбола както в живота важи максимата когато губиш не знаеш какво печелиш, и обратното. Иначе аз от африканските отбори винаги съм подкрепял Нигерия и Гана и бях за тях, ама рано отпаднаха. Иначе в купата на нациите се играе като в калчото 80-те. Събитие е в мача да има 3, 4 гола. Иначе по време на Европейското направих една прогноза за Световното, че имам усещане че на това световно в края на годината за първи път ще имаме африкански отбор в голямата четворка. Тогава казах Сенегал. Не съм сбъркал кой е на върха във футболната йерархия там. Любопитното е че Египет пък които са най успешният отбор в историята на купата на нациите, са трагични на световно. Мисля че само веднъж са играли и нищо съществено. Докато Сенегал вече има един 1/4финал през 2002 та ги очаквам на това световно още по нагоре. Само те, Камерун и Гана са играли 1/4финал.