⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::23::.

• 36 994
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Надявам се, хващате иронията. Мисля, че вече няма човек, който да не е склонен дори и Митя Бербати да поеме БФС, само и само настоящото оядено ръководство да си бие камшика.

# 631
  • София
Надявам се, хващате иронията. Мисля, че вече няма човек, който да не е склонен дори и Митя Бербати да поеме БФС, само и само настоящото оядено ръководство да си бие камшика.
Естествено, че я хващам и потвърждавам опасенията Ви. Hands Plus1 На прав път сте как ще се развият нещата довечера. Иска ми се да не сте прав, но уви.

Не съм юрист, но според мен това БИ могло да стане едва след изтичане на мандата, който всъщност не знам кога изтича? 2-3 години има още май.

# 632
Фенска фракция от чужбина с тежки думи за България - Унгария:
https://fakti.bg/sport/830548-svetoven-skandal-fenska-frakcia-ot … -balgaria-ungaria:
Цитат
Мачът между България и Унгария от квалификациите за Евро 2024 по футбол ще се играе на закрити врата. За причина се изтъкват евентуални безредици свързани с готвен протест на фенове срещу управлението на БФС.

Ето част от остро обръщение на фенове на Унгария.

Карпатска бригада '09 пише във Фейсбук:

"Оправданието е изненадващо дори за нас, тъй като БФС си "организираха" собствения домакински мач.

Считаме за срамно и направо недопустимо, че присъствието на близо 2500 унгарски фенове е невъзможно по този начин.

Пожелаваме на българските привърженици упоритост в борбата срещу тяхното страхливо, антифенско сдружение.

Футболът е нищо без фенове!".

# 633
  • София
Нека изчакаме първо да видим, дали ще се играе мачът. Колежът не иска да ги приема. Тръгват за Разград, там се очакват протести и блокиране на потстъпите към стадиона, не от привърженици на Лудогорец, разбира се. Те са твърдо зад БФС и разбираемо. Да видим, дали няма да е по-добре да загубим служебно и да влезем в световната история на футбола, ако не с игра, поне като първи отбор-домакин, без наказание, пожелал да играе без публика.

# 634
  • София
ЕВРО 2024' Германия - жребий за груповата фаза

Група A
Германия, Шотландия, Унгария и Швейцария

Група B
Испания, Хърватия, Италия и Албания

Група C
Словения, Дания, Сърбия и Англия

Група D
Плейоф (Полша/Уелс/Финландия/Естония), Нидерландия, Австрия и Франция

Група E
Белгия, Словакия, Румъния, и Плейоф (Израел/Босна и Херцеговина/Украйна/Исландия)

Група F
Турция, Плейоф (Грузия/Гърция/Казахстан/Люксембург), Португалия и Чехия

Италия се нахендри с Испания и Хърватия, ужас.
Франция, Нидерландия със силната в момента Австрия + Полша/Уелс също ще е интересно
Четирите трети отбори, които ще продължат според мен са: Чехия, Украйна (въпреки че ги чакат два плеойфа), Хърватия Австрия

# 635
  • София
Група B е огън.

# 636
  • София
Ех, точно моя отбор в най-гадната група. Винаги така става.

# 637
  • Варна и...духом на Босфора
И моите в коварни групи.

Италия
Португалия.
Ама работа,я!

# 638
  • София
И моите в коварни групи.

Италия
Португалия.
Ама работа,я!

Моите са Испания и Италия Grinning

# 639
  • София
Нидерландия!

# 640
  • София
От сега казвам, че Испания и Италия ще е мача на ЕВРО на 2024.

# 641
  • София
Да раздвижим малко темата, че като цяло сме в най-скучната част от футболните сезони.
След нова година до към средата на Февруари.

Има ли фенове на Ливърпул? Как ще коментирате решението на Юрген Клоп да напусне Пуул след този сезон?
Клопо донесе страшно много успехи за Пуул и ще остане със златни имена в сърцата на феновете и в историята на клуба. Според мен този 'бърнаут' е наслагван... Той понесе много тежко ковид кризата и изолацията, както и расовите вълнения в САЩ, сега войната в Украйна и като цяло понася тежко неправдите около него и омразата и негативизма, които се леят на килограм, главно заради зловредните социални мрежи.
Така че според мен по-скоро тези неща са му повияли и в по-малка степен напрежението около самия футбол. Което обаче също го има и е част от проблема.

Гледате ли Купата на африканските нации по Макс Спорт и Купата на Азия по Нова Спорт?
Аз ги гледам и двата турнира. Много хубави мачове се получават с много късни голове, драми и обрати.

# 642
  • София
Ливъпул ще изгуби много  с напускането на Клоп. Той е легендарен . Не вярвам да се върне някога, но пък  се надявам да поеме националният отбор на Германия.  Направо ме е страх  да помисля кой ще сложат на негово място. Който  и  да сложат няма да е същото. 

# 643
И аз споделям горното мнение, че е най-вероятно Клоп да поеме Германия. Даже го виждам за Световното 2026. Относно Ливърпул, със сигурност ще им липсва много и ще е трудно да го заместят. Особено предвид, че им предстои процес на реконтрукция, понеже ключови играчи като Салах, Ван Дайк и Алисон едва ли имат много силни сезони пред себе си, а собствениците им не са от най-щедрите, така че новият човек ще трябва да е доста прецизен в това отношение. Фаворит изглежда Шаби Алонсо, но да видим, дали ще приеме.

# 644
  • София
Може да ги направи обаче шампиони ей така на изпроводяк.
А и феновете го заслужават, защото предната титла не можаха да я празнуват на КОП, заради ковид забраните. Мачовете се играеха на празни трибуни.

Общи условия

Активация на акаунт