Парфюмни размисли и страсти (септември 2021 г.) - 264

• 78 076
  • 823
  •   1
Отговори
# 270
За моята кожа и нос така:

# 271
На мен така ми мирише John Galiano. Нещо общо с него?

# 272
На мен Interlude ми е силно билков и мастилен, като разлята мастилница, или стреснат октопод.
Мирише на индиго, ако цветът имаше аромат.

Нямам търпение да си взема L'interdit Rouge. Нетърпеливо потривам ръце. При мен има съществена разлика между него и първообраза. Имам и нося L'interdit EdP от година насам, тубероза си е, с круши. Няма аромат на червила, пудри, и козметика.

# 273
Азалия, много отдавна съм го пробвала този парфюм, но ми беше харесал. Не мога да се сетя сладината колко е, но мога да си спомня усещането. Плътен, присъствен, орехово имаше със сигурност. Като цяло не харесвам марката, но този ми хареса. Как ме подсети..има едно място на което има марката, мога да мина началото на седмицата ако го има въобще и да си пръсна. Ще ти пиша ако дотогава не си го поръчала. На самата мен ще ми е любопитно как ще го усетя. Твърдо за есен става според мен. На нищо не мога да го оприлича познато. Дамския интерлюд, нали..да, става и за мъж според мен. Ако го намеря ще пиша.

# 274
Налага се да правя подарък изненада - мъжки парфюм. Това ме ужасява хъхъхъ, защото единствения парфюм който винаги съм харесвала е Azzaro Chrome. Други и да съм харесвала не съм знаела какви са. Моля, да ми предложите нещо универсално, харесващо се на всеки Simple Smile

# 275
  • София
Скрит текст:
Налага се да правя подарък изненада - мъжки парфюм. Това ме ужасява хъхъхъ, защото единствения парфюм който винаги съм харесвала е Azzaro Chrome. Други и да съм харесвала не съм знаела какви са. Моля, да ми предложите нещо универсално, харесващо се на всеки Simple Smile
Реа - потърсете Montblanc  Explorer / https://www.fragrantica.com/perfume/Montblanc/Explorer-52002.html

# 276
Имах отливка от Interlude Amouage, и я продадох....много е тежек, не исках да излъчвам този аромат от себе си. Но на моя позната много и харесва...вземете си няколко мл за да се запознаете с него. Мисля, че на доста места го предлагаха.

# 277
https://www.fragrantica.com/perfume/Trussardi/Trussardi-Black-Extreme-25693.html - бюджетен, присъствен, стои добре както на млад, така и на по-зрял мъж. Джентълмените в къщи го изфъскаха за отрицателно време и си купиха стотичка на партия Simple Smile ( 25, 29 и 57 г.) Впечатлява с кадифена кутийка и бутилче в черно със златни надписи.

# 278
Скрит текст:
Реа - потърсете Montblanc  Explorer / https://www.fragrantica.com/perfume/Montblanc/Explorer-52002.html
В момента в Дъглас е на промоциална цена с 40% намаление.

# 279
  • Пловдив
Скрит текст:
потвърждавам..купих на сляпо и е топ!

# 280
Интерлюд много харесвам, но само в супер студ, зимата и на открито. Имала съм много неприятна случка с него в кино и внимавам. Това е най- силният парфюм, който имам. Сладко от сливи няма при мен, но орехи много. Супер труден и променлив парфюм е. Хората около мен не могат да го търпят и се смеят как мирише.

х100

Спряха го , за тези пари може да си намериш 50мл отливка..евентуално

Сливи нямаш,но имаш сладко от смокини и орехи

Тестер за малко повече от 250 би трябвало да се намери

Всичко друго , за което се сещам на прима-виста отиваш или над 300 лева , или към марки , които е трудно да намериш в Бг.

Парфюм за вечерта

# 281
Interlude Amouage пробвах много отдавна, по спомени беше  тъмен, плътен  парфюм, с доста печени орехи , има  усещане за плод, в частност сини сливи, но то е много абстрактно и плодовете , пък и парфюма като цяло не ми бяха  сладки. Или поне не като за сладко от сини сливи или пък мармалад. Не е гурме. Труден е за харесване определено, но на мен ми беше харесал.

# 282
  • sofia
SOTD Ana Abiyedh Rouge Lattafa

много приятно съм изненадана! да, прилича па донякъде на Baccarat Rouge 540, макар че само съм го тествала бегло. и много, много прилича на Burberry Her edp, който имам. Този на Латафа е една идея по-прибран и сдържан, но също така се усеща поне 4 часа... Grinning при мен няма йод, болници, бинтове, а сладък ягодов захарен памук.

# 283
Здравейте, ако пиша на грешното място моля да ме извините, но търся парфюм който да е сладък, ванилов и дълготраен. Благодаря ви предварително!

# 284
Включвам се и аз към питането за Interlude, макар че едва ли ще е особено полезно...
Преди време ми попадна отливка от размяна. Спомените ми са бегли, но от това, което помня, беше манджа с грозде за мен. Пловод и същевременно удово-тамянест. Така и не му хванах спатиите. Има един леко наложил се термин тук - “какафоничен”. Е мисля, че това е най-правилният парфюм за него. Не си го спомням и като някакво невероятно чудовище откъм проекция. Но определено беше траен.
Наскоро пробвах Yesterday Haze Imaginary Authors, който е чуден и пресъздава идеята за орех в парфюм в пъти по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт