Изпитани сайтове за парфюми - септември 2021

• 69 713
  • 716
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, спряла съм се на Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire - Bois Dore, но не съм сигурна от кой сайт да го поръчам. В момента най-добра е цената в parfumi-shop.net, но никога не съм поръчвала от тях. Моля, ако някой е имал опит с въпросния парфюм да сподели 🙏🏻😊 За мен е важно също, към поръчката да предоставят мостри като комплимент (както нотино или парфимо), тъй като въпреки, че съм поръчвала “скъпи” парфюми (от други сайтове) рядко съм получавала.

# 121
  • Стара Загора
В парфимо са заредили ново Клои, но цената му реже през кръста.

https://www.parfimo.bg/chloe-chloe-eau-de-parfum-naturelle-eau-de-parfum-za-jeni/

Не знам за кои аромати, но днес поръчах за приятелка La vie est belle intensment и в кошницата добави мостра на Chloe EDP.

Този Lanvin ми се стори интересен, но насляпо вече не ми се рискува. 😁

https://www.parfimo.bg/lanvin-vetyver-blanc-eau-de-toilette-50-ml/

# 122
  • София
Здравейте, спряла съм се на Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire - Bois Dore, но не съм сигурна от кой сайт да го поръчам. В момента най-добра е цената в parfumi-shop.net, но никога не съм поръчвала от тях. Моля, ако някой е имал опит с въпросния парфюм да сподели 🙏🏻😊 За мен е важно също, към поръчката да предоставят мостри като комплимент (както нотино или парфимо), тъй като въпреки, че съм поръчвала “скъпи” парфюми (от други сайтове) рядко съм получавала.
След като там е най-изгоден, поръчайте го. Не очаквайте да ви изпратят няколко мостри с него. От сайта не винаги изпращат. Ако изпратят, е една и няма как да знаете коя ще бъде.
Имам Bois Dore, но не си спомням откъде съм го купила.

# 123
Моят е продукт купуван от Парфимо. Уникален и любим парфюм! Мостри и подаръчета пращат само от време на време по-големите сайтове, поне на мен независимо, че имам солидно количество поръчки от различни места, сякаш рядко съм получавала подобни комплименти.
Не ми хареса, че Парфимо като обявиха БД и махнаха кода. Последно преди поне 1 година помня, че съм поръчвала с БД и 10 лв. отстъпка за поръчки над 100 лв. Ами, приятни цени се получаваха. Bowtie

# 124
Значи правилно си спомням че можеше да се поръча с код при БД на Парфимо. Аз вече се чудех дали не си въобразявам, защото все се канех, а ги нямаше налични моите неща. Сега ги има, но код не. Ще чакам отстъпка от друго място. Simple Smile

# 125
  • София
Само един път успях да се възползвам от съвпадение на код за отстъпка и БД в Парфимо. Neutral Face

# 126
Какво е БД? Simple Smile Thinking

# 127
Безплатна доставка!

# 128
Само един път успях да се възползвам от съвпадение на код за отстъпка и БД в Парфимо. Neutral Face
Аз два пъти, но защото бяха последователни поръчки. Grinning Днес като получих уведомление за наличност се зарадвах и се засилих пак да направя една добра покупка, но уви, не ме огря. Satisfied

# 129
Днес и аз получих известие за два прфюма от Парфимо, с наличност от 1-3 броя (вероятно х 1) звънна ми телефона и само за 20-30 секунди бяха изчерпани Sad

# 130
На мен пък днес от един заспал сайт ми отказаха поръчка, за което даже май съм благодарна, защото може би щях да се сдобия с поредното непознато нещо, което просто щях да прибера в шкафа... Нямам повече нужда от това. Simple Smile

# 131
-20% на всички Арабски аромати:
https://elinor.bg/products/parfumi/arabski-parfumi

# 132
Здравейте!
Искам да си взема Very Good Girl Carolina Herrera, намерих 30 мл за 90лв в Парфюми шоп, нещо по-изгодно виждали ли сте? Незнам дали ще изпръскам 50, нещо бързо ми омръзват напоследък.

# 133
В Парфюми шоп има минита на Амуаж по 7.5 мл.

# 134
Здравейте!
Искам да си взема Very Good Girl Carolina Herrera, намерих 30 мл за 90лв в Парфюми шоп, нещо по-изгодно виждали ли сте? Незнам дали ще изпръскам 50, нещо бързо ми омръзват напоследък.
В Делириум става същата цена с код welcome, но дават 2 безплатни мостри и бд.

Общи условия

Активация на акаунт