Изпитани сайтове за парфюми - септември 2021

• 69 568
  • 716
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Поръчвах мостри на Flamenco от официалния сайт. По българските сайтове не съм го срещала.

# 541
Elf от Facebook:

-10 % отстъпка на семпъли Montale
кода се въвежда в края на поръчката
валидност на офертата: до 26.09 включително
Семпъли Montale:
http://www.elfragrance.bg/products_filter.php?f2%5B179%5D=Montale&cPath=444

# 542
Здравейте!
Бихте ли ми обяснили, защо има разлика в цената на 50 мл?
Благодаря!

# 543
  • София
По-евтиното е рефил.

# 544
А той без спрейър ли е?

# 545
  • София
Пише спрей рефил, но аз разполагам с точно толкова информация, колкото и вие.
Звъннете в Нотино, най-точно ще ви отговорят.

# 546
Получих днес Very good girl от Делириум. Страхотна е Heart Eyes Ама си бяха спестили заявените мострички Sweat Smile

# 547
Еее, защо Делириум се излагат така... 🤔
Поне те бяха супер коректни до сега.

# 548
2 мострички явно ще срутят компанията Grinning Възможно е и да е грешка просто, случва се.
Писах им, ей тей да си знаят Grinning

# 549
Дъглас ми отказаха първа поръчка/бб крем/, а излиза наличен. Явно не могат да си намерят едната бройка. Не отговарят на телефона. Оставиха ми кофти първо впечатление.

# 550
Може и да сме в ретрограден Меркурий Simple Smile

# 551
Нещо в Парфимо на чудна цена.

# 552
Толкова отвратително послание получих от Парфимо с последната си фактура, че ми се изпари желанието да поръчвам. Пишеха, че трябва да прегледам пратка пред куриера, за да имам право на каквато и да е рекламация и връщане. Ако не реагирам пред куриера, повече нямам право на нищо. Не мога да разбера как си представят, че на улицата проверявам един по един продуктите и кой куриер ще ме чака. Скоро няма да се сетя да поръчвам при тях с такова отношение.

# 553
На мен същото ми казаха за компютърен стол за 300+ лв, който поръчах от емаг, и получавах третия такъв, след като от предните два липсваха части. Той пристига в насипно състояние в огромен кашон и се сглобява след това... Нямам идея как трябваше да проверя на улицата на третия път всички части ли са в кашона и куриер да седи и да ме чака. Така че това са тъпни на всички търговци.

# 554
Добра цена в makeup:

Общи условия

Активация на акаунт