Изпитани сайтове за парфюми - септември 2021

• 69 654
  • 716
  •   1
Отговори
# 180
:v повече ме притесняват надраскванията по кутията от вътрешната страна.

# 181
Не бих върнала парфюм заради нищожни забележки по опаковката, особено ако е за мен. Често хвърлям и кутиите - аз се наслаждавам на бутилката и съдържанието. За подарък пък на мнителните силно препоръчвам покупка от магазин- така ще спестите време и енергия.

# 182
Това е тема за изпитани сайтове за парфюми, и повечето от нас пазаруват онлайн, а някой само онлайн. И ако всеки един проблем се замиташе така под килима по-добре да я прекръстим на тема за похвали и благопожелания 😛

# 183
:v повече ме притесняват надраскванията по кутията от вътрешната страна.
Върни го, явно само така ще си спокойна.

# 184
  • София
По въпроса с доставката от Парфимо - имала съм бързи доставки, в рамките на 3 дни, но последната още си я чакам. Поръчах на 1-и септември, на 3-и са я изпратили, надявам се тази седмица да я получа. За сметка на това първата ми поръчка от flaconi.de, която направих на 31-и август, взех днес от офиса на GGBG и съм повече от доволна!

# 185
И аз имам две поръчки от Парфимо ...... още ни вест ни кост - от 01.09.21 са

# 186
  • BG-DE
Това е тема за изпитани сайтове за парфюми, и повечето от нас пазаруват онлайн, а някой само онлайн. И ако всеки един проблем се замиташе така под килима по-добре да я прекръстим на тема за похвали и благопожелания 😛
И аз от доста време си мисля, че тази тема трябва да се преименува на нещо като "изгодни парфюмни оферти" и без това който и да се оплаче от нещо от който и да е сайт бива съветван да пазарува само от големите вериги 😜

# 187
Току-що получих мейл от Спиди за доставка утре от Парфимо. Поръчана на 2ри, изпратена на 3ти, точно една седмица и отне този път.

# 188
За мен са неразбираеми въпросите: "Да го върна ли, не ли?". Очаква се някой друг да вземе вашите решения ли? Така или иначе много хора купуват от Нотино, пръскат за тест и връщат, независимо дали го съобщават тук (а и не са длъжни де); други отказват поръчките си след като са изпратени без да го съобщават тук, а в темата масово се съветва да не правим така....

Изобщо каква толкова голяма тежест имат чуждите мнения по точно такъв тип въпроси Thinking

# 189
Абсолютно съм съгласна с горното изказване.

Аз дето ви разказвах за приключенията си с Нотино - получих си днес пратките, всичко е точно, освен дребната подробност ,че ми я няма мострата на новият Опиум.. но няма пълно щастие 😆 Не ми се занимава 😆
Ако някой има такава и иска да я разменим за нещо да ми драсне 😃

Днес аз получих 4 парфюма, мисля че стига толкова вече... ама за днес само😂

# 190
  • Pazardjik
Някой получил ли е мострата на новия Опиум? Аз и една приятелка поръчахме,няма нищо още.

# 191
В темата не се толерира споделянето на негативен опит, така че питането на Lazuli си е съвсем разбираемо - къде да прочете? А като попита, може някой да й отговори на ЛС, за да не бъде нападнат тук.
Аз бих й казала да го върне - оригинален парфюм няма как да се предлага в опаковка с вид “произведена в гараж”

# 192
Дами, вярвам че не сме в детската градина- оплаквате се и искате мнение- после то не ви харесва и се фръцвате. 🙄
Оплаквайте се и споделяйте лошите опити, но ако искате съвет не пишете по сто мнения как не ви отърва. И да- хиляди пъти трябва да се напомня, че пазаруването от сайтовете в България все още не гарантира отлично качество на обслужване и пр, затова винаги най-добронамерено препоръчвам да се купува от магазини- малки или големи. Не се напрягайте излишно, така или иначе живеем в интересни времена. 😊

Между другото, не виждам как дефект получен при транспортиране уронва престижа на който и да било сайт, но е важно да се хапем и групираме едни срещу други, не да си помагаме.

# 193
В темата не се толерира споделянето на негативен опит, така че питането на Lazuli си е съвсем разбираемо - къде да прочете? А като попита, може някой да й отговори на ЛС, за да не бъде нападнат тук.
Аз бих й казала да го върне - оригинален парфюм няма как да се предлага в опаковка с вид “произведена в гараж”
Това, че опаковката е смачкана или надраскана не я прави нито нея, нито парфюма, произведени в гараж. Ако някой има съмяния за атентичност, лесно може да върне каквото е купил.
Аз си мисля и че сме малко по разглезени от цените в някой от сайтовете коментирани тук. Много често в сайтовете на Нотино, Мейкъп, Парфимо в други държави са доста по високи от тези в България.
Аз лично не бих върнала желан парфюм, който съм купила на супер цена, защото опаковката е смачкана.

# 194
Е опаковката е зле под целофана, който е ненарушен. Аз поне така видях. Ако не е - грешката е моя. Нямах предвид смачканото ъгълче

Общи условия

Активация на акаунт