Изпитани сайтове за парфюми - септември 2021

• 69 667
  • 716
  •   1
Отговори
# 195
На мен също ми се е случвало опакованият парфюм да дойде с прах и някоя драскотина под целофана, точно една Мансера от Нотино беше, но аз я върнах, защото в течността отчетливо плуваха власинки. За мен беше предназначен парфюмът и първите забележки не ми пречеха, но това с течността ми дойде в повече и ми уби удоволствието от придобивката. Върнах я на Нотино без никакъв проблем и за тяхна сметка.

# 196
Относно безплатната мостра на Black Opium по-рано тази седмица бях звъннала в Нотино да попитам кога да я очаквам- и ми казаха, че тези мостри не ги пращат те, а ги праща самият производител по пощата, затова те не могат да кажат какво се случва с тях. Очевидно само са подали заявка към производителя, а после какво ще стане - не знаят.
Аз искам да попитам някой обърнал ли е внимание в Дъглас кога се правят големи зареждания ? Има продукти, които наблюдавам от миналата година се заредиха само ноември, после май и август и  през другото време ги няма, има ли някаква тенденция, която сте забелязали? Или просто като си изпуснал момента, после проверяваш до откат, докато уцелиш  момент, в който отново да ги заредят?

# 197
Мисля, че всеки може и трябва да си упражнява правото на рекламация, ако нещо не е както е било рекламирано.
Ако нещо е за подарък и на мен няма да ми е приятно да дойде смачкано. Но ако е за мен и цената е била чудесна, хич не си го слагам на сърце.
А се оплаквам за всякакви работи, когато имам свободно време, вкл за липсващи обещани мостри. Ей така, за принципа и да им създавам работа 😄

# 198
Според мен е редно , когато се получи продукт от сайт, при разопаковането да се направи клип. Това е най-сигурния начин за рекламация, връщане и предполагам дори и за споделяне тук.
Аз вече така правя след като веднъж “сърбах попарката” с Емаг, но пък вече нищо не поръчам от тях , така че всяко зло за добро .. знам ли и аз.

Наскоро впрочем имах поръчка от elfragnance , и когато господина ми се обади за потвърждение ми каза, че е само един в момента и фолиото е малко скъсано и ме пита дали го искам.
Т.е имаше дефект на опаковката , но продукта наистина беше без никакви забележки.

# 199
ЕЛ и Делириум са ми любими, с най-професионално отношение към клиента, без да са фалшиво лигави или досадни.

# 200
Брей, викам си изпуснала съм оферти някакви, а дебата за някакви опаковки…… Отдъхнах си 😅

# 201
ЕЛ и Делириум са ми любими, с най-професионално отношение към клиента, без да са фалшиво лигави или досадни.
Обновеният бутик е уау. Сега бях и снимах, уникално е. Вече има Килиън и грим на Том Форд. Няма Мал обаче.
От утре щяло да има -30% на всичко без Килиън и грим Форд.

# 202
Densi, само в бутика или и онлайн? ☺

# 203
От утре щяло да има -30% на всичко без Килиън и грим Форд.
Точно за Килиън ги дебна Simple Smile ще чакам.
Благодаря за актуалните новини.

# 204
  • Стара Загора
Относно времето за доставка от парфимо да споделя: поръчах на 3-ти на 6-ти имах имейл, че поръчката е изпратена от Чехия. В момента при кликване все още няма информация освен че е приета за мен пратка. Предполагам утре ще е тук.

# 205
Не знам. Ще видим. Килиън няма да има намаление. Но на Том Форд парфюмите да.
Разбрах, че и цялата нюд линия на червилата му била лимитирана съответно вече я няма в бутика. Има само един нюд цвят, другите са червени с две финиша.

# 206
Тъкмо си казах, че повече нищо няма купувам и няма да ходя по магазините и няма да влизам в сайтове поне за месец /два…а то какво стана.. 20% , 30% ужас….

# 207
  • Стара Загора
Намаленията едва сега започват, дръжте фронта! Grinning Grinning
А за разяснението от Нотино за мострите, които поръчахме, ми стана интересно дали сте запознати кои марки предлагат в официалните си сайтове мостри на новите си парфюми?
Повечето ми парфюми поръчвам онлайн, защото нямам време да обикалям и да пробвам, а както знаете към поръчките рядко идват мостри. Grinning

# 208
  • София
Cafe Chantant Nobile 1942 за 233 лв в makeup: https://makeup.bg/product/150051/ - надминаха себе си, официалната цена е 115 евро. Rolling Eyes Някой може ли да ми припомни колко струваше при предишни зареждания, върти ми се нещо като 145 лв?

# 209
  • София
Беше на 146 лв., след това около 170 лв.

Общи условия

Активация на акаунт