Изпитани сайтове за парфюми - септември 2021

• 69 654
  • 716
  •   1
Отговори
# 285
А на кой телефон звъните за поръчка, аз днес на два звънях няколко пъти и никой не вдига…

# 286
  • Бургас
Веднага вдигат 02 437 1130.Записват ти данните и после ти пращат мейл да потвърдиш поръчката и готово.

# 287
  • Стара Загора
Моята поръчка от parfimo от 3-ти все още я няма. Такова бавене досега не е било.
Имам мейл от Спиди, че на 13.09 ще ме посети куриер. Изчака ми се чакането. Питат ме кога ще идва, а не знаех какво да отговоря. Помислих да не са я загубили вече...

# 288
  • by the sea
Бяха пуснали БД парфимо и вероятно са имали много поръчки, една седмица е нормално все пак, но сме свикнали да са по-бързи

# 289
Някой виждал ли е black opium на добра цена, нямам време да следя промоциите в момента тъй като работата ми е много напрегната. Tired Face

# 290

Notino
А в Parfimo има тестер 90 мл за 137 лв.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 23:22 от didкa66

# 291
Някой виждал ли е black opium на добра цена, нямам време да следя промоциите в момента тъй като работата ми е много напрегната. Tired Face
Ето и тук:
https://www.starcorp.bg/searchbg?search_string=black+opium&p … earch&lang=bg
+ код MY5 за поръчка над 130 лв. и безплатна доставка.

# 292
Много благодаря сега ще си го отнеса,а дали има активен код в Нотино.Май много нахално и добра цена и код Wink ,но пък знаели човек!?
10 % ОТСТЪПКА ЗА ВАШАТА ПОКУПКА
Въведете я в кошницата!
RE225-6F8
Ваучерът за отстъпка е валиден две седмици и промоцията не важи за продукти на намаление и в разпродажба.

# 293
Много благодаря сега ще си го отнеса,а дали има активен код в Нотино.Май много нахално и добра цена и код Wink ,но пък знаели човек!?
10 % ОТСТЪПКА ЗА ВАШАТА ПОКУПКА
Въведете я в кошницата!
RE225-6F8
Ваучерът за отстъпка е валиден две седмици и промоцията не важи за продукти на намаление и в разпродажба.
Не е валиден или поне при мен не го приема.

# 294
Bright Crystal 🌺
Chanel Coco Mademoiselle Intense  50 мл/164 лв в Sephora. Какъв прекрасен ден е днес 🤗☀🥰

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 10:26 от Ellinor*

# 295
  • Пловдив
Bright Crystal 🌺
Chanel Coco Mademoiselle Intense  50 мл/164 лв в Sephora. Какъв прекрасен ден е днес 🤗☀🥰
имат ли сайт? Къде гледате цените?

# 296
  • София
Bright Crystal 🌺
имат ли сайт? Къде гледате цените?
Бих отстреляла един Шанс Фреш ако е на добра цена 🙃.

# 297
Сайт нямат за съжаление, само нещо като основен каталог:
https://bg.sephora-catalog.com/ Звъните и питате всичко, което ви интересува. Момичетата са много любезни и търпеливи. В момента върви и следната промоция:

# 298
  • Бургас
Bright Crystal 🌺
Много прекрасен.Stuck Out TongueКоко Мад едп 50мл. 157.80лв.Bowtie Аз се чудя дали пак да не звънна да добавя още нещо, момичетата наистина са много любезни.Two Hearts

# 299
  • Pazardjik
Bright Crystal 🌺
   Аз не намирам Шанел в Сефора ,поне в този линк Sad

Общи условия

Активация на акаунт