Изпитани сайтове за парфюми - септември 2021

• 69 663
  • 716
  •   1
Отговори
# 315
  • Neverland
Парфимо имат проблем с мейла.
Опитвам от 2 часа да изпратя и ми се връща като недоставен. По телефона също не успях да се свържа.

Получих тестер на Ла ви е бел Интензмънт с дефект и да не кажа разлика в наситеността. Сравнихме бутилките с колежка. Баркода е един и същ. Не трябва ли да са различни?
И аз чакам тестера 😕 Дано да е читав...

# 316
  • София
Аз се възползвах от кода за -20% в Нотино и забърсах едно Sì Fiori. Освен отстъпката, така ги наредих нещата, че имам три подаръчета - козметично несесерче, 15мл My Way Intense + цъкнах опцията try first, за да получа и мостричка на Fiori-то. Предоволна съм Yum

Скрит текст:

# 317
От 04.08 днес (13.09) ми дойде поръчката от Parfimo. Приятно съм изненадана, че и 4-те парфюма - тестери дойдоха с капачки, а ги поръчах без капачки, защото бяха по евтини.

# 318
Къде пък има опция да избираш тестерите с капачки или без капачки?

# 319
Азалия🌺, не съм казала такова нещо, че може да се избират "тестерите с капачки или без капачки". Написах, че поръчах тестери, но дойдоха с капачка. Аз поръчах тестер: https://www.parfimo.bg/karl-lagerfeld-karl-lagerfeld-for-her-eau … eni-85-ml-tester/, но днес получих това: https://www.parfimo.bg/karl-lagerfeld-karl-lagerfeld-for-her-eau … um-za-jeni-85-ml/.
Картонената опаковка е тестерна.

# 320
Виж какво сама си написала
... тестери дойдоха с капачки, а ги поръчах без капачки, защото бяха по евтини.
Аз тези думи така ги разбрах. 🙄
Тестерите почти навсякъде вече са с капачки.

# 321
Радвам се да чуя, че навсякъде тестерите вече са с капачка, но аз до сега съм ги купувала БЕЗ, та за мен е новост!
Освен всичко се водих по снимката от сайта. Там е показало, че е без Simple Smile, но ето, че е със Simple Smile,
Скрит текст:
затова останах приятно изненадана и реших да споделя с вас 😉

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 21:14 от bubanka

# 322
  • София
Атти, благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus Покрай морето малко изпуснах и сега наваксвам!

Да, определено съм склонна да чакам код за намаление, особено ако парфюмът е скъпичък. Simple Smile

# 323
# 324
Днес като гледах  в Дъглас, много тестери стоят без капачки и много с капачки- мисля си, че както ги пуска самият производител, така ги продават, може би трябва да се обърне внимание в самите физически магазини как стоят и да се преположи, че и от сайт ще е аналогично, не знам и аз.

# 325
  • на земята
Здравейте,за parfimo.bg код има ли?
Благодаря

# 326
  • Стара Загора
Не знам дали се е появявал на по-добра цена. Флакона 50 мл е 133 лв, в Нотино е 136 лв. Интересно как 80 мл е 254 лв, то излиза почти по-скъпо да купиш голямото шише. 🤣🤣 Но пък в Парфимо е 180 лв. Имам виал от поръчка от Дъглас, който ме чака от пролетта и помня че при първи тест аромата ми хареса много. Но толкова да са ми кичозни тези бутилки... 🙄🙄

По повод дефектната бутилка на La vie est belle intensment, снощи с 300 зора успях да изпратя имейл. В горната част стъклото е като издълбано под формата на дъга. Помислих че просто е такова, но колежката веднага донесе нейния от предната поръчка и видях че нейното няма такова нещо. Моя го дадох в петък на приятелка, която поръча и нямаше търпение, та ще видя и него днес.

Някой ще каже голяма работа, но аз съм естет и ме дразнят подобни недостатъци. Ако помните - миналата година върнах комплект Номад по същата причина. И пак поръчах.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 07:02 от iv4enceto_91

# 327
  • виртуално
Ако поръчате нещо с опцията try it first от нотино и решите да го върнете , връщате ли и подаръците към поръчката ?

# 328
Връщат се и към условията е записано. Аз не съм връщала,  но приятелка - да и то съвсем скоро!

# 329
В emag има намалени цени и безплатна доставка през приложението.
Chopard love 30 ml. е 46 лв., Lattafa Bade'E Al Oud For Glory - 28 лв. и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт