Изпитани сайтове за парфюми - септември 2021

• 69 634
  • 716
  •   1
Отговори
# 330
Още по- добри цени в емаг.

# 331
Две поръчки от Sephora 🥰

# 332
  • Стара Загора
Честито, Елинор! По телефона ли заяви поръчката?

В Escentual отново има 25% отстъпка.

# 333
Ровя си аз в onlinepromo.bg и виждам че има код за brasty за нишови парфюми - BGNICHE15 дава 15%. Дразнят ме с високата си доставка и затова не съм поръчвала никога от тях, но реших че може да е полезно за някой и споделям. П.П. през onlinepromo има невероятните 0,5% кешбек.

# 334
Благодаря, да по телефона Simple Smile
Честито, Елинор! По телефона ли заяви поръчката?

В Escentual отново има 25% отстъпка.

# 335
  • БГ
Здравейте,
да споделя за тестера на Chopard Brilliant Wish  от парфимо. Дойде си опакован, с капачка и празен ход. Аромата като цяло не ми допадна никак, а  трайността е доста малка хем е EDP. Може би сега не му е сезона, ще пробвам пак след няколко месеца като застудее.

# 336
  • Пловдив
Някой поръчвал ли е тези дни от Делириум? Преди поръчките идваха от днес за утре. Вчера поръчах, до момента нямам никаква информация какво се случва с поръчката.

Редактирам се: Току що получих известие, че е изпратена.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 14:40 от lili_78

# 337
Виж какво сама си написала
... тестери дойдоха с капачки, а ги поръчах без капачки, защото бяха по евтини.
Аз тези думи така ги разбрах. 🙄
Тестерите почти навсякъде вече са с капачки.
  По скоро си мисля, че е въпрос на марка. Тестерите ми на Dior  и Chanel са с капачки, както и тези на Hermes. За сметка на това нямам нито един Guerlain, който да има капачка.

# 338
  • София
Странно.
Гарлените също са с капачки.

Всъщност мога само за Л'инстант меджика и Мон Гарлена да съм сигурна де. Grinning

# 339
Странно.
Къде това? От различни сайтове съм купил 3 или 4 тази година и са без капачка, поне мъжките де. Иначе на снимката са си с капачка, но пристигат с картонче около разпръсквача.
 Сега видях уточнението, можеби зависи...
Сега филтрирах в Makeup  тестери, защото там отбелязват има или не капачка, ами шарена работа. Явно и от марката не зависи.

# 340
Имам 14 Герлена и 4 са без капачка - тези, които вече не се произвеждат. Може би това също има значение...

# 341
L'instant magic Guerlain старата формула и бутилка:
1.  Има ли 100мл продукт с кутия или най-голямата е 80мл?
2. И EDT и EDP ли има от 2007г?

Във фрагрантика сe казва EDP 80ml, а откривам офeрти в azo.bg и semodina.bg за 100мл EDP и 80ml EDT...

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 17:06 от Фръц!

# 342
Странно.

Всъщност мога само за Л'инстант меджика и Мон Гарлена да съм сигурна де. Grinning
Да, потвърждавам, че Л' Инстант-а /старите бутилки обаче, за новите не зная/ и ЕДТ и ЕДП са с капачки, както и Мон-овете. Обаче тръгнах да си купувам тестер, старата бутилка на Инсоленс ЕДТ и специално питах дали е с капачка, отговориха ми че не е.

# 343
  • виртуално
Имам 14 Герлена и 4 са без капачка - тези, които вече не се произвеждат. Може би това също има значение...
L'instant magic Guerlain старата формула и бутилка:
1.  Има ли 100мл продукт с кутия или най-голямата е 80мл?
2. И EDT и EDP ли има от 2007г?

Във фрагрантика сe казва EDP 80ml, а откривам офeрти в azo.bg и semodina.bg за 100мл EDP и 80ml EDT...
в старото шише са 30,50,80мл , не знам да има edt
не познавам новите шишета с пчеличките

# 344
Не знам дали се е появявал на по-добра цена. Флакона 50 мл е 133 лв, в Нотино е 136 лв. Интересно как 80 мл е 254 лв, то излиза почти по-скъпо да купиш голямото шише. 🤣🤣 Но пък в Парфимо е 180 лв. Имам виал от поръчка от Дъглас, който ме чака от пролетта и помня че при първи тест аромата ми хареса много. Но толкова да са ми кичозни тези бутилки... 🙄🙄

Ивче, в парфюми шоп е 90 лв, аз още му се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт