Изпитани сайтове за парфюми - септември 2021

• 69 593
  • 716
  •   1
Отговори
# 510
Има ли действащ код за парфимо?

# 511
  • при морето
И аз поръчах един Amouage от парфюми шоп,там цената им е най-поносима,но дали ще е с капачка като е б.о.Thinking

Да , идват с капачка , но не оригиналната , а с такава .

Влизам,все пак,да вметна,че моят Амуаж днес пристигна,но...без заветната капачка.Не е болка за умиране,но стои малко като обезглавен.

# 512
На мен така и не ми отговориха от Парфюми - шоп. Дамата не се обади, след като пое ангажимент да го стори. Нямам и информация от Спиди за пратка. От както направих поръчката звънях два пъти и мисля да не се напъвам повече. Или са видели, че е без капачка и са решили да не го пращат, или не искат да изкарат едни 200+ лева.

# 513
Може да са ги изпратили вчера и да пристигнат днес.
За пръв път лек хаос усетих при тях, но случва се.

# 514
Здравейте!
От къде поръчвате он-лайн комплекта на Делина от 3 х 10 мл?

# 515
С намаление 15-20% от Нотино

# 516
Здравейте!
От къде поръчвате он-лайн комплекта на Делина от 3 х 10 мл?

Delina

# 517
  • Бургас
От Нотино, има и 15% надолу на De marly с код pdm 15.

# 518
При мен кацна това директно от Ателие 84 , адмирации . Само искам да вметна , че аромата се усещаше през стреч фолиото. Такова чудо не бях получавала до сега ❤❤❤

# 519
  • by the sea
Честито macadamia изглежда и звучи прекрасно Simple Smile
Моля да дадеш отзив в другата тема, когато го разносиш

# 520
Честит, macadamia, изглежда много готин, ще чакам отзиви в другата тема и аз. Може ли да споделиш каква е цената му?

# 521
Благодаря ви момичета, аромата е приказен- мега лукс, но да го поразнося, а цената е убийствена / поне за мен - признавам си без бой - надскочих себе си /

# 522
...
За пръв път лек хаос усетих при тях, но случва се.
Два пъти поръчах, след като четох доста добри отзиви в тази тема и двата пъти съм разочарована. Първият- поръчах, приеха ми поръчката и след няколко дни се оказа, че го нямат( факт, че ставаше въпрос за похвален в другата парфюмна тема аромат и предполагам доста хора са го поръчали, но някак е несериозно да се приемат поръчки над наличните количества).....Разбрахме се, че ще го изпратят след седмица, но дали ме забравиха, дали нещо друго се случи- получих го след около месец. Втората поръчка беше още по-зле. Като ми се обади дамата да уточним поръчката, нещо се надвикваха в офиса и  май много не ме е  чула, като ѝ казах, че държа поръчката да е до офис( нямаше да ме има на адреса, в уречения ден). Е, беше го пуснала до адрес...., та се гонихме с куриера, ама не се стигнахме.....На следващия ден, отивам в офиса- добре че имаше преглед, щото в кутията беше съвсем друг парфюм( вярно, поне марката беше същата). Платих си доставката и го върнах. Написах възмутен мейл и след малко ми звънна същата дама, като започна да ми обяснява какви проблеми имали, как колежката дето объркала поръчката се била върнала след дълго отсъствие и пр. неща, дето мен изобщо не ме касаят. В крайна сметка се разбрахме, че ще ми го прати наново, като тя предложи да сложи нещо за извинение. Ами, отивам на следващия ден пак до офиса- вярно, бяха го улучили тоя път парфюма, обаче обърнах кашона наопаки- освен визитка- друго нямаше. Ами, трети път няма да има. Просто не са им важни клиентите, явно.

# 523
  • До сърцето...
И аз съм от разочарованите от несериозността и грешките на Парфюми-шоп и вече не поръчвам (няма да повтарям казуса, писала съм преди в темите).
Супер е, че радват други съфорумки с добри попадения и цени, просто мен ме загубиха като клиент.

# 524
  • София
Аз си поръчах един уикенд преди няколко седмици и ми се обадиха в понеделник дали ще е удобно в чеъвъртък да получа. Викам добре. Дойде във вторник или сряда (ама следващата седмица). Парфюмът беше между другото, но ако беше силно желан, както нямам търпение, може би нямаше да го взема. Обичам като ми кажат, че нещо ще се случи в определен ден, да се случва. И с хората имам проблем по тая причина, щото явно всеки си мисли, че може да забави нещо, за което е поел отговорност, но за бизнеси е съвсем недопустимо.
И аз само в краен случай ще поръчвам от там вече.

Общи условия

Активация на акаунт