Изпитани сайтове за парфюми - септември 2021

• 68 969
  • 716
  •   1
Отговори
# 630
И аз получих мострите. Grin Дамският аромат не ми харесва, защото е сладък. В/у моята кожа се усеща като карамелизирана захар. Нооо мъжкият ми харесва супер много и малко ми напомня на Montale Aoud Night.

Взех си и последната пратка от Нотино, която поръчах в неделя късно вечерта.
Скрит текст:

Моите все още ги няма, поръчани на домашен адрес.

Редактирам се  - и моите дойдоха, бяха оставени така, че трудно бих ги забелязала, ако не бях прочела днес тук, че вие сте получили и не се огледах. Не бяха в пощенската кутия.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 20:21 от gamprof

# 631
Мейкъп имат безплатна доставка на всичко. То там рядко някой пазарува под 49 лв, но все пак...
Скрит текст:

# 632
На последна стъпка ми начислява доставка.

# 633
Ами на мен не, обаче с техен куриер. А не знам дали под 49 лв с техен куриер и преди е било безплатно или се е плащало. Нямам покупки под тази сума до сега. Сега ми трябват две дребни неща, които щях да купя като ми се събере още нещо. Но така пише в инстаграм, знам ли...
Ето моята сума
Скрит текст:

# 634
За колко време пристига поръчката от Make up

# 635
Мейкъп имат безплатна доставка на всичко. То там рядко някой пазарува под 49 лв, но все пак...
Скрит текст:
това е само за техен куриер

# 636
Ми така е написано, че не става ясно...
За колко време пристига поръчката от Make up
Различно - от 3-4 дни до 10 и повече.

# 637
С техен куриер идват по-бавно. Иначе 3-4 дни

# 638
На моят не е гравиран, по-скоро са отпечатани цифрите на гърба. Купуван е миналата есен от доверен сайт, а парфюма си е 100% ок.
Значи може би съм получила менте...

# 639
  • София
На моят не е гравиран, по-скоро са отпечатани цифрите на гърба. Купуван е миналата есен от доверен сайт, а парфюма си е 100% ок.
Значи може би съм получила менте...
Фръц, ако мога да съм ти полезна - имам тестер, който е с гравиран бачкод на гърба, под капачката. Изглежда като на първата ти снимка /само лепенката за тестер е залепена горе, на тясната страна на шишето/, а течността е като на втората снимка. Не съм проверявала бачкода, че с моето зрение.... Но с малко усилие, ето го - 01K11J178. Вече не помня от къде го взех, но със сигурност е от някой проверен сайт от първа страница.
Сега погледнах, че снимката е една на двете шишенца. Говоря за първото шишенце от ляво надясно - моят е като него. И надписът на дъното е същия. /При второто шишенце виждам, има разлика/

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 17:19 от vodica

# 640
И аз ще погледна довечера моята Орхидея Ванилия как е и ще пиша. Течността потъмня с времето.

# 641
Фръц! Моята орхидея също много потъмня с годините, а съхранявана в кутията, в шкафа, на тъмно и хладно. Днес заради теб я извадих и си припомних колко чудесен е този парфюм.
Ще се опитам да поръчам от makeup по - късно с безплатна доставка, че съм хвърлила око на една дреболийка там.

# 642
Току що от пощата ми донесоха мострите от Нотино Simple Smile

И моите. 
А дори бях забравила. Blush

# 643
  • София
Фръц, сега погледнах моята Орхидея. С графиран код на гърба е. Купувана е 2017 г.

# 644
Намерих из групите дъно на VCA като моето, което ме усъмни. Дамата го е купувала от parfumdreams.de, което малко ме успокои 🙂
Не че щях да се гътна де, но много се шокирах днес, а всичко друго по шише и кутия е ок. Моите получих от момчето.

Общи условия

Активация на акаунт