Кралски работи и клюки - септември 2021

• 80 204
  • 1 737
  •   1
Отговори
# 480
Мерси, Давиз! Синята рокля е мечта🤩обеците, тиарата, че и лентата, всичко. Май тая марка е доста подценявана, а има страхотни произведения на изкуството. Испанска ли е?

# 481
  • Някъде там
Хари и Меган пък са избрали да пишат за Нгози Оконджо-Ивеала
Генерален директор на Световна търговска организация.
Скрит текст:
Нгози Оконджо-Ивеала
ОТ ПРИНЦ ХАРИ И МЕГАН, ХЕРцогът и Херцогинята на Сюсекс
15 СЕПТЕМВРИ 2021 г., 7:15 ч. EDT
Какво ще е необходимо за ваксинирането на света? Единство, сътрудничество и лидери като Нгози Оконджо-Ивеала.

Като първата африканска и първа жена, която ръководи Световната търговска организация, 164-членна група нации, която надзирава търговията по целия свят, Оконджо-Ивеала пое ролята на генерален директор този март в преломния момент за нашето глобално здраве и благополучие. Не се заблуждавайте, нейната работа засяга всеки човек, семейството и общността.

Тъй като сме изправени пред непрекъснат поток от дезинформация за ваксини, бюрократични забавяния както в правителството, така и в промишлеността, и нарастването на варианти, които подчертават спешността на ситуацията, Оконджо-Ивеала ни показа, че за да сложим край на пандемията, трябва да работим заедно, за да оборудваме всеки нация с равен достъп до ваксини. Разговорите ни с нея бяха толкова информативни, колкото и зареждащи с енергия. Това отчасти се дължи на факта, че въпреки предизвикателствата, тя знае как да свърши нещата - дори между тези, които не винаги са съгласни - и го прави с грация и усмивка, която стопля най -студените стаи.

Крехкостта на нашия свят в момента не може да бъде надценена. Малко над една четвърт от близо 8 милиарда население в света е напълно ваксинирано.

Постигането на справедливост на ваксините е глобално задължение за състрадание един към друг. Надяваме се, че водени от силни лидери като Нгози, можем да стигнем там скоро.

https://time.com/collection/100-most-influential-people-2021/609 … nce-harry-meghan/

# 482
# 483
Бившият патрон също пожелават ЧРД на принц Хари. Определено си го искат и харесват патроните

# 484
Днес и Уилям е имал някакъв ангажимент:

# 485
Жената до Кейт със сигурност не я гледа в захлас, тя дори не я гледа. От другите трима мъже на масата виждам само половин профил на единия, та и при най-добро желание захлас не успявам да открия Grinning

Хубави осанки имат и двамата братя, много е приятно да ги гледа човек прави и в движение.

Значи гледам косата на Кейт и абсурд да повярвам, че онази странна конска опашка на непапарашката снимка е нейна...

# 486
  • Някъде там
Мерси, Давиз! Синята рокля е мечта🤩обеците, тиарата, че и лентата, всичко. Май тая марка е доста подценявана, а има страхотни произведения на изкуството. Испанска ли е?
Е колко да е подценявана като кралицата я носи. Испанска е.
Цените са разнообразни.
https://felipevarela.com/en/283-view-all

Максима много ми харесва като тоалет, без цвета. Ужасни са ми тези бежово-кафяви цветове.

# 487
Максима е много зле днес, много грозна рокля 🤐

# 488
Шапката не ми харесва на мен, роклята не я виждам много, но мисля, че има потенциал, ако не беше тази странна капела.

# 489
То добре, че е Максима, някой друг съвсем на нищо нямаше да прилича с тази рокля 😀
 И аз не я харесвам.

# 490
Максима днес - не. Роклята не ми харесва, в комбинация с капелата е още по-зле.

# 491
  • София
Няма значение дали са плешиви или не. Нали женити до тях си ги харесват. К'во им пука за другите?
Херцогиня Кейт е наслада за окото!Разкошна е в бежово. Толкова е хубава! На Летисия само роклите са хубави. На  тя има вид на анорексичка.

# 492
Е колко да е подценявана като кралицата я носи. Испанска е.
Цените са разнообразни.
https://felipevarela.com/en/283-view-all

Максима много ми харесва като тоалет, без цвета. Ужасни са ми тези бежово-кафяви цветове.
Не, аз имах предвид че сякаш не е много позната на световно ниво но може и да греша. По нищо не отстъпва на разните там Долчета, Шанели и прочие. Тази синята е трепач💗направо приказка

# 493
Аз единствено розовата на Лети не харесах Wink
Само на мен ли ми харесва шапката на Максима? Не в тази рокля, по принцип. Спомням си я от други сетове Wink

# 494
Много е хубава и Кити, и роклята

Общи условия

Активация на акаунт