Кралски работи и клюки - септември 2021

• 79 669
  • 1 737
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София, България
Кейт е просто страхотна, невероятен тоалет и прическа и осанка и всичко. Камила също е с отлична визия, изглежда прекрасно. И двете надминаха дори най-смелите ми очаквания. Като видиш Кейт просто всичко друго изчезва, стилистите са надминали себе си, това е тоалет и излъчване на истинска бъдеща кралица.

# 1 561
Сакото на Даниел Крейг е супер, много модерен цвят, доста разпространен тази есен.

# 1 562
А дали излезе информация, защо всичко беше толкова пищно, с гвардейци и т.н. ?
Или толкова са им липсвали на всички събитията, че вчера са наваксали за почти две години Simple Smile

На Даниел Крейг сакото в движение ми изглеждаше хубаво и интересно, но на снимките го докарва на сервитьор.

Шегуваха се немските коментатори като се поздравяваха двете семейства, че се поздравявам все едно не са виждали от седмици Simple Smile ама то при тях може и наистина от толкова време да не са.
Аз на живо видях леки целувки, Чарлз даже не изслуша Кейт докато му казваше нещо, а се обърна направо към продуцентите, та не се наемам да чета и тълкувам колко са близки по това.

# 1 563
Скоро няма ли пак бляскаво събитие, че ми се гледат пищни тоалети?😁 Тази рокля "златен водопад" ми е сред фаворитите вече:

# 1 564
Дано има, че имат доста да наваксват.

# 1 565
Роклята не е мой стил, много камъни, лъщи ми нещо, скрива на Кейт формите. Косата пусната е по-добре при нея. Харесва ми гримът - омекотява чертите или просто е правила процедури, което и да е все става.

Аз си мсилех,че само Мегън и Хари ходят на филмови премиери, за да влязат в Холивуд, а явно си е традиция. Това ми беше полезно да си разтълкувам.

# 1 566
  • Някъде там
Хубава Камила нежна и красива рокля.
Страхотна Мери и на двете събития вчера. Елегантна и стилна както винаги.

Прекрасна домакиня е била на вечерята на фондацията, бижуто на празничната маса.

# 1 567
Приказна е Мери, както обстановката около нея.
Истински кралски блясък Simple Smile

# 1 568
Много ми хареса лилавата блуза на Мери.
Daviz, има ли инфо за марките?

# 1 569

Аз си мсилех,че само Мегън и Хари ходят на филмови премиери, за да влязат в Холивуд, а явно си е традиция. Това ми беше полезно да си разтълкувам.
Няма нищо изненадващо, Уилям е президент на британската академия за филмово и телевизионно изкуство и е нормално да подкрепя индустрията.
Събитието имаше и благотворителна част + присъствие на военни и медицински работници по покана на продукцията.

# 1 570
На мен другите рокли от премиери на Бонд, с които е била Кейт ми харесват повече от тази.

# 1 571
Ще обявят ли резултата от благотворителната част или?

# 1 572
Да, този "патладжанов"  цвят на Мери много ми харесва за сезонът Simple Smile
Максима от вчера:

# 1 573
А дали излезе информация, защо всичко беше толкова пищно, с гвардейци и т.н. ?
Или толкова са им липсвали на всички събитията, че вчера са наваксали за почти две години Simple Smile

На Даниел Крейг сакото в движение ми изглеждаше хубаво и интересно, но на снимките го докарва на сервитьор.

Шегуваха се немските коментатори като се поздравяваха двете семейства, че се поздравявам все едно не са виждали от седмици Simple Smile ама то при тях може и наистина от толкова време да не са.
Аз на живо видях леки целувки, Чарлз даже не изслуша Кейт докато му казваше нещо, а се обърна направо към продуцентите, та не се наемам да чета и тълкувам колко са близки по това.
Ули, Били поканени 40 военнослужещи
https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/16235730/raf-army-navy-dan … d-no-time-to-die/

Световната премиера на Джеймс Бонд ще бъде от полза на благотворителни организации, подкрепящи служители и бивши членове на трите разузнавателни агенции: Тайната разузнавателна служба, Службата за сигурност и
GCHQ

# 1 574
Мери е чудесна. Много хубави цветове. Май отново има съвпадение с една дантелената рокля на Катрин:

Общи условия

Активация на акаунт