Искам да кажа ... (186) през септември 2021

• 42 629
  • 950
  •   1
Отговори
# 915
Добро утро!
Не спах добре,не съм се наспала,от еклерите ще да е/шегувам се/!
Деси,това със списъка е много готино!
Синът ми и ММ ще ходят да гледат Формула 1,другата седмица,ще им дам идеята със списъка.
Хубав ден!

# 916
Добро утро и от мен!

Цяла седмица, че и следващата ходя първо в офиса, после в магазина след обед, че колежката е болна. Коронавирус, ама честно казано...не и вярвам особено.
Дето викат колегите, който отиде в този магазин, и бързо изчезва после. Simple Smile А там работата е рахат...стоиш си, нищо не правиш, я влезе някой клиент, я не.

Снощи до 19.30ч бях на зъболекар, днес трябва снимка да направя панорамна...и да ми изготви план за лечение, че има доста работа. Прибрала съм се след 20ч и направо ми идваше да се трупясам.

Борис е на антибиотик, не мина номера без него. Както се беше подобрил 2дни, на следващия стана по-зле.

Аз теглото почти го вкарах в поносими рамки, ама ме чака още път до целта, която съм си определила.

# 917
Добро утро!
Не се наспах и аз, ходихме с девойката на изследвания. Има сърцебиене от няколко дни и ще минем през различни лекари. Помислете ни с добро, че знаете майчиното сърце, какви сценарии разиграва.

# 918
  • на Мелмак
Тути Hug
Може да е растеж, хормони.

# 919
  • Germany
Добро утро!
Тути, стискам палци всичко да е наред!
И аз ненаспана. И трудно заспах, и се будих през нощта и сега съм компот. Малкият е за 3ти час, та си закусваме заедно и после ще го карам. Има слънце навън, но е студено - 7градуса. Много бързо си отиде лятото..

# 920
Ети, това беше първото предположение на лекаря, но ще минем през ендокринолог и евентуално кардиолог след изследванията.

# 921
  • на Мелмак
Каквото трябва, Тути! Навлизането в пубертета понякога не е лесно Hug
Да кажеш после.

# 922
  • София
Идете Тути.

Лято, направо ще й счупя носа на тази.

# 923
Мид,много си бойна. 😆
Стискам палци за всички дечица и възрастни,за добри резултати и всичко да е наред.
Видях Бухтичка в купичка. 😂❤😍
Много ми се ходи и на мен в Турция. Гледах едни клипчета с баклави и десерти... 🤭😆
Хубав ден!

# 924
  • София
Винаги Ено.
Особено като се ползва служебно положение да се тъпчат хора от комлексирани люде.

Срещнах една позната, поз аваме се от Павел като родих. Има едно момиче, и е бременна с близнаци пак. Много яко.

# 925
  • Бургас
Бързо оздравяване на Борис!

Тути, дано всичко е наред с Монката. На растеж го отдавам и аз.

Марто е перфектни резултати. За три дни без никакво лечение гранулоцитите са паднали тройно, левкоцитите двойно. Сега са не само в норма, ами в златната среда. Обяснение нямам, важното е, че е здрав.
Оставихме документите в градината , купихме пантофи, после и цветя ще вземем.

# 926
Тути, стискам силно палците.
Браво на Марто! Селесте, ако тестото е на Руми, би трябвало 5-6 дни да издържи в хладилник. Спомнямам си го, като една от екстрите на това тесто.
Дано Борис се поправи днес- утре.
И друго имаше, ама го забравих.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 12:48 от mariat

# 927
Селесте,ако мирише като на завряли вече джибри, по-добре го хвърляй.Не,че нещо ще ви стане,но ужасният дъх се задържа и след печенето.

# 928
Тути, дано няма нищо притеснително.

Мид, познато ми е чувството, но стисках зъби, защото нямаше да спечеля нищо, освен неприятности, ако реагирах първосигнално. Скоро след една от последните изцепки напуснах, за изненада на всички Simple Smile

Селесте, браво на детето!

# 929
  • София
Утре вечер трябва да отида и да чакам дали гинекологът ми ще успее да ме прегледа отново и да направи нови изследвания, а за резултатите не искам и да мисля.
Много хубаво, че Мартето е с такива резултати.
тути, стискам и за Монката.
Моят син получи мускулно разтежение на бедрото, препоръчаха ми рефригеранс крем за мазане. Сега гледам, че има леко зачервяване на крака и се чудя от травмата ли е - тя е от три дни или алергизира към крема Confused

Общи условия

Активация на акаунт