Отговори
# 1 800
Когато той я видя, умният му часовник веднага му измери пулса и кръвното, а умното му мобилно банкиране му блокира картата.

# 1 801
Добро утро!

# 1 802
  • Варна
Ама вие тука зомбита ли сте всичките?! Одобрявам. Най-хубавите зомбита, които съм виждала Simple Smile

# 1 803
зеленото успокоява.. Simple Smile
добро утро

# 1 804
Изобщо не ми е кеф да ставам толкова рано, но ще пътувам. С кола, не с влак. Simple Smile

# 1 805
  • Варна
Анонимче, как е положението с детето? Извинявай, ако бъркам, нали ти се оплака вчера?

# 1 806
Хай, добре вече, благодаря..втори път го кара за няма месец и е по-леко..без температура, само на диета и малко пробиотици..възмущавах се вчера от педиатърката, че нямала часове за два дни напред за прегледи в кабинета, но пък имала само за домашни посещения срещу 50 лв.... егаси търговците станаха тез доктори.. Flushed

# 1 807
При моето положението е сополиво и кашлящо. Вчера от градината ги извели без връхни дрешки, та днес бройката им подопечни сигурно е понамаляла (поне с едно е). Остана си вкъщи.
Тя по принцип е доста студоустойчива, но все пак под топлия суичър е само по блузка, та да го изведеш без суичъра е малко необяснимо, не е лято.

# 1 808
Зеленото от на Лори картинката е точно моето зелено. Искам такава рокля. Не, че нямам, ама когато съм я купувала не съм мислила много ... една къса, къса ...

Добро утро!

# 1 809
Значи не рокля , а карта за фитнес ти трябва😉
Добро утро☕

# 1 810
Може, може карта за фитнес и отстъпка едни около десетина годинки Wink

# 1 811
  • Варна
Танци е морски разходки.
Вчера, крачих под лек дъжда. Днес не мога да се отлепя от дивана на шефа.
Махмурлучено време.

# 1 812
  • Варна
Днес не мога да се отлепя от дивана на шефа.

E, това прозвуча много интересно Simple Smile

# 1 813
  • Варна
Нов,кожен диван. Полегнала Viana, а шефа го няма. Няма интрига, Хайче.😉

# 1 814
  • София
Дидо, каква е умната джаджа?

Общи условия

Активация на акаунт