Модни тенденции в прическите и всичко за косата 19 Тема. Есенна

• 49 389
  • 794
  •   1
Отговори
# 480
Хелия,
В ЗР препоръчват Lakme, защото са официален представител и дистрибутор на марката, не заради ефективността.
Имат и нелоши продукти, разбира се, но при следващи препоръки е добре да искате/пробвате първо мостри.

# 481
Искрица, за тази марка ли става дума Philip Kingsley и от къде ги купувате?
 И аз съм с тънка коса,накъсана от връзване с ластици предполагам и си търся някакви продукти и за обем и за накъсване. И не знам какви ластици да ползвам.. Ползвам обикновени цветни,защото тези,които са обвити в някакъв плат,ми се изплъзват,.. А кои са Копринени?

# 482
Сатенени скрънчита, може да си направиш и такива, които са тънки, не е задължително да са големи. Аз харесвам големите, но съм си направила и такива с малко плат за кукуригу Grinning

# 483
Здравейте! Някой използвал ли е този вид маша и доволни ли сте от нея, на коя конкретна марка.

# 484
  • Варна
Здравейте. От часове чета различни коментари по въпросната тема, но не намерих нищо, което да ми е в полза. Искам да си взема ампули за коса против косопад или подхранващи, като се колебая между Farmona Radical , Biolage Essentials и Schwarzkopf Professional. Може ли да споделите своето мнение, пробвали ли сте някоя от тези марки и доволни ли сте останали?

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 21:17 от iwkka

# 485
Имам я абсолютно същата в синьо. Кичура коса трябва да не е дебел, колкото пръст. Навива само на една посока, това не ми допадна само, за това и рядко я ползвам, иначе стават равномерни масури.

# 486
  • Някъде там
Искрица, за тази марка ли става дума Philip Kingsley и от къде ги купувате?
 И аз съм с тънка коса,накъсана от връзване с ластици предполагам и си търся някакви продукти и за обем и за накъсване. И не знам какви ластици да ползвам.. Ползвам обикновени цветни,защото тези,които са обвити в някакъв плат,ми се изплъзват,.. А кои са Копринени?
Да, това е марката.
От ЗР ги взимам.

# 487
Я да питам, като правите пре уош с маска за коса на суха коса ли можете или на влажна. Вчера се намазах на суха, но ми се видя странно. Резултат не знам какъв постигнах ( и какъв очаквах де), защото я подсуших и я навих с шал. Още не съм я пуснала, за да видя какво е станало...

# 488
На суха. Аз не виждам голям смисъл в преуош маските. Понякога ползвам обикновен балсам за коса на суха коса, спя с него, после мия косата и подхранвам по обичаен начин. Единственият бенефит при това е, че е супер разплетена при нанасяне на шампоана и евентуално, ако съм на работа този ден и нямам време да се кисна с маски сутринта, косата ми е по-мека отколкото ако сложа балсама само след шампоана. Но иначе не виждам смисъл и не го практикувам (често).

Единствено преуош с масла е добра лечебна идея за косъма, но тук също вкарвам условието, че когато го правя ползвам безсиликонова козметика известно време преди това, за да може маслото да ,,проникне" в косъма. При мен масла и профи козметика или каквато и да е със силикони е равно на по-лош резултат отколкото без маслен преуош, защото маслата само стоят над слоя силикон и нищо не правят. Косата ми е мазна и суха след това.

# 489
Ами аз просто имам остатък от една  маска, която няма да използвам и реших, че по-добре така, отколкото да я хвърля.
Маслени маски вече почти не правя... И без това цветът ми не издържа до следващо боядисване.

# 490
И аз не виждам смисъл. Още повече, че вече има low po шампоани, които дефакто правят точно това. Шампоан, маска и балсам 3 в 1 и са като крем. Отразяват се чудесно на сухата коса.

# 491
Я да питам, като правите пре уош с маска за коса на суха коса ли можете или на влажна. Вчера се намазах на суха, но ми се видя странно. Резултат не знам какъв постигнах ( и какъв очаквах де), защото я подсуших и я навих с шал. Още не съм я пуснала, за да видя какво е станало...
Преуош винаги правя на навлажнена преди това коса и слагам само по дължините, на разстояние от корените около 5 сантиметра, след това поставям найлонова шапка за баня и хавлия отгоре, за да се затопли главата и да подействат по- добре продуктите. Доволна съм от резултатите след това.

# 492
Благодаря! И на мен ми се видя странно да е на суха, като усещане. Ще опитам по твоя начин.

Да доложа, че къдриците с увиване около шал станаха много хубави и ще повторя определено.

# 493
  • Някъде там
Здравейте!
Влизам в темата с въпросче за дрогерийна боя, коя бихте препоръчали (без амоняк за коса с около 20 - 30 процента побеляване).
Моя близка приятелка ще се боядисва за първи път, корени ще прави само. Ниво 4 ка.
Ориентирала се е към лореал без амоняк в цвят 4102.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 16:13 от Искрица

# 494
Алечка, може ли да споделиш какъв е този метод за увиване на къдрици около шал, стана ми много интересно и бих искала да опитам.

Общи условия

Активация на акаунт