Модни тенденции в прическите и всичко за косата 19 Тема. Есенна

• 49 427
  • 794
  •   1
Отговори
# 600
Чела съм мниго хубави отзиви за Дори, ни не смея да ги използвам заради скалпа. Иначе точно златната серия е най-хвалената.

# 601
  • Някъде там
Чела съм мниго хубави отзиви за Дори, ни не смея да ги използвам заради скалпа. Иначе точно златната серия е най-хвалената.
защо? Той е безсулфатен и е точно за чувствителен и раздразнен скалп.

# 602
защо? Той е безсулфатен и е точно за чувствителен и раздразнен скалп.

Всички така разправят, но не.
Без слуфати ли е шампоана при мен става още по-зле. А и моето не е просто раздразнен и чувствителен скалп, а кожно заболяване(по-скоро състояние ба кожата).
И аз така си мислех като теб, но опита ми показва друго. Затова и не мога да експериментирам с нищо. Особено пък професионални, с тях е ужас.
Единствено с бебешки Хип ми е добре.

# 603
Момичета, спешно! Smile
Имам час за фризьор след малко и се чудя какво да я правя тази моята косица. Чуплива е, но сега е набързо подсушена, без дифузер, сложих само някакъв крем уж за къдрици и се получи това като резултат...

https://i.postimg.cc/wB0FKRQ0/IMG-20211227-133019.jpg

В момента нямам етажи. А и като я суша набързо, почти се изправя. Ако я оставя да съхне, тогава се начупва, но зимата няма как.

Искам драстична промяна, че ми писна да ходя така. Замислям се и за бритон.

Качвам и една снимка как изглежда, когато е освежена след фризьор, за да добиете представа и да не си мислите, че е чак толкова ужасна като на горната снимка Laughing Не че и тук е прекрасна, но пò става.
https://i.postimg.cc/BZM8xcQh/IMG-20211116-215515.jpg

Май искам да я подкъся сериозно + бретон, но ме е страх. Дори и да не ми хареса, просто ще я изправям. И без това с права коса се харесвам повече.

Нещо такова? Но тези не са ми достатъчно къси май.

# 604
Според мен да не те бръснат отзад, това е ефектно, ако ще я носиш вдигната. Ако искаш да има бръснато, направи си от едната страна. Иначе за тази прическа ми харесва именно с такава дължина като на снимките ти. Ако искаш така да ти стои, ще трябва и да я къдриш по-скоро.

# 605
Това бръснатато май не ми е по-вкуса, а и не съм на 20 Grinning Не знам какво ще измислим, ама се стресирах ужасно много Smiley

На чиста кога хич не обичам да слагам стилизиращи продукти. И като не се харесам след измиване, грабвам пресата и така вече се харесвам. Та, май не ми е вариант да я накъдрям допълнително.

Приемам всякакви предложения и с голяма доза страх, съм готова да експериментирам 😀

# 606
Искрица, ще се радвам да споделиш резултата след боядисването с  Phyto и дали в постигнатия цвят има червени оттенъци.

# 607
  • Някъде там
Искрица, ще се радвам да споделиш резултата след боядисването с  Phyto и дали в постигнатия цвят има червени оттенъци.
След 20 минутки ще я отмия.
Правя само корени.Моята коса е доста тъмна.Боядисвам корени с 5ца или 4 ка.Дължините ми ги правят с 6 ца и пигменти, и стоят много наситено тъмни.Към края  на януари се пада следващото боядисване на дължини и знам ,че ще е с перлен /студен пигмент/
Надявам се да не си докарам червени отенъци в корените,с боята на Фито Simple Smile
Барбалена, направи си прическа като профилната ти снимка.Късичко и стилно , ще ти стои много добре Simple Smile
Редактирам.Няма никаква разлика с дължините ми.Цвета няма червени пигменти,поне не виждам такива на изкуствена светлина.
Ще изтрия малко по късно, моля да не ме цитирате.

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 21:51 от Искрица

# 608
Барбалена
поне не се боядисвай, в тази прическа от снимките ти има и малко заигравка с тъмна основа и изрусени краища. На твойта коса няма да стои точно така.
И си обичай косата, да не мислиш, че да си с права коса е по-хубаво! Simple Smile 
Имам една приятелка с къдрава коса,  и любимата и снимка е с права коса, но това не и е най-хубавата снимка, само тя така си мисли.Simple Smile

# 609
Искрице, много ти е хубава прическата и цвета също!

# 610
Искрица, много ми харесва прическата ти на тези снимки. Цветът ти на тази светлина не мога да го различа много и ми изглежда пепелен тъмнокестеняв или дори черен, но определено ти пасва и пасва на прическата много добре.

# 611
  • София
За проблемните скалпове мога да препоръчам Мумие /чете се май мумийо/, струва 1-2 лева, продава се в Берьозка. Слагам грахче от него в шише с пипета, капвам 4-5 капки чаено дърво и допълвам с някаква флорална вода. Успокоява скалпа чудесно. Моят мъж е със сърбящ скалп, ползва го през вечер /в началото беше редовен/, сега скалпа му е в топ форма. Прочетох рецептата във форума, като подробно описание може да намерите в блога на съфорумка във ФБ Hairholic. “Оригиналната” рецепта е доста по-богата, но и така има ефект. Аз съм си направила и едно разтворче в спрейче и си пръскам и на лицето 🙃. Иначе малко повече инфо за Мумие-то намерих тук
https://www.bg-mamma.com/?topic=801235

# 612
Еми това е крайният резултат. Харесва ми как стои права, утре-другиден ще видя с чуплива коса как ще е

https://i.postimg.cc/YqTYtQcp/IMG-20211227-231616.jpg

Пепина, ММ, майка ми и свекърва ми ме харесват повече с естествената ми коса, но аз изобщо не се харесвам. С права коса се чувствам друг човек и се харесвам много 😁

# 613
Пепина, ММ, майка ми и свекърва ми ме харесват повече с естествената ми коса
Подкрепям мъжа ти, майка ти и свекърва ти 😋

# 614
На мен много ми харесваш с права коса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт