Звездни компромати - Септември'21

• 237 587
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 1 695
Някой чете ли биографията на Мъск? Да я започвам ли, интересно ли е написана?
Ако говориш за тази на Ашли Ванс - да, супер е. На мен ми беше много интресна.

Да точно за нея, благодаря ти, ще я започвам значи😻🌺

# 1 696
  • Великобритания
Биографията на Мъск е супер интересна , поне за мен беше такава
Много голям фен съм , супер откаченяк , но хипер креативен и умен
Единствено Грим не ми се вързва в цялата картинка , ама ся като я няма е доста по добре Simple Smile

# 1 697
Версаче е 100% кич, така че Лурдес си е на мястото. Много нечистоплътна ми изглежда на мен.

# 1 698
Мен ме втрещи едно голямо интервю с първата му съпруга как я мотаел яко и как е трябвало всичко да е както той каже. Примерно веднага я е накарал да си смени цвета на косата, карал й се как да се облича... Първото им бебе умира по ужасен начин, от синдрома на внезапната детска смърт, както си спяло. После жената явно много е искала още деца, защото ражда тризнаци и близнаци едно след друго, все момчета. Както гледа вкъщи 5 малчугана, Мъск й се обадил небрежно, че трябва спешно да се разведат веднага, че срещнал девствена английска актриса и ще се жени за нея. После с актрисата дали изтраяха и година и пак развод. Добре, ама после се размислил и отново се оженил за нея... след което май Амбър се появила и оттам нататък не беше се женил ... като е видял какви жени има Simple Smile. Вече деца без брак ще има май. Simple Smile

# 1 699
  • София
Някой чете ли биографията на Мъск? Да я започвам ли, интересно ли е написана?
Синът ми я изслуша, била много интересна, но Ники Кънчев четял много зле и му развалил удоволствието.

Ивет Лалова в Гърция

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 23:13 от yovanka

# 1 700
Ето я Амбър, подмята си бебето вместо тежести. Тя е напълно луда! С Ракетния мен са си лика прилика. Тя май и него го шамареше, бяха го снимали със следи от удар по лицето.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 701
  • София
На тази снимка са като квартални наркомани.

# 1 702
За мен Мъск е интересен, предприемчив и умен. Нормално е да има отклонения. Хората, които отиват да работят в компаниите му са с ясното съзнание, че ще бъдат изцедени - дали това ги демотивира, не, изобщо. Отделно, че е един от малкото хора, които на сегашните си години изглежда 10 пъти по-добре от младежките, когато е рижав и плешив.

# 1 703
Мария и поредната единствена  любов
Скрит текст:

Иван и леля му
Скрит текст:

Ива Божкова
Скрит текст:

Радина Денкова
Скрит текст:

Каляшева
Скрит текст:
Биоеметка, ще каже човек че наистина работи.
Скрит текст:

# 1 704
Амбърчето обаче е голяма хубавица.

Мара, макар по принцип да я харесвам (на външен вид) тук с новия "мечо" прилича на циганче.

Биометката работи, бе, НА инстаграма.

# 1 705
Марчето с тия пембени едрогабаритни папуци е като малкият Мук, супер смешна.
Денкова избухна с претенциозни очила, два реда колиета, прическа... много претруфена! Напън за стил, йок стил.

# 1 706
На госпожа Денкова деколтето е много намачкано. Лоша реклама си прави.

# 1 707
Точно това ме дразни в уж поддържаните дами.

Изпънати като лебед лица, а виснали пеликанови гуши.

# 1 708
  • Glasgow
Николета има много снимки на стори от откриването на щанд на нейната марка в Лили, снимки с хлапетии...Доста добре изглежда, нищо общо със снимките скоро пускани тук като папарашки, подпухнала и трътлеста.

# 1 709
  • Rock & Roll feeling ...
Ревютата в тубата за козметиката й са следните : добър дизайн на опаковка, взаимстван от Кардашян и много посредствено качество на самата козметика.

Общи условия

Активация на акаунт