Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Звездни компромати - Септември'21

 • 128 625
 • 1 350
 •   87
Отговори
 • Там, където е вечна пролет!
 • Мнения: 5 479


С пожелание "На добър час!" Flowers Four Leaf Clover за всички, които имат ученици у дома, нека видим кои звезди имат интересни образования, освен звезден статут...

Майим Бялик
Скрит текст:
Актьорите от "Теория за Големия взрив" трябва да запомнят  доста сложна научна терминология за определени сцени. В крайна сметка, повечето от тях играят учени. За Мейим обаче може да е по-лесно от повечето актьори, защото вече има опит в този свят.
Докато нейният герой има диплома по невробиология, самата Бялик има докторска степен в неврологията, на тема компулсивно разстройство сред хората със синдром на Прадер-Уили. Така че тя е повече от запозната с цялата мозъчна терминология, която нейният герой трябва да обсъди на екрана.

Ева Лонгория
Скрит текст:
О, тя никаква отчаяна съпруга не е ...
Актрисата е завършила бакалавърска степен по кинезиология-изследване на механиката на движението на тялото в "Texas A&M University-Kingsville."  През 2013г., актрисата обяви в социалната мрежа, че е завършила успешно магистърската си степен по Chicano Studies в Калифорнийския университет. Специалността, на която Ева се е спряла представлява вид етнически проучвания и изследвания върху латиноамериканците и мексиканците. Програмата от тези учебни занятия включва изследване на историята, социологията, изкуството и всичко, свързано с тези етноси.
"Никога не си твърде стар или твърде зает да продължиш образованието си", пише гордата актриса в "Туитър" по повод щастливото събитие.Кари Ъндърууд
Скрит текст:
Звездата на кънтри музиката завършва с отличие "Northeastern University" през 2016 г., с бакалавърска степен по масови комуникации. Ако не беше постигнала голям успех в "American Idol", певицата споделя, че би искала да се развива професионално като новинар в телевизионни новини.

Азис Ансари
Скрит текст:
Завършил е маркетинг в Нюйоркския университет, защото е имал интерес да бъде предприемач. "Но това беше толкова странна култура", споделя той в интервю . "Не бях наясно с цялата тази финансова култура на деца, които искат да работят в „Голдман Сакс“ (една от най-старите инвестиционни банки в света) и всички тези неща, и бла -бла -бла. Просто ... не ми беше интересно."

Крис Мартин
Скрит текст:
Следването на Крис е повратен момент в живота му. В Университетския колеж в Лондон,  той учи латински и гръцки езици в катедрата за древна история, и успешно се дипломира. И именно в университета се сприятелява с Джони , Гай  и Уил, които споделят музикалните му вкусове. Година по-късно момчетата създават групата Pectoralz, след което я преименуват на Coldplay и започват да пишат композиции в стила на алтернативния рок.

Уил Феръл
Скрит текст:
През 1990 г. Ферел завършва Университета на Южна Калифорния със специалност „Спортна информация“, за която повечето хора дори не подозират, че съществува.

"Да, чухте ме, спортна информация", пошегува се той в реч за откриване на учебната 2017 година "Програма, толкова трудна, че те я прекратиха осем години след като завърших. Тези от нас дипломирали се по спортна информация сме елитна група. Ние сме като военноморските тюлени на завършили USC. Има много малко от нас, а голям процент са отпаднали."

Както е казал Ферел, „Спортна информация“ вече не съществува, но интереса си към леката атлетика и бизнеса, може да бъде комбиниран в специалността "Спортен мениджмънт".

Ребъл Уилсън
Скрит текст:
Уилсън може да играе празноглавки във филмите си, но в реалния живот тя е завършила право в Университета на Южен Уелс.
„Много хора ме гледат и мислят, че съм глупава... Но не, аз завърших училище, което е нещо като австралийския Харвард“, споделя гордо актрисата.

Джон Леджънд
Скрит текст:
Музикантът започва обучението си в Университета на Пенсилвания на 16 -годишна възраст и завършва през 1999 г. Учи английска фиология с акцент върху афро-американската литература и култура в университета в Пенсилвания ( въпреки, че е бил приет и в "Харвард" ). През това време той участва в хорови и акапелни групи, участва в мюзикъли и шоута за таланти, пише и свои песни.
След дипломирането си той започва работа в консултантска фирма в Бостън, но напуска, когато разбира, че истинската му страст е музиката.

Джеймс Франко
Скрит текст:
Може да го познаваме първоначално като актьор, но Франко също е отдаден творчески писател. През 2010 г. завършва магистърска степен в Колумбийския университет в Ню Йорк и продължава да следва докторска степен по английски в Йейл. Годината, когато завършва Колумбийския, дебютира с колекцията си с разкази „Пало Алто“ и оттогава е публикувал няколко други стихотворения и разкази в известни издания.

Руни Мара
Скрит текст:
Преди да стане призната актриса, Мара получава степен по психология,
международна социална политика и организации с нестопанска цел от филиала
за индивидуално обучение Gallatin в Нюйоркския университет през 2010 г.


Фреди Хаймор
Скрит текст:
Вероятно е най-добре познат от "Bates Motel", но той е завършил  
испанска и арабска фиология в Кеймбридж, и то докато снима сериала.

Даника Маккелар
Скрит текст:
Актрисата не е особено известна в България, но я включих, защото... Къде и за колко по-красиви и полулярни математички се сещате ?! Точно така, Маккелар завършва математика в Калифорнийския университет, където е и съавтор на научна статия... Респект към тази наука! Grinning
 

Дейвид Спейд
Скрит текст:
През 1986 г. комикът получава бакалавърска степен
по бизнес от Държавния университет в Аризона, много преди да стане знаменист.

Америка Ферера
Скрит текст:
Звездата от "Грозната Бети" учи в университета в Южна Калифорния, когато актьорската й кариера тръгва. Десетилетие по-късно тя се завръща и завършва дипломата си през 2013 г. „Използвам толкова много от това, което научих в училището за международни отношения в живота си“, каза тя . "Научих за първопричините за толкова много проблеми, по които имам отношение и как да подобря живота на хората."
Интересното е, че актьорското й образование се изразява в посещение на курсове, както при много знаменитости.

Кортни Кардашян
Скрит текст:
Кланът Кардашиян може да е известен с много неща, но академичните им постижения не са първото нещо, което ни идва на ум. Докато сестрите й избраха да отидат директно от гимназията към живота в светлината на прожекторите, Кортни има диплома по театрално изкуство от университета в Аризона.

Хю Лори
Скрит текст:
Преди да стане високо оценен актьор, Лори учи антропология и археология в Кеймбридж.В школото той е бил сред знаменитите гребци, тренирал е по 8 часа, за да се класира за Олимпиада. За съжаление се появява медицински проблем, поради който се налага да спре да тренира.

Джоан Роулинг
Скрит текст:
През 1982 г. Роулинг се явява на приемните изпити за Оксфордския университет, но не е била приета и влиза да изучава френска класика в университет, в Ексетър. Мартин Сорел, френски професор в Ексетър, си я спомня  като "тих, но компетентен студент, с дънково яке и тъмна коса, който в академичен план изглеждаше, че прави необходимото". Роулинг си спомня, че  предпочитала да чете Дикенс и Толкин. След една година обучение в Париж, Роулинг завършва Ексетър през 1986 година.

Дейвид Духовни
Скрит текст:
Преди да влезе в актьорско майсторство, Духовни завършва с отличие английска литература в Принстънския университет. Той продължава към магистърска степен по английски език в Йейл, с докторска дисертация, озаглавена „Магия и технологии в съвременната художествена литература и поезия“, която обаче не завършва. Дипломата му обаче не е напразна, тъй като оттогава е публикувал три книги.

Опра Уинфри
Скрит текст:
Уменията й като оратор й спечелиха място в държавния университет в Тенеси. Тя получава пълна стипендия, която й позволи да учи комуникации.
Телевизионната водеща, получава и почетна докторска степен от Харвардския университет през 2013г. . Уинфри облече традиционните академични тога и шапка, за да приеме званието "доктор по право".
"О, Боже, аз съм в Харвард. Не са много момичета от провинциалния Мисисипи, успели да си проправят път до тук", сподели Уинфри в речта си пред студентите.
Влиятелната дама използва проблемите със собствената си телевизия OWN, определена от медиите като провал, за да вдъхнови завършващите. Уинфри заяви, че съвременните млади хора разполагат с повече средства и възможности за утвърждаване, отколкото което и да е друго поколение в историята.

"Препятствията са неизбежни, но не са постоянни. Искам да запомните едно - няма такова нещо като провал. Неуспехът е само начин, по който животът ни придвижва в друга посока. Говоря пред вас в момент, когато не се радвам на успех. Тук съм, за да ви кажа - учете се от всяка грешка, защото опитът, трудностите и особено грешките ни дават възможност да надскочим себе си и да очертаем следващия си ход."


Хари Хил
Скрит текст:
Оказва се, че лудият комик Хари Хил, всъщност е неврохирург!
Той е завършил университета в Лондон и е практикувал като лекар в столицата,
преди да се насочи към светлините на прожекторите и червения клим. Интересен обрат.

Мерил Стрийп
Скрит текст:
Една от най-награждаваните актриси и една от най-талантливите... Но за разлика от повечето свои колеги, Стрийп е една и от най-образованите. След гимназията Мерил решава да запише престижен университет за свободни изкуства в Ню Йорк - .Vassar College. Там тя е била възхитена от актьорските похвати, които й биват показани от лесно копиране на всякакви акценти до хитринки за лесно учене на текстове. През 1971г. завършва с отличие. Стрийп следва магистърска степен в драматично училище към Йейл, докато междувременно й се налага да работи странични неща, за да може да се издържа и да финансира своето образование.

Стивън Спилбърг
Скрит текст:
След развода на родителите му, той се преместил в Саратога, Калифорния, заедно с баща си. Трите му сестри и майка останали в Аризона. Три години по-късно завършва гимазията в Саратога. Два пъти кандидатства неупешно в Унивеситета на Южна Калифорния, във факултета за театър, кино и телевизия. Следва в Калифорнийския държавен университет, Лонг Бийч. Кариерата му започнала когато се върнал в Юнивърсъл Студиос като неплатен стажант на пълен работен ден в отдела по монтаж. След като станал известен, Университетът на Южна Калифорния му връчва почетна диплома през 1994, а през 1996 той става попечител на университета. През 2002, тридесет и пет години след започването на колежа, Спилбърг завършва образованието си в Калифорнийския държавен университет и получава бакалавърска диплома за Филмово продуциране и електронни изкуства с възможност за филмово/видео продуциране.

Ема Уотсън
Скрит текст:
Въпреки големият си актьорски успех, Ема не спира да доказва, че не е много по-различна от знаковата си героиня Хармаяни. Освен голям радетел за равноправие между хората, тя продължава своето развитие като личност учейки в университета в Браун английска литература. Известна е и с друга интересна проява :
През 2016г. Уотсън крие в Лондонското метро 100 копия от книгата Mom &Me &Mom на Мая Анджелоу. Това е литературен псевдоним на американската легенда Маргарит Джонсън  – писателка, поетеса, актриса, общественичка и боркиня за човешки права. Всяка книга е била надписана от Уотсън с лично послание.

Роуън Аткинсън
Скрит текст:
Смятан е за един от най -добрите мълчаливи комици на всички времена, но „Мистър Бийн“ всъщност е разработен, докато Аткинсън е учил електротехника в Оксфорд.

Лиса Кудроу
Скрит текст:
Тя завършва колежа „Васар” в Покипси, Ню Йорк.Там  получава бакалавърска степен по биология.
Заедно с баща си и други учени тя публикува научно изследване за връзката между главоболието при левичарите и клъстерното главоболие.

Джерард Бътлър
Скрит текст:
Учи в гимназията St Mirin’s & St Margaret’s в Пейсли, където получава много добри оценки.
Това му позволява да влезе в университета в Глазгоу и да запише право. След като се дипломира, той си осигурява позиция в адвокатска кантора в Единбург като стажант адвокат, но изглежда съдбата е имала други планове за него...

Кристен Стюарт
Скрит текст:
Изгрява с ролята на Бела Суон в сагата "Здрач" през 2008 г. В допълнение към актьорската си кариера тя завършва и университета „Корнел”. Стюарт е съавтор на статия за невроните и трансфера им в тялото.

Нолан Гулд
Скрит текст:
Най-известен с ролята си на Люк Дънфи в популярния ситком „Модерно семейство“.
В ученическите си години той прескочил четири класа. На 13-годишна възраст вече е звършил основното си образование и е бил готов да влезе в колеж.
За шоуто на Елън Дедженерис той споделя, че има коефициент на интелигентност 150 и е член на “Менса”.

Дуейн Джонсън - Скалата
Скрит текст:
За него знаем, че е актьор, трето поколение кечист и успешен футболист в гимназията, но той има и бакалавърска степен по криминалистика и физиология от Университета в Маями през 1995 г.

Кен Джонг
Скрит текст:
Най-известен с ролята на екстравагантния Лесли Чоу в комедийния хит „Ергенският запой”.
Той посещава гимназията „Уолтър Хайнс“. Там той е част от група талантливи ученици и всъщност завършва на 16-годишна възраст.Продължава обучението си в университета Дюк и получава докторска степен по медицина в Университета на Северна Каролина в Чапъл Хил, като същевременно преследва кариера на комик.

Брадли Купър
Скрит текст:
Купър завършва английска фиология в университета в Джорджтаун с отличие. Споделя пред GQ, че е написал дипломната си работа по  „Лолита“ на Владимир Набоков и че си спомня,че действително се е разчувствал и разплакал,  докато е чел „Ромео и Жулиета“ на Шекспир в библиотеката на кампуса.

Натали Портман
Скрит текст:
Малко известен факт: Портман пропуска премиерата на „Междузвездни войни: Фантомна заплаха“, защото учи за изпитите си в гимназията. Тя има две статии, публикувани в научни списания, докато е  още в гимназията и завърши Харвардския университет с бакалавърска степен. по психология.

„Не ме интересува дали [колежът] ще съсипе кариерата ми“, казва Портман. "Предпочитам да бъда умен, отколкото просто филмова звезда."

Е, явно могло и двете Simple Smile

Брайън Мей
Скрит текст:
Той получава бакалавърска степен по математика и физика от Imperial College London, преди да намери славата с една от най -големите групи от 80 -те. Връща се в академичните среди, около 20 години по -късно, за да завърши докторска степен по астрофизика. Въпреки това светът го познава просто като китариста на "Queen".


Добре дошли в Новата Тема
Да ни е приятно и уютно, и да си я спишем с кеф!   Coffee Flowers Fallen Leaf Flowers Leaves

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 16:01 от Летящ Кактус

# 1
 • Мнения: 12 925
Благодаря за темата.
Цветно си представих как Скалата разследва престъпление. 
Много интересен първи пост.

# 2
 • София
 • Мнения: 8 513
Благодаря за темата!

Приянка Чопра
Скрит текст:
Лиз Хърли
Скрит текст:
Вин Дизел
Скрит текст:
Ума Търман
Скрит текст:
Ники Хилтън
Скрит текст:
София Вергара
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Кирстен Дънст
Скрит текст:
Барбара Палвин
Скрит текст:
Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц
Скрит текст:
Внучката на Катето Евро тръгнала днес на училище.
Скрит текст:

# 3
 • Пловдив
 • Мнения: 29 209
Поли Генова в Пловдив...
Скрит текст:


Миро Каризмата...във Флоренция.
Скрит текст:Бащата на Бритни я изнудвал сега за 2 млн., за да оттегли попечителството си.

# 4
 • Мнения: 4 489
Ах, Скалата много би му отивало да е новия Хорейшио Grinning

Страхотен пост!!
Благодаря за темата.

# 5
 • Мнения: 1 661
Дали Миро е боднал този фас в кучешката скулптура...? Би било проява на доста лош вкус.

# 6
 • Пловдив
 • Мнения: 29 209
Дали Миро е боднал този фас в кучешката скулптура...? Би било проява на доста лош вкус.
и аз се зачудих...

# 7
 • Край морето... при пясъка и сините вълни
 • Мнения: 6 291

Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц
Скрит текст:


Благодаря за темата!Много интересен първи пост отново.

Тези двамата имам чувството че няма ден, в който да не ги снимат.

# 8
 • Мнения: 1 661
Неговото си е направо детинско, ако е той,  на фона на предшественика му в оскверняването на римски архитектурни паметници Close
Дали Миро е боднал този фас в кучешката скулптура...? Би било проява на доста лош вкус.
и аз се зачудих...

# 9
 • Мнения: 6 204
Хаха Кактусче, как си запомнила (нали ме заметоха😁).
Благодаря за труда и интересното инфо!
Зоуи и Чанинг не ми стоят добре, ама хич.
Чудя се какво ѝ харесват, но вкусове всякакви.

# 10
 • Мнения: 25 578
Дали Миро е боднал този фас в кучешката скулптура...? Би било проява на доста лош вкус.
и аз се зачудих...
Не ми се вярва. Миро се държи доста възпитано.
Благодаря за новата тема!

Много ми харесва Мария Бакалова на снимката с Дженифър Лопез.

# 11
 • Viena
 • Мнения: 3 187
Много добро начало с Брат Пит❤️❤️❤️Добре започва моят месец🙂

# 12
 • Мнения: 3 354
Дали Миро е боднал този фас в кучешката скулптура...? Би било проява на доста лош вкус.
и аз се зачудих...
Няма да се учудя, ако той го е направил, според мен е способен на това.
Мария Бакалова е излязла много добре с Дженифър Лопез, аз дори не я познах в началото. Дано да се представи перфектно в новия филм и да докаже, че не е случайна...

# 13
 • Down south
 • Мнения: 6 018
Браво Летящ Кактус!
Добре, че оставяте линк в старата тема към новата Kissing Heart
Снимката на Брад Пит е много атрактивна.

Какво казвате за Скалата, че нещо пропуснах?
Четох слухове, че имал намерение да се кандидатира за президент? След сегашният по-лошо едва ли ще става, така че може и да гласувам за него. Все пак има и пример в лицето на Роналд Рейгън.

# 14
 • Мнения: 1 935
На мен пък Зоуи Кравиц винаги ми се е струвала много красива... Заради някакво излъчване, прилича на майка си
Но Чайника си харесва по-пищни мадами, поне двете, за които аз знам. Тези двамата дали нямат общ филм заедно, и сега се опитват да го рекламират?

Общи условия

Активация на акаунт