Модни консултации (Септември, 2021) - 59

• 55 000
  • 878
  •   1
Отговори
# 270
Вече не. Последният писък е да са в различни цветове.
И в дрехите половина сако бяло другата някъв друг цвят. Ии такива дънки има

Моите спортни обувки в различни цветове са от сезон 2019. Въобще, въртят си едни и същи неща - скрият ги по складовете за една година две и после, хоп, отново на мода....

# 271
Взех тази от charity shop за £9. Чудя се сега да я  задържа ли или да им я оставя да я продадат на друг? Естествена кожа е, леко лъскава, без прегради вътре.

# 272
G&B,
Симпатична е и ще е много удобна за пътувания.

# 273
В 80% от случаите купувам обувките извън сезона, така, че не виждам нищо ненормално в момента да се купуват сандали.
Точно това щях да напиша и аз. И с дрехите съм така.
Едно 80% от есенните и зимните дрехи и обувки, които ще нося, съм купила лятото. Сега започвам да се оглеждам за ботуши. Мине ли Коледа, започвам пролетен шопинг. 😀😀😀

# 274
  • Down south
G&B
Задръж я, класическа  е и
би била  удобна за пътуване. Ако е твърде отворена, можеш в отвора да сложиш шалче или дори пашмина, с които да я съчетаеш  и при нужда да ползваш пашмината, като аксесоар.

# 275
Представям си точно гладна моделка в Ню Йорк, която бърэа эа хот йога класс по легингс, кроп топ и небрежно палтенце преэ октомври и в бърэината си е надянала стилетото с най-комфортните вълнени чорапи, иэплетени от украинската й баба эа Коледа.

Искам да кажа, че освен ако не е някой наистина луд град или редакцията на VOGUE, в реалността и особено в реалността на Европа, а камо ли в реалността на суха Германия или пък в реалността на поэнатата ни Балкания, вълнени чорапи със сандали или покаэаните каквито и да е цветни чорапи с токчета, е обществено самоубийство. Bowtie

Склонна съм да се съглася, че снобите от всички страни на океана имат навика да гледат с известно пренебрежение вълнените чорапа на баба, но това пренебрежение изчезва яко дим в момента в който вълнените чорапи са с гръмовит дизайнерски етикет и още по-страховита цена Wink

Не зная как е в Германия, била съм за малко и като турист, но около мен (университетски град все пак) световният сбирщайн и най-вече младите хора и най-вече в извънработно време си се носят във всевъзможен вид и на никой не му пука, че някоя попрезряла източноевропейска кака като мен ще ги изгледа пренебрежително и ще си помисли, че извършват "обществено самоубийство". Азиатките с пари обикновено са най-напредничави, а американките - най-големите непукистки Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 21:16 от Agent Provocateur

# 276
Взех тази от charity shop за £9. Чудя се сега да я  задържа ли или да им я оставя да я продадат на друг? Естествена кожа е, леко лъскава, без прегради вътре.
Скрит текст:

Задръж я, хубава е. Чантата е ежедневна а не за пътуване.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 21:58 от bubanka

# 277
Чантата е супер. Ако бях на твое място бих я носила.

# 278
Реших да я запазя, благодаря на всички. Още е с етикета.

# 279
То оставаше за тази цена да я върнеш Simple Smile. И модела е хубав и цвета също.

# 280
  • София
Аз съм твърдо не, за тази чанта. Ще ти пратя адрес на лично, за да те отърва 5😉

# 281
Взех тази от charity shop за £9. Чудя се сега да я  задържа ли или да им я оставя да я продадат на друг? Естествена кожа е, леко лъскава, без прегради вътре.

Този цвят беше страшно модерен по-миналата година, в Германия имаше страшно много дрехи с него. И аз си купих панталон и пуловер, зимни. Харесват ми и независимо, че в момента цветът не е модерен, смятам да си ги нося и тази зима. Чантата е приятна, но според мен може да добавиш шалче или някаква висулка, защото дизайнът е твърде изчистен. Става и за лятна и за зимна чанта, само сменяш шалчетата...

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 08:32 от bubanka

# 282
Чантата е хубава. Цветът не знам дали е модерен, имам такъв панталон от 2 години, един от любимите ми е.

# 283
Искам да споделя за един много свеж, оригинален, нов, за мен - страхотен сериал, а именно The white lotus
https://m.imdb.com/title/tt13406094/?ref_=nv_sr_srsg_0
Истинско пиршество и модно ревю. Невроятен стайлинг и така перфектно таргетиран и засилващ присъствието на всеки от героите (особено тези, изиграни от Кони Бритън и  Дженифър Кулидж).
Въобще… продукция, в която модата и литературата имат и правят страхотна поддържаща роля.

И за да не е спам - къде мога да потърся този тренч, който  се изчерпа докато пусках поръчка и никъде не откривам:

Искам си го! Гледах го 3 дни и накрая…

# 284
  • София
Аха, значи имало и други луди като мен, които гледат сериали и заради модата. ☺️

Общи условия

Активация на акаунт