Модни консултации (Септември, 2021) - 59

• 54 884
  • 878
  •   2
Отговори
# 750
  • София
При мен само едното палто мога да го нося зимата. Иначе едното ми е с размер 36, а другото 38.
П.С: Не се завалва

# 751
Ще го видим дали се заваля, това е мисля 70% вълна, което си е ок за преходен сезон, като по плътна жилетка ми е😀
Което отговаря и на следващия въпрос - няма подплата, но аз и не търсех с такава. Мисля, че го има в още един цвят - сиво/синьо някакво беше.
Аз съм размер XS/34 в почти всички марки, освен кореняк немските и холандските, там купувам 32 размер или XXS.

# 752
snowwhite12,
Твоето също е много хубаво! Какво е?

Dika доставят ли извън България? Опитах се да им разгледам сайта, но е все едно аз съм го правила.

# 753
snowwhite12,
Твоето също е много хубаво! Какво е?

Dika доставят ли извън България? Опитах се да им разгледам сайта, но е все едно аз съм го правила.

Мерси! Моето е More&More. Ще дойде до два дни и мога да дам отэив, съвсем малко по-скъпо е от това на дика, 179 евро е, но аэ го вэех с допълнително 15% намаление.
Дика мога да си ,,органиэирам" да ми пратят, иначе на сайта пише, че доставят само до България.

# 754
  • София
Дайте на магазини и там пише къде имат извън Бг.

# 755
  • Street of Dreams
Ondine, скокни до Dika, Elizabeth, а ако имаш повече ресурс за оползотворяване - TeadoreP. Има доста добри попадения.
Също така съм решила, че ще си поръчам палто от YM by Yana Mishung, работи уникално, супер платове, а цените са изключително нормални.

Да ви кажа, винаги съм се учудвала какво харесвате в Дика, но все се въздържам, за да не обидя някого без да искам. На мен повечето модели ми изглеждат абсолютно лелишки (не само на палтата) и някак си заседнали в един бездушен стил, който нито е класически, нито е модерен. Само в БГ съм го виждала този стил. Сега прегледах сайта и стигнах до същия извод. Иначе обсъжданото бежово палто е също като моето сиво, което вече цели 5 години нося. Предходното ми също беше тип халат, но в черно, а преди него имах такова в тъмнокафяво. ОК съм с модела доста - класика е и с ботуши с ток, и с кецове, и с кубинки, но вече ми е време да разнообразя.
Теадоре ги намерих в интернет, но не видях палта.
Елизабет тези ли са?
https://elizabeth-bg.com/product/kaso-gashterizonche-s-bleshtuka … tena-pola-s-cepki
Нямат нито едно останало палто на сайта (или аз не търся както трябва?), но сякаш бих могла да си избера от тях. Цъкнах рандъм и попаднах на това, което би дошло под въпрос като идея. Жалко, че всички са изчерпани.

Сноу, носталгия е. До петък бях в София, за втори път тази година. Посетих мола на Ситняково и още един на Цариградско, все им забравям имената - абсолютно нищо не си купих. И Скай сити, в който бих казала че просто няма нищо - по-странен мол не бях виждала. Писала съм и друг път, че от години не мога да прекарам повече от половин час в мол, нещо ми става. Пазарувам онлайн, освен ако не искам да видя конкретен магазин. Иначе много ми се иска да си взема нещо различно от редовните ми марки и сайтове.

# 756
Скрит текст:
Ondine, скокни до Dika, Elizabeth, а ако имаш повече ресурс за оползотворяване - TeadoreP. Има доста добри попадения.
Също така съм решила, че ще си поръчам палто от YM by Yana Mishung, работи уникално, супер платове, а цените са изключително нормални.

Да ви кажа, винаги съм се учудвала какво харесвате в Дика, но все се въздържам, за да не обидя някого без да искам. На мен повечето модели ми изглеждат абсолютно лелишки (не само на палтата) и някак си заседнали в един бездушен стил, който нито е класически, нито е модерен. Само в БГ съм го виждала този стил. Сега прегледах сайта и стигнах до същия извод. Иначе обсъжданото бежово палто е също като моето сиво, което вече цели 5 години нося. Предходното ми също беше тип халат, но в черно, а преди него имах такова в тъмнокафяво. ОК съм с модела доста - класика е и с ботуши с ток, и с кецове, и с кубинки, но вече ми е време да разнообразя.
Елизабет тези ли са?
https://elizabeth-bg.com/product/kaso-gashterizonche-s-bleshtuka … tena-pola-s-cepki
Нямат нито едно останало палто на сайта (или аз не търся както трябва?), но сякаш бих могла да си избера от тях. Цъкнах рандъм и попаднах на това, което би дошло под въпрос като идея. Жалко, че всички са изчерпани.
Сноу, носталгия е. До петък бях в София, за втори път тази година. Посетих мола на Ситняково и още един на Цариградско, все им забравям имената - абсолютно нищо не си купих. И Скай сити, в който бих казала че просто няма нищо - по-странен мол не бях виждала. Писала съм и друг път, че от години не мога да прекарам повече от половин час в мол, нещо ми става. Пазарувам онлайн, освен ако не искам да видя конкретен магазин. Иначе много ми се иска да си взема нещо различно от редовните ми марки и сайтове.

Странна работа, моловете наистина са много празни напоследък. Днес и аз имах време и ходих до Парадайз и...нищо не си купих! Ама че работа?

# 757
  • София
Ми класика са си лично за мен. Харесвам изчистени неща пък и не съм забелязала да ми стоят като на леля особенно по официални поводи, но всеки си има мнение.

# 758
Понеже е невъзможно да се влезе в сайта, а много ми харесаха ботите на Деси, ги намерих подобни
Явно ще са тренди тази есен/зима.

# 759
Понеже е невъзможно да се влезе в сайта, а много ми харесаха ботите на Деси, ги намерих подобни
Явно ще са тренди тази есен/зима.
Май и в Зара гледах такива. Не им е първи сезон откъм актуалност.

# 760
  • Street of Dreams
Всички палта, които намерих с такава яка, каквато искам, са в гамата, която най-малко ми отива.
Скрит текст:

А в това направо се влюбих, просто никак не ми се носи черно

И все пак като съвкупност от всичко най-много ми харесва все още синьото, направо не мога да им простя лошата изработка. Ако поне цветът отговаряше, бих пробвала по-малкият размер.
Скрит текст:

# 761
Да ви кажа, винаги съм се учудвала какво харесвате в Дика, но все се въздържам, за да не обидя някого без да искам. На мен повечето модели ми изглеждат абсолютно лелишки (не само на палтата) и някак си заседнали в един бездушен стил, който нито е класически, нито е модерен. Само в БГ съм го виждала този стил.
да си кажа какво аз харесвах в Дика. Материите  и кройките на каквото и да пробвам ми седят просто като шити по поръчка- имам гащеризон, няколко костюма и блузи. Стилът определено е “лелишки”, но за работа ми бяха перфектни, защото избирах доста изчистени неща, които не бият на очи, а ми бяха изключително удобни. Работата ми изискваше да съм с костюм. След като я смених спрях да пазарувам от Дика, просто защото няма къде да нося такива дрехи.

# 762
  • Бургас
Скрит текст:

Елизабет тези ли са?

[/spoiler]
Многократно съм се чудила на този еднотипен бг "стил" и стигнах до извода, че дизайнерите са от едно поколение, и са учили на едно и също място.Даже Дика са малко по-интересни от другите, които са като копи-пейст модели.

А това да излезеш с празни ръце от мол  и магазини вече не ме изненадва.

# 763
Ondine, аз също никога не съм харесвала Дика, миналата седмица просто ми трябваха нови дрехи за интервю, в компания, която е малко по-консервативна.
И тогава много си харесах и палтото.
Иначе и според мен не са нещо уау.
Иначе да, показаният линк са Елизабет, но според мен началото на Октомври ще започнат да изкарват палта.
Миналата година си бях харесала сигурно 10 модела, все с хубави платове, обаче с локдаун, реших, че няма смисъл.

Аня, не знам къде си позиционирана, обаче ние обикновено използваме превозвачи, за стоки от Европа, мисля, че извършват и обратната услуга.

# 764
  • Street of Dreams
Ако трябва да ходя на работа с класическо облекло или костюм, със сигурност бих заложила на дизайнер от сорта на Армани. Винаги, винаги си личи. Ако заплатата ми не ми позволява да си го купя - ще си ходя с дънките и да си гледат работата.
 Grinning

Лола, пиши моля ти се като пуснат палтата да разгледаме.

Общи условия

Активация на акаунт