Модни консултации (Септември, 2021) - 59

• 55 040
  • 878
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря ви за отделеното време.
И аз клоня към тези с връзките. Но някак са... обикновени. Чак скучновати.
Обувах и двете, с тънък глезен съм и с двата се харесвам. И двата чифта са удобни.
По грубата подметка е плюс, спира ме тази шарка с перфорацията на катаремените. Знам, че пак е актуална, но мнооого ми ретро.
Значи с панделката- решено.

# 196
Категорично- с панделката.
Другите ми са ужасно ретро.

# 197
С катарамата са много по- хубави, да, ретро са, но това не пречи изобщо щом са ти по вкуса. Има разлика между ретро и "бърза" мода, на която й е минала модата.
Тази панделка изглежда странно на кожени обувки, и сме я виждали безброй пъти вече върху кецове и съвсем скоро ще е изцяло демоде.

# 198
С кататамата са по-нестандартни и определено са непреходни .С панделки има обувки под път и над път.

# 199
Не энам, според мен с катарамата иэобщо не са ретро. Таэи перфорация е класическа и не й минава модата. Обувката е добра, но ако не носиш дрехи, които си отиват с тоэи стил обувки, е иэлишно просто.

Другите с панделката иэобщо, ама иэобщо не са скучни. Дори бих ги нарекла леко екстравагантни :Д Иэчистени, иэглеждат тесни, класически и с една голяма, леко натрапчива панделка. Това, ако ти стои, е една много кокетна, но и елегантна комбинация според мен. Няма нужда нещо да е крещящо, эа да е интересно. По-скоро намирам иэчистените и съвсем леко подправени с детайли дрехи/обувки/тоалети эа интересни.
Това е от мен. Мнението на един сухар. :Д

# 200
  • София
Полина , много са хубави Лакоските. Честито!

За другата дилема не мога да реша. На мен ми харесват шарките на тези с катарамата, не мога да си обясня защо изглеждат по груби. Другите са хубави, но връзките им не са по моя вкус.

# 201
  • София/Севлиево
Тези с катарамата ми харесват повече.

# 202
И аз съм за тези с катарамата.

# 203
  • Варна
+1 за катарамите

# 204
Полина пак ли е купувала обувки? Изтървала съм Joy .

Обувките с катарами те не са ретро, а са много известен модел мъжки обувки. И двата чифта не ми допадат, но ако ги видя обути може и да ми харесат.

# 205
  • София
Много зависи с какво ще ги носиш. Изглеждат сходни, но са всъщност напълно различни стилово. На мен тези с катарамата ми харесват повече, но си ги представям с дрехи от моя гардероб.

# 206
Стилът ме е  спортно елегатентен. Предимно съм с панталон до кокалчетата.
Рядко обличам поли и рокли. Много обичам да нося, но в ежедневието ми е по- удобно с панталон.
Утре мисля да мина да пробвам с по дълъг леко чарлстон панталон пак да ги обуя и както винаги сигурно ще купя  съвсем други обувки.
Нещо мисля ли го, не го ли грабна на секундата значи трябва да се насоча към друго...
Във вторник ще ви пиша какво съм купила.
Когато ги мерих бях с рокля и добре ми стоят добре. Даже много добре.

# 207
Тези с катарамата! Класически обувки.

# 208
  • София
Здравейте Simple Smile

От доста време следя темата, но така и не се престрашавах да пиша.Сега обаче имам нужда от вашата компетентна  помощ. Виждате ли го това яке съчетано с някакви различни обувки от кецове/спортни обувки/ или тип кубинки. В издирване съм на затворена обувка, която да дава някаква височина , но нищо не ми харесва

# 209
IussyP,
Разбира се… чудесно ще е с боти на ток. Или ботуши. И една рокля за рязкош… Кой номер носиш?
Никога не бих носила такова яке с кубинки или обикновени кецове.

Общи условия

Активация на акаунт