Модни консултации (Септември, 2021) - 59

• 53 982
  • 878
  •   1
Отговори
# 765
Заплатата в България не позволява Армани, но същата позиция в западна Европа позволява custom made в Италия примерно, с доста облаги, но това е една друга тема, която ни е позната на всички.😀😀😀

Добре, надявам се да не забравя

# 766
Дами, здравейте, харесах си една жилетка и се чудя. Цвета ми отива, но пък дали не е твърде цветна някак и обемна?

Като фигура съм от типа на Мегън Фокс, дори същата височина имаме, малко повече в моя полза. Ако е от значение. Ще носа с много прилепнали скини дънки в синьо и бяла блуза по тялото или синкава.

# 767
Дами, здравейте, харесах си една жилетка и се чудя. Цвета ми отива, но пък дали не е твърде цветна някак и обемна?

Като фигура съм от типа на Мегън Фокс, дори същата височина имаме, малко повече в моя полза. Ако е от значение. Ще носа с много прилепнали скини дънки в синьо и бяла блуза по тялото или синкава.
Подготви се за зверско завалване, само това ще кажа.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 17:55 от bubanka

# 768
Точно това подозирах.
50 памук
50 модал
е състава

# 769
Дика и аз не харесвам, каквито им бяха моделите преди 10-15г, такива са си и сега. Точно БГ "мода", никъде другаде и аз не съм виждала подобен стил.
Купувала съм от тях панталон и блуза, вярно качествени, но облякох веднъж и до там.

# 770
В Дика има много хубави неща според мен. Не всичко, но винаги има по нещо, което си струва эа офис среда. Вэимала съм си панталони, сака, но особено и рокли, не от ония с цветчетата, а иэчистени, тесни рокли до коляното. Нося и Дика, и Босс, и Комма, и много други раэлични марки от раэличен клас на работа и само комплименти получавам эа Дика-нещата си. Смея да твърдя, че не съм лелка, но всеки с вкуса си. :Д Човек трябва да има око эа теэи неща, които се съчетават добре в офис ежедневието, тогава може навсякъде да паэарува.

# 771
  • София
И аз харесвам неща на Дика. Имат добри кройки и материи.

# 772
Като бях студентка постоянно се захласвах по витрината на Дика и си казвах " Някой ден ще работя такава работа, че ще нося Дика и обувки Джани, явно това ми е била представата за ВИП магазини. Селянка великолепна! 😅

# 773
В Германия понякога трудно се намират рокли от типа абсолютно иэчистени, до коляното, шити эа слаби, пясъчни форми, от добра материя и да са под 200-300 евро. Единствено Ралф Лорен или Тайгър ъф Суидън са яки, вталени, но пък не от онаэи твърда материя и пак са си поне 100-150 евро в намаление. Босс пък са по 200-300 евро. Любимите ми кройки, но брутално скъпи. И такива нося наред с Дика, Дафне и Елиэабет, но эа мен лично бг марките са един вид ,,таен коэ", эащото с търсене съм си съэдала един приличен набор от всякакви рокли от описания стил: иэчистени, до коляното, тесни, съчетаващи се с много неща, иэглеждат дори скъпи, а често струват 60-150 лева. 😄 И эа инфо: повечето немски адвокатки се обличат катастрофално эле. Армани не носят много. Виждала съм адвокати с дънки в съда и е no comment. И с кожено яке и поло пуловер-неуважение е эа мен. Честно каэано Дика е светлинни години по-добра марка от ХМ, където паэаруват доста хора и където аэ лично не влиэам.

# 774
От Дика никога не съм взимала. Аз от Дафне имах само една блуза от трико, но изобщо не ми харесва идеята им за трико и кройка. Износих я, но не ми беше любима. Същото мисля и за Стилна жена.
Майка ми си купуваше от там само поли.
Според мен и двата магазина отговарят повече на стила на по-възрастни дами със стил.

Аз се отказах от жилетката. Малко е и торбеста, но ме спря главно завалянето.

Да ви кажа аз и не харесвам много елегантния стил като например като се издокара Naomi Boyer. В нашето ежедневие не върви много. Не съм виждала и жени по улиците така. Освен по инстаграм профилите.
Най-си харесвам спортно-елегантни визии, да не се престарава човек.

# 775
В Дика отдавна не съм влизала, защото просто в момента просто нямам нужда от нещата в стила, в който шият.
Но преди години, като студентка още (значи още в миналия век) какво палто имах от там- уникално просто. 4-5 години може би експлоатирах при всяка възможнжст- не мръдна. Накрая просто ми омръзна и спрях да го нося.

Допивам кафето и отивам за тази красота https://st.mngbcn.com/rcs/pics/static/T1/fotos/S20/17045956_52_D … 2&imdensity=2  В събота я гледах, чудих й се нещо, от тогава все я мисля, значи- моя е!

# 776
  • София
Да ви кажа аз и не харесвам много елегантния стил като например като се издокара Naomi Boyer. В нашето ежедневие не върви много. Не съм виждала и жени по улиците така. Освен по инстаграм профилите.
Най-си харесвам спортно-елегантни визии, да не се престарава човек.
Дай пример със снимки, че поскролвах профила ( за първи път я чувам) и нищо много елегантно не видях.

# 777
Тя скоро роди и има малко дете и вероятно затова, но ето пример:

https://images.app.goo.gl/LKckWDTn2MXTDNHC6

Аз лично за себе си предпочитам такава визия:
https://images.app.goo.gl/FgUd7iaCkafeRFu76

Но с ниски обувки и по прилепнали дънки.

# 778
Първата виэия не е подходяща эа хора, които трябва да са елегантни на работа. Wink Дори эа мен няма нищо елегантно в нея, но вкусове много.

# 779
Аз не мислих точно за работа, а за облекло по принцип. То хората, които трябва да са елегантни не са много като професии. Запмен лично е too much особено с тези токове и това сако.
Със сигурност не е спортно. Не знам тогава какво е.

Но и нямам опит, защото не съм много на ти с модата.

Общи условия

Активация на акаунт