"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 43 570
  • 811
  •   1
Отговори
# 150

Един ден закъснение и много бледа втора черта, какво мислите ?

Днес ми е пети ден закъснение, нов тест и не се вижда втора чертичка. Объркана съм.
Цикъла ми обикновено е 23 - 25 дена. Днес е 29 ден. В понеделник ще отида на кръвен.

# 151
  • София
Аз пък виждам втора бледа черта на този тест.

# 152

Моля за разчитане, че от вълнение и името си не мога да прочета.

# 153
Бременна стe.

# 154

В 3-та седмица?
Благодаря сърдечно за помощта и откликването на моите трепети ❤️

# 155
По-вероятно 5-та +. Успех.

# 156

В 3-та седмица?
Благодаря сърдечно за помощта и откликването на моите трепети ❤️

Зависи кога ви е била последната менструация. Референтните стойности са ориентировъчни.

# 157
  • София
3-та седмица е преди закъснение. Кога е трябвало да ти дойде?

# 158
3-та седмица е преди закъснение. Кога е трябвало да ти дойде?

Преди 6 дни

# 159
  • София
Ако е правилно изчислена - значи си 4+6гс. След 48 часа направи втори кръвен за да видиш дали се удвоява резулатът.

# 160
Здравейте, от доста време правим опити за бебе. Този месец гинеколог ми изписа дуфастон за 10 дни по 2 от 13-тия ден на цикъла заради обилна менструация. Мисля че засякох овулация на 10.09. В последните дни на прием на дуфастон имах силни предменструални болки в корема. Вече 5 ден не пия дуфастон, менструация не е настъпила, нямам ПМС освен това че се усещам гърдите огромни. Това, което ме притеснява е че от 2 дни съм с Т 37.00-37.3.  Не пия нищо за да не навредя на евентуална бременност. Менструация би трябвало да настъпи на 29.09. Въпроса ми е: възможно ли е тази температура да е ранен признак на бременност?

# 161
  • София
Скрит текст:
Здравейте, от доста време правим опити за бебе. Този месец гинеколог ми изписа дуфастон за 10 дни по 2 от 13-тия ден на цикъла заради обилна менструация. Мисля че засякох овулация на 10.09. В последните дни на прием на дуфастон имах силни предменструални болки в корема. Вече 5 ден не пия дуфастон, менструация не е настъпила, нямам ПМС освен това че се усещам гърдите огромни. Това, което ме притеснява е че от 2 дни съм с Т 37.00-37.3.  Не пия нищо за да не навредя на евентуална бременност. Менструация би трябвало да настъпи на 29.09. Въпроса ми е:
възможно ли е тази температура да е ранен признак на бременност?
По-скоро на предстояща менструация. При бременност се появява по-късно този "симптом".

# 162
  • София

Един ден закъснение и много бледа втора черта, какво мислите ?

Днес ми е пети ден закъснение, нов тест и не се вижда втора чертичка. Объркана съм.
Цикъла ми обикновено е 23 - 25 дена. Днес е 29 ден. В понеделник ще отида на кръвен.
Ами щом няма втора черта при това закъснение, значи няма и бременност. Няма голям смисъл от кръвен, но щом искате. Просто изчакайте да станат 10 дни закъснение и ако няма менструация, посетете гинеколог.

# 163
Ако овулацията е била на 10.09, 29.09 е много късно за менструация. Според мен. 👌
Някъде в изчисленията грешиш.

# 164
  • София
Скрит текст:
Здравейте, от доста време правим опити за бебе. Този месец гинеколог ми изписа дуфастон за 10 дни по 2 от 13-тия ден на цикъла заради обилна менструация. Мисля че засякох овулация на 10.09. В последните дни на прием на дуфастон имах силни предменструални болки в корема. Вече 5 ден не пия дуфастон, менструация не е настъпила, нямам ПМС освен това че се усещам гърдите огромни. Това, което ме притеснява е че от 2 дни съм с Т 37.00-37.3.  Не пия нищо за да не навредя на евентуална бременност. Менструация би трябвало да настъпи на 29.09. Въпроса ми е:
възможно ли е тази температура да е ранен признак на бременност?
По-скоро на предстояща менструация. При бременност се появява по-късно този "симптом".
Всъщност, не съм съгласна с Афродита. Температурата се покачва след овулация и спада 1 ден преди или в деня на менструацията. Ако има бременност температурата остава завишена до края на бременността. Който е мерил базална температура знае Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт