"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 43 583
  • 811
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте мили дами искам да ви попитам дали този тест е положителен или е изпарителна черта? Трябва да ми дойде Ц. На 08.10.2021 но имам болки като предменструален Ц. И гърдите ми ще се пръснат и за това си направих тест, теста е направн към обяд не е сутринта. От дълго време пробваме с приятелът ми и много се надявам да е положителен.

Според мен си изчакай датата на цикъла и ако не ти дойде си направи отново тест, ама да е на 4-5 ден от закъснението,  за да е по сигурно. Също може и кръвен тест. Той даже е по-надежден.

# 181
Здравейте дами.
Последният ми цикъл беше 15-22, следващият се очаква между 12 и 18 октомври. Обикновено ми е сравнително редовен на 27 или 28 дни. От този месец решихме да стартираме опити. Не припирам и не бързам - знам че хубавите неща искат време.
Въпросът ми е следният. около 2 дни след последния път започнаха да ме болят яйчниците и кръста. Но болката е по-специфична. Обикновено около овулацията имам тъпа болка в яйчниците, не много слаба. Тази на усещане е по-различна и по-силна (но поносима). Не е постоянна, появява се и изчезва. Забелязвам, че повече се получава ако седя - като съм права и легнала по-рядко се случва да ме приболи и то основно кръста.
Иначе и последните дни вечер се чувствам по-уморена физически (но това го отдавам и на промяната във времето, защото студът винаги уморява повече).
Още е рано за тестове, най-рано на 11-12, но се чудя дали това може да бъде признак, че са се случили нещата?

# 182
  • София
Не винаги е признак точно на бременност. По-добре си изчакайте и си направете тест.

# 183
  • София
Какви признаци на бременност, като ви остават 12 дни до цикъл. На вас тези дни ви е била овулацията, ако въобще се е случила.

# 184
Chimairah Едва преди два три дни ви е била овулацията. Ако се е случило оплождане,то яйцеклетката тепърва пътува и трябва да се имплантира в следващата една седмица. Каквото и да усещате,все още не е свързано с бременност. Казвате,че сега сте започнали с опитите-понякога след започване на опитите се наблюдават промени в цикъла,в ПМС, в усещанията.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 17:38 от Happyday❤️

# 185
Здравей те
С моя  приятел  пробваме от доста време да забременея 
Закъснява ми 4 дни

# 186
Много положителен е... 😊 Тихичко честито. Моят беше доста по-блед. Почти незабележима.

# 187
Дано сте права кога мога да отида на видеозон 🙏🙏🙏

# 188
Според мен изчакай 7-10дена.Честито ,пожелавам лека бременност!

# 189
Благодаря ви 😘😘😘

# 190
Да попитам имам един спонтанен аборт доктора ми каза вече че можем да справим опити за бебе сега съм в фертилност и шансовете ми за забременяване са средни правих тест за бременност и пак проявявам симптоми на бременност какъв е резултата и след актовете ког пак мога да направя пак тест на 3 ми идва ову и тогава са ми най високи шансовете за бременност споделете мнение

# 191
Да попитам имам един спонтанен аборт доктора ми каза вече че можем да справим опити за бебе сега съм в фертилност и шансовете ми за забременяване са средни правих тест за бременност и пак проявявам симптоми на бременност какъв е резултата и след актовете ког пак мога да направя пак тест на 3 ми идва ову и тогава са ми най високи шансовете за бременност споделете мнение
Сега сте в овулация, а правите тестове за бременност? Нещо не се разбира, сега правете тестове за овулация. Тест за бременност се прави, когато ви закъснява мензиса или ден два преди това.

# 192
Значи, нищо не разбрах. Щом сега са Ви фертилните дни, правите опити и 10 дни след последният полов акт правите кръвен тест за бременност или 14 дни след ОВ домашен. Най-добре си вземете лентички за установяване на ОВ и си сметнете колко ви е дълъг един цикъл (Ако например е 28 дни, някъде на 14ти ден ще ви е ОВ и от 9,10 ден може да започнете да ги правите).

# 193
Значи, нищо не разбрах. Щом сега са Ви фертилните дни, правите опити и 10 дни след последният полов акт правите кръвен тест за бременност или 14 дни след ОВ домашен. Най-добре си вземете лентички за установяване на ОВ и си сметнете колко ви е дълъг един цикъл (Ако например е 28 дни, някъде на 14ти ден ще ви е ОВ и от 9,10 ден може да започнете да ги правите).
правим опити имам лентички за ову на 3 ми е ову след колко време мога пак да забременея и да правя тестове за бременност

# 194
24/48 часа след положителен тест за ОВ, настъпва такава. Правите опити преди деня преди ОВ, този на ОВ и следващият поне. Тест за бременност Ви казах - най-рано 10 дни след ОВ (кръвен) или поне ден закъснение на МЦ (пиклив).

Общи условия

Активация на акаунт