На море в Турция - тема 72

• 92 753
  • 811
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Два пъти сме почивали в Лонисера, 2018 и 2019, и мога да кажа че сме доволни, но на базата на реалистични очаквания. Това е бюджетен комплекс, който обаче хем има хубав плаж, истински голям аквапарк, хубава озеленена голяма територия, хем държи (държеше може би) много бюджетни цени. Няма как да няма минуси, но съотношението цена-качество беше ОК тогава.
Големия ресторант си е точно столова, имаше купища храна, но нищо уау, хиляди хора, нахални руснаци и българи, обаче пък има и приятни ресторанти (панорама и бийч ресторанта ни харесаха), един закътан басейн си намерихме, аквапаркът е супер обезопасен, поне двете съоражения за деца.

Въобще, като имаме реалистични очаквания, рядко се разочароваме.

# 586
Абе, не знам за агенциите, но ето и преди малко във ФБ четох такива суперлативи за Лонисера, че чак да му се прииска на човек да иде там Joy
Между друтото аз за това и го резервирах, щото всички доволни. Синът ми каза, че съм извадила късмет с положителния ми тест и не сме отишли в Лонисера, защото със сигурност баща му е щял да мърмори какъв хотел съм избрала Satisfied
На кратко, по принцип ходим предимно във висок клас хотели, но това не значи, че не съм си харесвал и среден клас хотели по една или друга причина и сме си изкарвали чудесно...

Писал съм и преди, но в Lonicera Resort&SPA бяхме точно в годината на отлив на руснаците, а го резервирах от сайта им буквално като хрумване в последния момент преди тръгване и даже по път си говорих с тях през чата дали всичко е наред с резервацията. Избрах го защото беше наскоро отворен и блестеше от всякъде, а аз обичам да посещавам нови хотели и заради хубавата територия и плаж, бяхме си взели семейна стая, която е от две стаи и с две бани и получихме и панорамна гледка от последния етаж, а управителя ни разведе из територията и дори ни направи фреш от портокали на "бара" до сладкарница, където можеш сам да си правиш по цял ден. В онзи странен момент получихме повече лично отношение отколкото някога съм очаквал от подобен клас хотел и го видяхме в светлина, в каквато едва ли ще е възможно да се види отново...

Иначе е ясно, че най-големият проблем на хотела идва от много ниските цени за това което предлага, поради което е много популярен и без много конкуренция (или поне така беше дълго време сега не знам), а от пренаселването му и продължаващото дострояване на сгради и атракции идват и редица редици компромиси, което е неизбежно, но в определени периоди може и да е поносим, не знам и не бих исках да го видя препълнен с хора. Всъщност старите блокове известни като Lonicera World се предлагаха на още по-ниски цени, което пък допълнително обяснява навалицата. 

Аз се изморих от ровене и всичко ми се слива вече. Сравнявам дестиния и агенцията ми тук (в Германия живея), после коментари в букинг. И нищо не съм резервирала. Букинг са с най-високи цени към момента, травъл републик от вчера не ми се отваря. И пак да питам , ако някоя добра душа даде жокер - 26 септември, 2 възрастни, да има спа, фитнес, хубава храна и плаж, пързалки и анимация не ме интересуват. Хубав плаж/басейни/коктейл и релакс - това ми е търсенето

Напиши си Sirene Belek в гугъл и в дясно под снимките си въведи датите и все още можеш да си намериш много добри цени през разни посредници за този хотел, който вече коментирахме и е добър избор, а за отзиви за Анталия не е booking мястото, има си holidaycheck.de, tripadvisor.com и tophotels.ru преди него. Полетите няма да са ти проблем от Германия и така.

# 587
  • Берлин
Благодаря на всички по моя въпрос.
Досега съм ползвала винаги holidaytaxis за трансфери. Имате ли опит с други компании за трансфер?
И търся в сто теми назад един прекрасен пост на Роже за Land of legends. Някой може ли да го копира, ако го е запазил.
При нас планът се реформира - вила с басейн без изхранване в Белек ще е 1-та седмица (напаснахме се с близки приятели). 2-та седмица ще е Белек и там вече Легендите.

# 588
Досега съм ползвала винаги holidaytaxis за трансфери. Имате ли опит с други компании за трансфер?

Закачено е на първата страница мнението ми по въпроса и докато съм все така доволен други няма да търся, да не говорим, че почти винаги ни возят с луксозни лимузини, просто такива имат на разположение особено от летището...

Ти, разбира се, си провери цените и на другите, които предлагат такива услуги.

# 589
Здравейте, според вас за около 2500 лева,мога ли да намеря читав хотел в Анталия,с пясъчен плитък плаж и прилична храна за 2 възрастни и дете на 10 години,със самолет за средата на месец май?Може ли да ми препоръчате такъв или да изчакам ласт минит и последния момент за резервация?

# 590
  • София
Благодаря на всички по моя въпрос.
И търся в сто теми назад един прекрасен пост на Роже за and of legends. Някой може ли да го копира, ако го е запазил.
При нас планът се реформира - вила с басейн без изхранване в Белек ще е 1-та седмица (напаснахме се с близки приятели). 2-та седмица ще е Белек и там вече Легендите.
PAPURCHE MEHURCHE, на първа страница на темата, където са ревютата за хотелите, след хотелите в Белек има линкове за трите ми поста за Легендите.
Може да видиш освен holidaytaxis и https://gettransfer.com/en
Ползвам ги вече три години, имам сигурно над 20 трансфера с тях / не само в Турция/ и винаги съм бил доволен. По-ниски цени от техните поне аз не съм намирал и то за луксозни автомобили и микробуси.
А за вилата, браво!!!
Запазил съм някои вили в Белек и Алания и да видим кога ще им дойде времето. Страхотни са, а цените направо са ниски за това, което предлагат!

# 591
Здравейте, според вас за около 2500 лева,мога ли да намеря читав хотел в Анталия,с пясъчен плитък плаж и прилична храна за 2 възрастни и дете на 10 години,със самолет за средата на месец май?Може ли да ми препоръчате такъв или да изчакам ласт минит и последния момент за резервация?

Ще си позволя да предложа хотел, в който не съм ходила, но доверявайки се на Роже на 1000%, го заглеждам от скоро. Хотелът е най на юг, в Алания, което е предимство, защото май месец времето е колебливо. Казва се UTOPIA WORLD HOTEL 5 * и влиза във вашия бюджет със самолет. И тук и във групите във ФБ има много подробен разказ на Роже, подкрепен със снимки. Единствено за плажа не съм сигурна, дали отговаря на изискванията ви.

Edit: Ние имаме резервация за юни за Туран Принц и сериозно съм се замислила дали да не я сменим с Утопия. Цените са сходни.

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 15:07 от Viliianka

# 592
Viliianka, през  юни миналата година бяхме в Turan Prince, а през септемви - в Utopia. В Utopia ни хареса повече - интересна "горска" концепция, прекрасна градина и хубава храна. А за Long Beach не сте ли мислили? Там изкарахме прекрасно 2019г.

# 593
Viliianka, през  юни миналата година бяхме в Turan Prince, а през септемви - в Utopia. В Utopia ни хареса повече - интересна "горска" концепция, прекрасна градина и хубава храна. А за Long Beach не сте ли мислили? Там изкарахме прекрасно 2019г.

Ох, много ме раздвои, даже разтрои 😂
Лонг бийч май плажа е кофти. Казах по-горе, имаме резервация за септември в по класен хотел, та си търсехме нещо бюджетно за юни. И от няколко дни гледам Утопия и се чудя, дали да не сменя хотела. Ще сме с деца, с компания и е важно да има забавления за децата.

# 594
  • Берлин
Благодарности на Роже и Приключенеца. Всъщност ме интересува единствено вечерното шоу. Атракциони сме обикаляли по целия свят, разгледах и прочетох-не виждам нещо, което да ме привлича неустоимо. Ще потърся подробно инфо за самото шоу.
...
От мен твърдо ЗА за Утопия. Подценяван в темата, но отличен избор

# 595
  • Пловдив
Може и да намериш ,но се иска търсене.Тез Тур имат много хубава търсачка по критерии.При останалите са наредени по възходяща цена.Спираш се на някой и питаш тук.След това гледаш отзиви от руснаци и германци.За хубави хотели не очаквай да изскочи нещо в последният момент.Направи си резервация сега.

# 596
Здравейте, може ли да препоръчате агенция и хотел в Кушадаса и Мармарис ? Пътуването да е с автобус и хотела да има аквапарк и хубав плаж.

# 597
Какъв е плажът пред Утопия, морето дълбоко ли е?

# 598
  • София
Една новина /малко разочароваща/ за любителите на  Selectum.
Selectum Dreams Resort / третата, най-луксозна част от комплекса Selectum Luxury Resort, която се строи от 2019год./  е с ново име Selectum Essenza, но ще бъде открита не по-рано от 2024 година. Засега строежът е замразен.

И една новина /радостна/ за любителите на Lara Barut Collection. Тези, които изберат да почиват това лято там ще се радват на новия модерен аква парк, който вече е готов.

# 599
  • София
Здравейте, може ли да препоръчате агенция и хотел в Кушадаса и Мармарис ? Пътуването да е с автобус и хотела да има аквапарк и хубав плаж.

Човеци, дати, приоритети, бюджет, не става така. Айде както е нахвърляно и аз ще нахвърлям, Кушадасъ, двата хотела с аквапарк са Атлантик и Аква Фентъзи. Останалите са с по 4-5-6 пързалки. Агенции колкото щеш, Турс Клуб,.Емералд, Ориент 99, Албена Холидейз, Стенли Травъл, Версо Травъл все читави.

Общи условия

Активация на акаунт