Ясновидки/врачки - Тема 41

• 125 600
  • 779
  •   1
Отговори
# 495
Информация за някой около София,от когото реално има доволни?

Благодаря предварително!

# 496
Много благодаря на всички за отговорите! Да сте живи и здрави!
Ами аз освен мошенници друго не съм срещала😁около София и извън София и извън Бг .

# 497
Здравейте, някой да се е консултирал с Маргарита от Варна? Преди време намерих тук нейния номер и й се обадих. Тя се ядоса от къде съм й взела номера и каза, че не гледала. Накрая ме попита за името и годините ми и каза,че може да задам един въпрос. Отговори само с едно изречение, но сега като гледам може да се окаже права. Та, ако е гледала и на някой друг ще се радвам да споделите.

# 498
"За всяко прасе идва Коледа."

Това е в сила  за многото хора по нашите земи , които смятат че могат наистина да си играят с човешкия живот и мъка

Експлоатация на хора,  пускане на странни ритуали, объркване на животи, поробване за лични цели далеч преди да ни почнат и танковете , това понякога се намира вместо помощ
някой ще се погрижи за вас от добра воля ли , я почнете да спорите с още по - ненормалните  дарбаимащи и вижте какво ще ви се отговори отсреща , какъв вампиризъм се шири

човек , за когото писах скоро тук се обади и на фона на всичко,което  се случва почна да плаши как всички ще сме много зле ако не започне да работи ,тормоз  и още как, опити за контрол на живота само и само да се дадат пари

не съм против тези , които могат да помагат, и къде са ,тука има теми с информация , колкото няколко библиотеки и какво от  това ?

а ако предлагащите помощ пък видят че искате да не им ходите по свирката и им откажете пари за тия ритуали , какво чудо ще ви се изсипе по главите, енергия и то каква

селяндурщината и некадърщината по  тези земи не е точно за завладяване

# 499
Хахахахахаха те всичка са измамници .Едва ли.имат енергии .

# 500
Е като всички са измамници, защо все търсите и искате да откриете и да знаете?  😅
Не е ли по-лесно да разберете, че вие сами създавате реалността си? И че всеки ден е нова страница от нея?

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 21:47 от Angel_wing

# 501
Аз не мога да разбера, докога ще се толерира ОПГ групата от предаването " "Шесто чувство" по Евроком?!
Толкива година гавра с зрителите, едни и същи гласове, едни и същи схеми-" Мъжът ти се казва Иван, майка ти Пенка, обадете ми се след ефир".
Колко репортажи излъчиха Господари на ефира с " магове" от групата и нищо!

# 502
Аз не мога да разбера, докога ще се толерира ОПГ групата от предаването " "Шесто чувство" по Евроком?!
Толкива година гавра с зрителите, едни и същи гласове, едни и същи схеми-" Мъжът ти се казва Иван, майка ти Пенка, обадете ми се след ефир".
Колко репортажи излъчиха Господари на ефира с " магове" от групата и нищо!

🤣🤣🤣🤣Не мога не🤣🤣🤣🤣така е

# 503
Здравейте,
Не знам дали питането ми е за тук, но търся жена, която лее куршум и бае за уруки и страх в околността на град Пловдив. Дали някой има такава информация?

# 504
Моля споделете мнение за Роберт Йовчев. Някой бил ли е при него, какви са отзивите? Има само един два коментара за него. Благодаря!!

# 505
Божидар Трифонов не сте ли били при него не познава ли, нали е уж най известен!

# 506
  • София

И аз търся мнение за него

# 507

И аз търся мнение за него
Е аз се записах Април и се чуда кво да правя дали да ходя!!

# 508
Здравейте! Интересувам се за някой/я добър/ра за гр. Стара Загора или областта. Дали сте чували или имате наблюдения. Много благодаря предварително за помощта! Лек и успешен ден!

# 509

Имах глупостта да се свържа с него. Поиска ми 50 лв срещу които ми каза че имам магия. Нищо повече. За тия пари две думи. После ми поиска 700 лв за да ми я развали,като ме заплашваше,че докато не се развали няма да ми се оправи живота. Разбира се отказах. Циганин!!!

Общи условия

Активация на акаунт