Къдрокоси красавици - 7

• 64 922
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Да, косата ми е проблемна от известно време и затова започнах да ползвам професионални продукти от месец. Времето е малко наистина, за да има бърз ефект. Ползвам на Joico moisture recovery шампоан и маска.
Още не съм ползвала ДПШ, но имам вече два Grinning, обаче се боядисвах онзи ден и не смея да ги ползвам. Мога ли?

# 196
  • София
След боядисване аз изчаквам за ДПШ, не знам дали е правилно. Обикновено преди боядисване го ползвам. Протеин имаш ли за редуване?

# 197
Да, имам протеинов шампоан на Redken Extreme и го ползвах два поредни пъти, след като вече имах три измивания с хидратиращите продукти и повече не съм го ползвала. При първото измиване с него косата ми още при съхненето /аз не суша със сешоар/ започна да се къдри така, както по принцип се държи косата ми.
Ще изчакам още с ДПШ и тогава ще започна отначало всичко, стъпка по стъпка.

Благодаря ви за съветите! Simple Smile

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 12:51 от Impatiens

# 198
  • София
По-добре е да ползваш термозащита и сешоар. Ванеса, ако не се лъжа, беше обяснила защо. Ще се справиш с косата, а и къдрици ще си отгледаш. Simple Smile

# 199
Има ли актуална тема с препоръки за сешоари? Аз имам само четка на Ровента, нямам обикновен сешоар и дифузер.
Вие какви ползвате?

Потърсих и намерих някои мнения на VanessaDE за сушенето и май ще преосмисля възгледите си за тази процедура Grinning

# 200
Може ли да ме насочите, къде е писано за сушенето? Не успявам да го намеря.

# 201
аз същото щях да попитам - вчера се разтърсих и открих единствено, че слага масла в разните финиши. Но какви точно, не разбрах, а и предположих, че има нещо повече.

# 202
Здравейте ! Използвали ли сте Еластизайзър на Филип Кингсли ? Доволни ли сте или е прехвален продукт ?

# 203
Здравейте ! Използвали ли сте Еластизайзър на Филип Кингсли ? Доволни ли сте или е прехвален продукт ?
Това е продукт, без който не оставам. Косата ми е като преродена след него. Много съм доволна.

# 204
  • София
Аз пък не съм доволна и не виждам ефект. За мен са пари на вятъра.

# 205
Аз моя го подарих. Никаква полза не видях от него. Твърде прехвален е според мен. Никаква разлика от маска за 5 лв. Поне за моята коса.

# 206
Казват, че ако косата не е много увредена или няма нужда от силно подхранване, Еластисайзърът няма ефект.

# 207
Не знам, аз моята я имам за увредена при ежемесечно боядисване. Абе не съм доволна от този продукт и честно казано, много се разочаровах. Подходих с очакване за вълшебства, каквито са коментарите...

# 208
Поръчах го на намалението в Златна рибка, ще пробвам и ще пиша. Не ми се даваха 70 лв за проба, но определено имам нужда от някакво подхранване.

# 209
  • София
За моята коса, която е 3b към 3c, е перфектен🤗 (малко под раменте е, тънък косъм, 2/3 окапа след ражданията, суха с омазняващи се корени, жестоко изгоряла след некомпетентно направени руси кичури).
Чета ви от доста време, пробвам различни, препоръчани тук неща и донякъде намерих кое действа добре за мен+нов фризьор с неговите си препоръки и продукти, та вече по- активно ще се включвам след почти 9 г.   Четене и проба-грешка😊

Общи условия

Активация на акаунт