Къдрокоси красавици - 7

• 64 881
  • 754
  •   4
Отговори
# 90
  • София
Javelinia, няма смисъл да използваш prewash преди ДПШ. Освен това след него е добре да заложиш на най-хубавата и най-богатата си грижа - например Архитект маската. После запечатваш с един хидратираш балсам и си готова.

Иначе съчетаваш горе-долу както си ги разделила. Протеин с протеин. По желание можеш да запечаташ с хидратиращ балсам накрая или да минеш направо към стилизантите.

Ако ще миеш с хидратиращ шампоан, караш само с хидратиращи продукти до края (вкл. и стилизантите и финишите).

# 91
Аз не съм от особено разбиращите откъм съставки/ дано да се включи Ванеса/,но косага ми изхлежда много “ втвърдена” и аз бих залохила на хидратация изцяло и от време на време протеин, но по-рядко.

# 92
Javelinia на мен дължините ми изглеждат по-скоро като недоизмити.Ако слагаш ДПШ само по скалпа,тази дълга и гъста коса няма как да се измие.
Както са ти казали,преди ДПШ не слагай преуош,поне не такъв,който трудно се мие,като Еластисайзъра,ползвай масла или маски.
Пробвай на следващо миене Ш Меди и после балма на Джойко,а накрая Нектара.Но,не слагай преуош.
И покажи резултата да видим какво ще се получи.
Какъв сешоар ползваш? Моята коса става така след една загубена Ровента

# 93
Благодаря на всички за отделеното време и съвети!
Ще пробвам още тази вечер комбинацията, предложена от Ванеса.

VanessaDE, това е сешоарът, който ползвам :
https://www.amazon.co.uk/Philips-HP4395-SalonDry-Active-Hairdryer/dp/B005HQGKRE

# 94
Днес получих цялата серия на десата от намалението на рибката.  Уникално миришат!
Нямам търпение да ги пробвам тези дни и да кажа дали съм доволна.

# 95
Да, и според мен страхотен, а и много дълготраен аромат имат. Аз съм много доволна от крема-за сега се справя чудесно.
Поръчах си и 2-минутния рекоструктур на ApHogee, който направи чудо с косата ми. Отдавна не е била така съживена.

# 96
Javelinia аз също ползвам Филипс,но моят е такъв

Супер евтин,уж 2 пъти повече йони,дрънта-ланта...обаче на мен много ми допада.А дифузерът му е мечта.Смених 3-4 вече,плюс професионални и не знам какви си.За мен,те не са за нашите коси.Твърде силни са и струята изправя косата.
Суши на силна скорост само корените,после намаляй на средна скорост и изсушавай цялата коса.Винаги на средна температура,за да не ти се фризира косата

# 97
Аз даже си суша косата със студената струя, без зимата. Така редуцирам донякъде фриза. Веднъж вече измих с Dessatta, сложих и балсам. Първите впечатления са ми положителни.

# 98
А само аз ли намирам крема за къдрици на уж качествената Ланза за кофти ?!
Дадоха две мостри,когато си купих олиото за къдрава коса на Чи и крема на Десата / от които съм доволна,олиото е много добро по мое мнение/ .

# 99
Пробвах серията на десата.
Не знам дали съм доволна , но май не е лош.
Все още продължавам да съм на мнение, че пяната на мароканойл е на първо място!
Шампоан и маска - макадамия!

# 100
Добре..
Признавам, че съм доволна много от крема на Десата ! Той се нарежда на второ място в списъка ми.
Използвам 8 изпомпвания.  Имам изключително дълга и гъста коса , която разделям на 4 огромни кичури. (Разделям си косата от скалпа на две половини , като от всяка половинка разделям пак по 2). И така на тези 4 кичури,  за всеки ползвам 2 помпички. В резултат на това косата ми става изключително прибрана , няма го гадния и досадния обем, който толкова много мразя и се боря с него... Много лесно се нанася и разресва.  Фиксира. И най-важното: има наистина нежни къдрици . Вярно , на места е малко твърда косата , но на мен това не ми пречи. Донякъде придава и леко "мокър " ефект. Възхитена съм. А за аромата иска ли питане ? Уникален.. дълготраен , вече втори ден го усещам и страшно приятен и хубав. Все едно парфюм съм си сложила.
Тъкмо ще имам 2 продукта ,които да редувам, защото не е хубаво да караме само с един единствен...

Шампоана съм доволна ,че страшно много разпенва на второ нанасяне, когато косата е по-мокра. И по този начин може да се спести от продукта.

Балсама/маската нещо май не ме впечатлява , защото поне 5-6 помпички ми трябват ,за да се нанесат на косата и сякаш пак не е достатъчно , не ми олигавя косата .... и усещам как много бързо ще свърши... балсама им ,мисля, че повече не бих повторила с покупката.

# 101
  • София
Аз само крема ползвам, но само две помпички на цялата коса, а ти осем, не е ли много? Вероятно затова се получава и мокрият ефект, аз нямам такъв. Важното е все пак да си доволна.
А кой е първият в списъка ти, може ли да споделиш?

# 102
Тъкмо и аз мислех да питам за първия в списъка 😁☺

# 103
Аз само крема ползвам, но само две помпички на цялата коса, а ти осем, не е ли много? Вероятно затова се получава и мокрият ефект, аз нямам такъв. Важното е все пак да си доволна.
А кой е първият в списъка ти, може ли да споделиш?

Ами аз предния път ползвах 4 помпички , обаче ми бухна косата , затова и не бях възхитена от крема. И сега като се изкъпах реших да удвоя дозата и вече съм доволна и разбрах , че това е количеството за мен , за да постигна желания ефект от мен .

Първото място в списъка ми е пяната на мароканойл Simple Smile там съм си с 4 изпомпвания,  достатъчни са ми.

# 104
Здравейте, може ли да ми предложете нещо, с което да не се заплитат краищата на косата? Краищата стоят на твърди "туфички" и при сресване косата се къса и пада. Използвам шампоани и балсами на Керастаз и Маронканоил за нормална коса или проблемна коса. От стилизиращите имам олиото на Керастаз за къдрава коса и кремът на Ми Аманте.
Искам да си купя шампоан и балсам за къдрава коса. Спряла съм се на Керастаз, Мароканоил или Милкшейк.

Общи условия

Активация на акаунт