Къдрокоси красавици - 7

• 64 986
  • 754
  •   1
Отговори
# 330

Ползвала съм го това на Виктория Simple Smile Явно моята коса е Бъгава 🤣.На етажи не се харесвах ,за това е равна вече Simple Smile
Моята коса е дълга до кръста и къдриците много трудно се оформят без да е на етажи, дължината ми отне много от качеството на къдриците, може би затова в моят случай този флуид помага, различни сме Rolling Eyes аз самата съм пробвала какви ли не продукти и засега оставам с това.
[/quote]

Да да ,моята коса е до плешките  някъде.Но сега ,вече месец ползвам Алфапарф за къдрици и определено са по-оформени.Има разлика. И седи по-къса. На всеки косъм различно се отразяват продуктите Simple Smile

# 331
Булгари, косата ти ми се струва 2б - 2с, моята е подобна. Косъмът ти е тънък, може и да не е рядка самата коса. При това положение - внимавай с етажите. Аз се харесвам без такива повече, но и рядко косата ми става по-дълга от раменете. Обикновено я държа около ключицата. Съжалявам, че ще го кажа (пак казвам моята коса е почти същата), но няма оправия за нашите коси. Те са чупливи, не са прави, не са къдрави. Един път стават разкошни, три пъти ужасни.
 Това, което аз бих направила е да суша с дифузера за повече обем, да я нося настрани, за височина в корена и да я отрежа равно за плътност на краищата. Дължина до ключицата.

Успех, каквото и да решиш, знам, че е трудно!

# 332
Булгари, косата ти ми се струва 2б - 2с, моята е подобна. Косъмът ти е тънък, може и да не е рядка самата коса. При това положение - внимавай с етажите. Аз се харесвам без такива повече, но и рядко косата ми става по-дълга от раменете. Обикновено я държа около ключицата. Съжалявам, че ще го кажа (пак казвам моята коса е почти същата), но няма оправия за нашите коси. Те са чупливи, не са прави, не са къдрави. Един път стават разкошни, три пъти ужасни.
 Това, което аз бих направила е да суша с дифузера за повече обем, да я нося настрани, за височина в корена и да я отрежа равно за плътност на краищата. Дължина до ключицата.

Успех, каквото и да решиш, знам, че е трудно!
А няма нищо Simple Smile Да 2б- -c  е май Simple Smile Знам,че няма решение 🤣🤣🤣. Т.е иска ми се да има Simple Smile  Моята имаше период много бързо растеше 😄. Сега ,колкото по-скъпи продукти ползвам ,съвсем се сбърка 🤣.Най-ме дразнят хвърчащите краища Sad .Аз скоро я постригах и изглежда по-късичка Simple Smile Бе друго си е правата коса.😄. Благодаря ви момичета.

# 333
ccvet,не нямам го,той ми е един от най-неприятните финиши на Керастаз.
Спрях се на термиците на Джойко Dream Blowout Thermal Protection Créme и Humidity Blocker + .Ще видим дали ще ми харесат.

# 334
Аз ходих до ЗР- взех си Ми аманте крема 😄+ един шампоан на Олиосета и тяхна ампулка. М

Не знам от кой продукт ,но косата ми стана доста лъскавичка и мека 😄. Не ми отежни шампоана косата Simple Smile Изправих си я 😄.

# 335
При мен не седи мазна , зависи явно от маслото . Но е по добрият вариант от течна Термо защита . Така или иначе всеки ден почти слагам масло 🤗 . Може крем също .

Масло няма да ми свърши работа,косата ще седи мазна. Машата ще я ползвам само за обем в корена,т.е. първите три пръста от към корена.

# 336
  • София
VanessaDE, може ли да споделиш каква е машата ти за ситни къдрици за обем? Търся си такава, но за съжаление във физически магазин не мога да открия, а онлайн като ги гледам не мога да преценя коя да бъде. Благодаря!

# 337
Мариянче,най-обикновена,от Алиекспрес Grinning ето я,Aofeilei е марката

# 338
VanessaDe
Пробвала ли си на Goldwell curly twist?
Фризьорът ми ги използва за къдрене с маша и даваше доста добри резултати. Иначе Редкен имат добър крем за термозащита, Керастас на мен не ми допадат.

# 339
Не,не съм го пробвала,Голдуел нещо не можа да ме грабне като марка.
Докато се начудя дали да е Джойко или не,видях че при нас са пуснали новия финиш на Олаплекс, N9 и светкавично реших какво искам Grinning

Ще споделя по-натам как е Blush

# 340
Не съм пробвала нищо на Олаплекс, скоро мисля да го направя. Иначе и аз не съм фен на Goldwell, но този продукт ми направи впечатление специално за маша.

# 341
Някой дали е ползвал млякото на Milk shake - Incredible Milk 12 ефекта?
Искам да сравня мнения - някак не забелязвам голям ефект на косата ми. Когато го ползвам веднага след баня, на мокра коса, ми допада само на първия ден след това. После сякаш бухва косата, особено връхчетата.

# 342
Всеки продукт на Милк Шейк направо попива в косата ми и все едно нищо не съм слагала, пак бухва. Вече спрях да ползвам каквото и да било на марката.

# 343
Аз не съм очарована от Олаплекс . Но,  Първо задължително трябва да ти направят терапията в салон.

Не съм пробвала нищо на Олаплекс, скоро мисля да го направя. Иначе и аз не съм фен на Goldwell, но този продукт ми направи впечатление специално за маша.

# 344

Здравейте! Косата ми е нетърпима, вижда се на снимката. Бухнала, никаква форма, на места има къдрици, на места няма. Започнах да я изправям , защото не мога да я изтърпя.
Продукти ползвам на Афоджи маската, Макадамия маска, термо и олио, Олиосета за лъскава коса маската, термо на Напура, на Биосилк коприната, също и бюджетни балсами на Гарниер и Елсев Лореал. Иска ми се да не я изправям така често, но не става. Бихте ли ми препоръчали продукти, които са подходящи за тази " кошница " 😂 и съвместими с изправянето? След изправяне, вече като я измия и изсуша е още по- суха и неприятна, летлива . Преди 2 год и половина ми беше до кръста, но буквално ми я изгориха и я подстригах късо. От тогава се боря за дължина и това е резултата, искам отново да е до кръста. Не се боядисвам . Извинявам се за дългият пост и благодаря на всички!

Общи условия

Активация на акаунт