Къдрокоси красавици - 7

• 64 971
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Защо до кръста? Тази дължина е супер.

# 346
Всеки продукт на Милк Шейк направо попива в косата ми и все едно нищо не съм слагала, пак бухва. Вече спрях да ползвам каквото и да било на марката.
А какво ползваш за финиш? Освен това на Милшейк, нямам друг продукт без отмиване, който да е кремообразен.
Имам термото Цимент на Керастаз - то може ли да се използва като финиш без последваща термична обработка на косата?

# 347
Ани Пенева, косата ти ми напомня за моята, когато не използвам нещо подходящо.
Мисля,че трябва да опиташ нещо за непокорна коса, за мен любима серия си остава Дисциплин на Керастас.
Аз бих сложила и на суха коса с мокри пръсти двуфазния гел-крем на Лореал за къдрици, малко да лъсне косата, но не знам дали ти обичаш така.

# 348

Здравейте! Косата ми е нетърпима, вижда се на снимката. Бухнала, никаква форма, на места има къдрици, на места няма. Започнах да я изправям , защото не мога да я изтърпя.
Продукти ползвам на Афоджи маската, Макадамия маска, термо и олио, Олиосета за лъскава коса маската, термо на Напура, на Биосилк коприната, също и бюджетни балсами на Гарниер и Елсев Лореал. Иска ми се да не я изправям така често, но не става. Бихте ли ми препоръчали продукти, които са подходящи за тази " кошница " 😂 и съвместими с изправянето? След изправяне, вече като я измия и изсуша е още по- суха и неприятна, летлива . Преди 2 год и половина ми беше до кръста, но буквално ми я изгориха и я подстригах късо. От тогава се боря за дължина и това е резултата, искам отново да е до кръста. Не се боядисвам . Извинявам се за дългият пост и благодаря на всички!

Моята е подобна,само че в момента е по-къса.Т.е заради къдриците.По-горе посочих ,че  си взех на Олиосета шампоана.Второ измиване-действа ми ок.Предимно ползвах Алфапарф шампоани.И въпреки,че съм доволна(последно ползвах синята серия за къдрокоски) ,шампоана ми идваше малко тежък.Омазнявяше ми се в корените 1 идея по-бързо..Или просто ,косата ми е имала нужда от протеин 😂 и аз не знам.Но си мисля,че този на Олиосетата е такъв. Определено обаче,от синята серия къдриците ми са по оформени.Ползвах шампоана,маската и олиото от серията.Имам и реактивиращият спрей(на някой ако му трябва да ми пише).Не съм спец,но може просто косата ви да има нужда от протеин.Да не е прехидратирана. 🤷🏾♂.Нека момичетата,които са по наясно да ви кажат.
Другото ,което открих за моята коса е крема на Ми аманте.Аз съм изключително доволна.Фризьорката ми ми беше сложила  малко на моята коса(изправи ме тогава).После аз го взех.При мен обира фриза,краищата ми не са така сухи.Аз съм много доволна.
Последно измих косата си с олиосетата,после маската за къдрици на Алфапарф,Сложих малко от ампулата на Олиосетата,малко Ми аманте 😃,плюс олиото мн малко за оформяне на косата ми и пяна на Алфапарф. На 2 ден ми е косата,къдриците си стоят 😂. Много неща "напльосках",но косата ми беше с мега сухи краища 🤷🏾♂🤷🏾♂.

# 349
Здравейте отново,

Искам да попитам на някоя от вас променяла ли се е косата след раждане? Някак си по скоро е чуплива отколкото къдрава.Синът ми е вече на 8 месеца, някак си след измиване на следващия ден някак си по скоро изглежда спаднала и безформена и трябва са я стилилизирам отново.  Дали това, че я нося постоянно вързана също не спомага или използвам неподходящи продукти?

# 350
Да,при мен. Докато са разбъркани хормоните при мен беше така. После с подходяща козметика и грижи,нещата се пооправиха донякъде.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 09:27 от hrisska2

# 351
При мен не се оправи...сега с 2рата бременност пак се накъдри, да видим след още едно рраждане какво ще я сполети:)

# 352
По време на бремеността беше супер. Сега не мога да я позная, даже сякаш е по рехава... Надявах се да кажете, че е период, ,но явно трябва да почна да полагам още повече грижи.

# 353
Моята коса след раждането не е същата-в лошия смисъл. Вече година и половина почти.. доста по безжизнена, оредяла и умряла.

# 354
Много точно го описа 😆
Моята едва сега като бременна се къдри като преди, но пък като се събудя сутринта и е сплескана.

# 355
  • В полите на Пирин планина
Моята след първата ми бременост беше ужасна. След доста време и грижи се оправи. Продължих с грижите и след втората бременност не е имало драстични дефекти. 😉

# 356
Какво точно имате предвид под грижи? То не са шампоани, маски, стилизанти, добавки и пак не си я харесвам като преди. От проченото в предните теми разбирам, че може би трябва да си взема ДПШ шампоан до сега не съм ползвала, но не мисля, че ще е достатъчно само това....

# 357
  • В полите на Пирин планина
На мен ми помогнаха маслени маски и подходящ финиш, но не всеки ги харесва, а с финиша е въпрос на проба и грешка...

# 358
Да продължим темата за финишите Simple Smile
Търся кремообразен. Олио имам.
Споделете какви ползвате и как ви се отразяват? При мен косата бухва на следващия ден, а не искам такъв ефект.

# 359
Доволна съм от Тиги, обира фриза,оформя къдрици, на другият ден дооформям само с влажни ръце.
Много икономичен кремообразен продукт ,за моята тънка коса и една помпа е достатъчна.

Общи условия

Активация на акаунт