Къдрокоси красавици - 7

• 64 067
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Кога нанасяте термозащита, преди или след стилизантите?

# 661
Преди топлинна обработка🙂 т.е. зависи от стилизанта. Ако са от типа за нанасяне на влажна коса първо тях, после подсушавам леко със сешоар и нанасям термозащитата до окончателно изсушаване.

# 662
А как беше редът като цяло - leave in, крем за къдрици, гел, термо…нещо такова ли е? Аз не ползвам всички заедно, но нали уж гела се слага на много мокра, а след другите все пак обирам малко…и се обърках. Днес пробвах нещо ново и това е резултата преди да разбия каста.

# 663
Здравейте момичета! Искам да направя подарък на приятелка четка Денман.  Косата е по- скоро чуплива, не много къдрава, гъста, дължина малко под раменете.
Въпросът ми е има ли разлика в моделите и какъв да взема, колко реда и въобще какво да гледам? То не че има голям избор де. Искам да може да си оформя къдриците с нея.
Благодаря предварително!

# 664
Здравейте момичета! Искам да направя подарък на приятелка четка Денман.  Косата е по- скоро чуплива, не много къдрава, гъста, дължина малко под раменете.
Въпросът ми е има ли разлика в моделите и какъв да взема, колко реда и въобще какво да гледам? То не че има голям избор де. Искам да може да си оформя къдриците с нея.
Благодаря предварително!
Аз съм с къдрава коса, имам четката, но не я ползвам. Не върши абсолютно никаква работа. Чудя се защо е толкова хвалена.

# 665
Аз взех стандартната, даже не знаех, че има различни видове. Чак след това установих, че се вади това отвътре и може да се променя броят на редовете Joy Със 7 реда е.
На мен ми харесва, помогва ми да намаля фриза на мокро, остава ми да нацеля и сушенето Satisfied
Бях я пробвала на детето в началото и се получиха няколко уау оформени къдрички. Но тогава още не знаех много какво правя, трябва да опитам пак.

# 666
Четката си е добра, ако пък се погледат малко клипчета и се ползват техниките, може доста добре да се оформи прическа. Аз нямам нерви да я ползвам кичур по кичур, но си я ползвам.

# 667
Аз си взех със седем реда и махнах два та са пет. Седем много ми опъва при ресане. Не е лоша, но рядко я ползвам от мързел.

# 668
Благодаря, момичета! Поръчах, дано да се хареса подаръка. Веднага ми се обадиха от магазина, ще изпратят и мостра на флуид  за оформяне. Много бързи.

# 669
Малко се обърках с тези Керастаз Simple Smile реших да пробвам известно време да мия косата си само с тях- протеин и хидратация. Хидратацията май се ориентирах, но за протеинов шампоан миже би трябва да взема Резистенс Архитект . Мислих, че и Хронолоджик е такъв, но сега чета че е хидратиращ ….. може ли малко светлина ? Simple Smile Генезис има две формули до колкото виждам …

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 09:21 от MарT

# 670
Серията, която ще избереш зависи от това какво е състоянието на твоята коса и скалпа . Най- добре е в салони " Керастаз" да ти направят цялостна  диагностика и там ще ти препоръчат продукти за цялостна грижа .
Принципно Резистанс/ Терапист/ е възстановяваща серия за увредени коси от третиране с агресивни бои, изсветляващи продукти, често използване на преси, сешоари , Генезис е за изтъняваща коса ,косопад. Сериите за къдрава и боядисана коса хидратират добре, а Хроноложист е " черешката на тортата"  - луксозна грижа за поддържане на  вече постигнато добро състояние на косата и скалпа.

# 671
Привет на всички. Идвам с питане. Почти съм сигурна, че косата ми е 2А и 2B, (поне от това, което виждам). Стилизирате ли такъв тип коса и, ако да, то с какви продукти? Имам ли нужда от дифузер?
Колкото повече чета, толкова повече се чудя дали трябва да започна да я оформям.

Без кой знае какви продукти косата ми е вълниста, ако започна да я начупвам и да ползвам анти фрийз продукти става нещо като 2B.

# 672
  • В полите на Пирин планина
Моята с продукти за стилизация става към 2с, иначе е 2б или а, зависи от настроението й. 😁 Не мога, ако не я намажа с нещо, защото изглежда като гръмбал бойлер. Не ползвам дифузер и рядко я суша със сешоар.

# 673
Моята с продукти за стилизация става към 2с, иначе е 2б или а, зависи от настроението й. 😁 Не мога, ако не я намажа с нещо, защото изглежда като гръмбал бойлер. Не ползвам дифузер и рядко я суша със сешоар.

Бихте ли споделили какви продукти използвате?

Бих искала да придам някаква форма на моята, която също е не особено организирана.

# 674
  • тук и там
Здравейте, аз пък искам да попитам какво ползвате, когато времето е влажно и не искате да се къдри(чупи) косата?
В момента съм със къса прическа, с чуплива коса съм, изправям само бретона.Проблемът е,че живея на влажно място и като изляза -ми се начупва ,повдига нагоре и не стои както трябва.Та някой ако е изправял коса и е успял да я задържи права във влажно време, ще  съм благодарна да се включи със съвет и препоръка за конкретен продукт. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт