Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Септември 2021 (Тема 14)

• 83 134
  • 868
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз го ползвам за да се наметна след тренировка. Долнища ползвам за разходка и тичане при хладно време.

# 361
За тренировки имам клинове. Худи нося много често, дори понякога го навличам под якето, палто и дори под тренч.
Долниците пък ги нося както в къщи така и навън. И като казваме анцуг това не значи раздърпан Simple Smile. Нося ето такъв и материята е стегната и не става на колене.

# 362
Аз пък си ходя при мама с анцуг, като е по-хладно. Не можах да си намеря летен обаче, никъде не искат да ми продадат горно и долно с различни размери. А не ми се дават 200 лв. за анцуг, отделно продават само разни скъпи спортни магазини.

# 363
  • София
И аз в къщи нося долнища. Супер са ми удобни. Савова, че това си е тесен анцуг 🤣

# 364
Е как нямате анцуг? Имам и винаги съм имала, мъжът ми също.

# 365
  • София
Аз си ги ползвам сутрин рано от 8 до 9 - т.е. изпращам детето на училище и правя едно кръгче на квартала. Или вкъщи зимата. Или въобще из квартала. Разни такива варианти:
https://i.pinimg.com/564x/05/2a/72/052a72a0419211489dd12a7a9dea28b2.jpg

# 366
И аз в къщи нося долнища. Супер са ми удобни. Савова, че това си е тесен анцуг 🤣
Майка ми ми казва, как съм можела да излизам с анцуг който ми е къс Simple Smile.
Не обичам на себе си размандени и широки дрехи.

# 367
  • София
Аз и такива обичам откакто станах свинчок. Иначе показаният от теб ми е много ок.

# 368
Е как нямате анцуг? Имам и винаги съм имала, мъжът ми също.
Последният ми анцуг, който помня е от 10-и клас - турски, тъмносин.

И като казваме анцуг това не значи раздърпан Simple Smile
А, дори не съм направила асоциация с "раздърпан", просто ми стана интересно, защото 15++ год слушам от БГ девойките колко били раздърпани и мърляви американките, защото си позволявали да се покажат извън тренировъчните зали по клинове, худита, анцузи, етц. и изведнъж - опа! анцузи!! в БГ!!! Аз го виждам като прогрес, пък за вас не знам Wink Разбира се, че може да е и удобно и добре изглеждащо, а покрай истерията през последните 5+ год по тренировки за задници - даже секси Grinning

# 369
  • София
И аз обичам по-теснички, купувам С размер, пък на когото стане - за мен или дъщерята.
Много ми харесва трендът на светлите, пастелни цветове. Сутрин всички в черно, намусени, само аз съм като бяла врана в сив, бежов, розов анцуг и бял елек.

# 370
  • София
Аз точно една американска визия харесвам - сив раздърпан анцуг, худи и кожено яке за пътуване със самолет на дълги полети.

# 371
Агент в интерес на истината и аз забелязах как изведнъж младичките навлякоха анцузите и не се обличат вече като фолк певици. Явно е модно сега, защото масово ги гледам по анцузи и даже им седят добре Simple Smile.

Реюнион, това ми е “униформата” като пътувам но долницата заменям с дънки.

# 372
Всичко, буквално всичко, дори най-раздърпаният и овърсайз анцуг е за предпочитане пред това 14-16 годишни деца да вадят на показ  вторичните си полови органи и да се изживяват като хирургично модифицирани и силиконово изпонапротезирани секс символи ИМХО.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 01:36 от Agent Provocateur

# 373
  • София
Да, така е. В интерес на истината, повечето деца са нормално облечени. Просто по-популярни в социалните медии са разголените или супер раздърпаните.

# 374
  • пустинята Гоби
Аз имам един анцуг, подарък ми е, но не го нося. Предпочитам клинове и суитчъри, просто анцуга не е моята дреха, не знам защо. Иначе постоянно купувам на домашните, но аз не мога да се облека с такова нещо. Явно имам травма от детството някаква Joy .

Общи условия

Активация на акаунт