На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 35

• 90 592
  • 737
  •   2
Отговори
# 330
Я кажете от къде да започнем пазаруването другата събота.Мислим към 8,30 да сме там ама то е рано.Ако спрем първо на Маргито дали ще е отворен пазара толкова рано.Или пък там съвсем на близо дали може да се закусим.

Марги отваря в 10 ч. По-рано работи Хот пойнт, можете да пиете кафе там. Иначе аптеката до Марги също е от по-рано, както и Синия пазар.

Около Alan Suites не е чак такава драма паркирането, но може да се наложи да паркирате колата не пред хотела, а нагоре около блоковете.

За цената на златото, както и за много други неща, може да получите информация от първия пост на темата

# 331
Складовете работят от по-рано, нали? В смисъл,  към 8ч работят ли вече?

# 332
Да, складовете работят от рано, а БиМ новият е от 9.

# 333
  • Пловдив
Нашият план миналата събота беше 8.30 на Борсата, всичко работеше. След това към 9 на Синия пазар - повечето сергии са отворени. Марги в 10. След това кой където иска - всичко е отворено Simple Smile

Какво е това каре?

# 334
  • Пловдив
Били сме в 6 часа на борсата и всичко там е отворено.

# 335
  • Там където
Миналата година по това време успях да навия само сина ми (подлъгах го с нови дрехи Simple Smile) и ходихме с организирана екскурзия. Изсипахме се точно в 6:00 сутринта на борсата- 1-ви автобус. Всичко работеше, но най-смешното беше една жена, която седеше по средата между сергиите и като видя нашият рейс да паркира, взе да крещи с пълно гърло на чист български" ЛЕЛЕ ИДАТ". Работеше на една от сергиите за маслини Simple Smile

# 336
  • ...живея на последния етаж...
Баклава, нарязана на квадратчета. Или бъркам?

# 337
Вече с точност решихме да пътуваме във вторник, но сега пък ме притеснява времето, дали и там е така дъждовно както при нас. Още нещо искам да попитам, дали сте купували овче сирене, има ли изобщо ? И този Мигрос, който е преди Маргито, пише че отваря в 8 часа, някой знае ли дали е актуално това в google.

# 338
  • ...живея на последния етаж...
Koyun peynir е овчето сирене. Много е хубаво. От Мигрос съм купувала и смес овче с краве, също е чудесно. Гледах последната им брошура, от 13 до 16 октомври сирената са на 50% намаление, та който ходи тогава, може да се възползва.

# 339
  • Пловдив
Много хубаво овче сирене имаше на Синия пазар. Поне на нас на вкус много ни хареса, но ние купихме от това шуплестото, миризливото - не го разбрах какво е (сигурно е някаква смес).

# 340
  • Русе
Вече с точност решихме да пътуваме във вторник, но сега пък ме притеснява времето, дали и там е така дъждовно както при нас. ....
Питай Синоптик или Гисметео.

# 341
Здравейте,
изгодно ли е да се пазаруват от Одрин бебешки стоки ? Интересувам се от количка, столче за кола, завивки и други бебешки пособия за мъника.

# 342
Здравейте,
изгодно ли е да се пазаруват от Одрин бебешки стоки ? Интересувам се от количка, столче за кола, завивки и други бебешки пособия за мъника.

За дрехи е изгодно , ама неща, които и там са внос - не особено. По-добре от тук на промоция, защото ще има и гаранция.

# 343
Здравейте,

Влез в сайта на ebebek и ще можеш да се ориентираш как са като цени всички стоки, които те интересуват.

# 344
Koyun peynir е овчето сирене. Много е хубаво. От Мигрос съм купувала и смес овче с краве, също е чудесно. Гледах последната им брошура, от 13 до 16 октомври сирената са на 50% намаление, та който ходи тогава, може да се възползва.
Понеже се опитах да преведа, не пише ли че втората бройка от същия вид сирене е с -50%? Или е 2 броя на цената на 1?

Общи условия

Активация на акаунт