На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 35

• 90 571
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Сертификатът за преболедуване до 6месеца след ПСР си важи и за ЕС и за Турция.Съпругът ми е влизал неколкократно в Турция с такъв.
Новите "удължени" сертификати и тези за антитела са си за България само.

# 571
Най-добрият прах за цветно, който аз съм ползвала /и ползвам/, е ОМО, но не от Турция, а от тук, от ДМ го вземам. Нещо не ми се рискува от там, макар и от Мигрос-а, че не знам в кой гараж е забъркан Laughing Поне за тези от борсата винаги съм имала подобни подозрения. А за бяло също от ДМ, ама техен един- Denkmit. Чуден е. От турските - течен Персил, в прозрачна опаковка пере добре. Понеже беше част от промоциите в Мигрос /тези за сметки над 75лири, знаете ги/, бяхме взели доста бутилки, доволна бях. И в този ред на мисли - миналите събота и неделя незнайно защо липсваха тези промоции - нямаше ги промо артикулите, а се бях настроила пак за кОлички.
Сори за спама.

# 572
  • Русе
Здравейте, знаете ли дали признават зелени сертификати от преболедуване на границата или само за ваксини и тестове?

Сертификатите за преболедуване и антитела важат САМО в България!
Не е вярно. Със сертификат за преболедувал след PCR тест може да се пътува в чужбина в рамките на 180 дни. Аз лично два пъти ходих до Одрин с такъв, минавайки през две различни ГКПП-та. Въпреки, че това няма значение. То на сайта на МВнР си пише с какво може и не може.

# 573
Серитикат за преболедуване важи, минах с него миналия месец, разпечатан, но се признава срока от 6 месеца, не както приеха сега в Бг срок от 1 година.
Нещо друго не по темата, но имаше питане за Аспирин протект, ако ви е спешно много има наличен онлайн в аптеки Гален- galen.bg
Здравейте, знаете ли дали признават зелени сертификати от преболедуване на границата или само за ваксини и тестове?

Сертификатите за преболедуване и антитела важат САМО в България!

# 574
Потвърждавам - документ за преболедуване върши работа на границата. Половинката доскоро така минаваше, но вече му изтече. Антителата са тези, които само у нас признават.

# 575
  • Стара Загора
Ох, извинявам се за подвеждането. Прави сте.
Само антителата не признават още.

# 576
  • Стара Загора
Трябва да са минали обаче 14 дни след изтичане на карантината, нали?

# 577
Здравейте! Имам въпрос относно хес кода. На графата адрес, който ще посетите не ми позволява да продължа напред.. Какъв адрес се попълва?

# 578
  • Пловдив
Аз писах на Ераста адреса. Ако ще спите в хотел, пишете на хотела.

# 579
Благодаря, но не ме допуска с какъвто и да е адрес на магазин, а в хотел няма да оставаме, за един ден ще ходим.

# 580
Благодаря, но не ме допуска с какъвто и да е адрес на магазин, а в хотел няма да оставаме, за един ден ще ходим.

Тогава си носете паспортите, ако ходите в Ераста (май само там искаха хес код..)

# 581
  • Димитровград
Избрахте ли първо град?

# 582
Здравейте, ще ми препоръчате ли бебешки хубав прах за пране( и откъде мога най евтино да го закупя)

# 583
Справих се, благодаря на отзовалите се!

# 584
Трябва да са минали обаче 14 дни след изтичане на карантината, нали?
За да влезеш в Турция,  в заповедта на тяхното министерство пише, че трябва да са минали 28 дни от положителния тест (или както го смяташ ти - 14 дни след изтичане на карантината). Аз поне лично го проверявах, когато ми издадоха сертификата за преболедувал, че много ми се ходеше Wink  Друг е въпросът, че никой не го проверява това нещо.

Общи условия

Активация на акаунт